За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 507
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
ArhMih , честно казано и аз си мисля,че май доста дни станаха на ударен, ама реших че така ще заслабна повечко. до петия ден свалях по около половин-едно килце на ден,различно,а след петия съм свалила общо 2 килограма. И така за 10 дни свалих 5,5 кг. Мисля сега да ги правя 5 дни смесен,после пак пет протеини и така.
Аз готвено от магазина засега не съм си взимала,ама понеже бях отпуска и си бях вкъщи та имах кога да си готвя. то ще е в краен случай само,ако не успея да си направя нещо отвкъщи. а за бутчетата си правя-може да си сготвя повечко та да имам за два дни на работа. Ти такова хубаво меню ми спретна- план за закуска,обед и вечеря ,че направо да си те взема за личен диетолог или както там се казва  Hug
Ще гледам да не излагам фронта и в следващия етап и ще ви информирам има ли резултати,дано има  Grinning

Деси,щом и при теб е било така,значи не си внушавам, че ми се отразява и на настроението диетата. Аз имам чувството,че направо приливам от енергия тия дни.

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 15:44 от Haley_James

# 106
Привет! Моята баница е готова Simple Smile Бях я навила на охлюв , ама без мазнина и хартия се разпадна, защото беше залепнала Simple Smile че я сглобявах на ново и пак я залях и пак я пекох... стана грозна ама вкусна  Laughing Laughing
  bouquet  за Анче , че ни светна
Скрит текст:

# 107
Много добре изглежда, различна е, но пак предизвиква слюнкоотделяне Simple Smile И моята стана различна, но беше вкусна, даже не успях да я снимам...Рецептата е страхотна/браво Анче/ ще работим над нея Simple Smile

# 108
Чудни баници се прескачат тук  newsm22  Hug
Мернах в постовете, че някой мацки не ползват жълтък и се сетих, че в Метро има кутии с белтъци, 1л. май отговаряха на 30 белтъка от яйца и стурваше 5лв. и нещо. По-изгодно е, а и не ти става криво, че изхвърляш жълтъка Simple Smile
Режима действа безотказно и не причинява здравословни проблеми и йо-йо ефекти, когато се спазва стриктно, пие се достатъчно вода, не се гладува и се включи поне малко движение. И без спорт си се отслабва, но по средата на режима ако се включи и постепенно спорт... резултатите са смайващи  Peace

# 109
GalaEluard разглеждам ти снимките.. някакви страшни вкусотии Simple Smile има ли ги някъде рецептите?
за жълтъците аз си признавам че напоследък много ги ползвам.. първия месец 1 яйце не съм консумирала ,сега се забравих нещо.. за един месец почти 20 яйца    Confused

# 110
  • София
bigbaba4 - Ле ле , аз не обичам баници, но като я гледах ми се дояде... Определено ще пробвам. Само не знам как ще се справя с тези блатчета като палачинки. Изглежда ми трудно все още...

Haley_James - Страхотен резултат според мен 5 кг за 10 дни. Браво

smileys - Колко труд си хвърлила, чета, чета в твоята темичка и все ми излиза нещо интересно...

ArhMih - Благодаря за съветите. Така и ще направя ще се храня често и ще пия вода. Знам, че от водата кожата става много красива и не е суха... Важно е , но е въпрос на навик... аз цял живот не обичам вода... крайно време е да се науча... Моят син си пийва още от малък достатъчно за деня и си търси сам вода често...

И така днес деня ми започна щастливо... Качих се на кантара като станах и явно от ходенето до ВЦ то бях изумена... Вчера тежах 65 кг , днес сутринта тежах 63 кг. - 2 кг

Днес деня ми започна с чаша мляко с трици... Между другото много са ми вкусни триците...
На обяд пиле филе на скара и следобед ролца от раци ... Сега се чудя какво да направя за вечеря, но ще го измисля...

Имам два въпроса: Пушена сьомга мога ли да си хапвам в първите дни? И кога ще се разрешава киноа? Аз много обичам в салатата киноа по малко и в последно време все така ги правя, дали в смесените дни мога да си правя такава салата или ще ми е забранено и до кой етап?

Много Ви благодаря за цялата помощ и подкрепа!  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 111
  • Испания
...
smileys - Колко труд си хвърлила, чета, чета в твоята темичка и все ми излиза нещо интересно...

...
Имам два въпроса: Пушена сьомга мога ли да си хапвам в първите дни? И кога ще се разрешава киноа? Аз много обичам в салатата киноа по малко и в последно време все така ги правя, дали в смесените дни мога да си правя такава салата или ще ми е забранено и до кой етап?

...

Радвам се, че ти харесва. Темата е почти като брашнен чувал: все нещо може още да изтупаш...  Joy

На въпросите ти:

1. Пушена сьомга може, Дюкан разрешава. Но все пак нека е умерено, защото обикновено е доста солена.

Аз си правя домашно-маринована. Току-що купих шайби сьомга на оферта точно за тази цел. Рецептата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg25511328#msg25511328

Много подобна на пушена също можеш да си направиш вкъщи. Мисля, че не съм се сетила да напиша рецептата в темата. В лист алуминиево фолио слагаш парче сьомга и поръсваш хубаво само с червен пипер. Завиваш добре плика. Аз го сгъвам противоположните страни две по две. Правиш така всички парчета на пакетчета и ги пускаш във вряща в тенджера вода. Захлупваш с чиния, за да не изплуват. Ако са по-големи парчета, вариш 15 минути, ако са по-малки или тънки - 12 минути. Става страхотна сьомга и топла, и солена. С вкус на пушена е. Аз си правя повече, вадя от тенджерата слагам в голяма кутия и като изстине - в хладилника. После ям направо.

2. За киноа - в трета фаза в деня с нишестени.

Ето инфо за хранителната стойност: http://www.bb-team.org/hrani/id/215413_kinoa-surova

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 19:35 от smileys

# 112
  • София
smileys  Като учител си ми... Много благодаря!

Още малко въпросчета, които днес си мислех... тъй като ми се иска да я спазя изцяло този път, не ми е целта само да сваля килограми и си задавам въпроса какво правим с алкохола при излизане навън... първите фази ще го спра изцяло, но в трета фаза 100 дни без да пия вино или едно малко навън ще ми е доста трудно... Как се справихте с този проблем? И бяло вино може ли да се пие, при условие, че дават да се готви с него...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 113
  • Испания
За нищо, Lilian_V

Може малко вино за готвене, защото алкохолът се изпарява. В Трета може само по време на гала в рамките на разрешеното.

# 114
страхотни банички момичета Simple Smile Hugмислех да спретна една ,но ми се повреди фурната ,та затова си спретнах една палачинко-пърленка със извара,сега обмислям вариант някак си да пригодя бани4ката за микро -велето.
Карам си азе 4ворката и си се не замислям даже ,килограмите -запазени,мерките тоже .
Искам да кажа едно нещо на  новите момичета :вслушвайте се в съветите на "каките",питайте ,когато не ви е ясно,бъдете стриктни и търпеливи и успеха ще е налице .Обичам ви всичките  Heart Eyes
п.с.ако някоя от вас има идея как да пригодя баницата за  микрото ,ще се радвам да сподели   chef

# 115
Ей сега си изпратих гостите и нямам търпение да ви споделя  Laughing Както казах малко грозна стана баницата и гостите малко с недоверие я гледаха , амаааа като я опитаха от уважение към мен Simple Smile стана ми неудобно, че не направих повече , Дюканската баница хит Simple Smile вече имам поръчки кога пак да направя. Жива и здрава да си Анче , аз не успях даже да си изям дозата от 3 с.л трици Simple Smile Като  цяло , цялата ми вечеря по Дюканси се омете.
Лили , аз алкохол не съм пила от началото на режима , но тази вечер си налях 1 чаша бяло вино и неможах даже да я изпия Simple Smile напих се от една глътка, след такава суша... по принцип при всяка диета и режим и т.н. се разрешава в седмицата по чашка б. вино

# 116
Добър вечер на всички. Сега успях да отворя калкулатора на английски и успях да си преведа всичко - та според него ударната ми фаза трябва да е 3 дена, а аз мисля да са 7. Вие какво ще кажете?

# 117
  • Испания
... по принцип при всяка диета и режим и т.н. се разрешава в седмицата по чашка б. вино

Това не важи за нашия режим, обаче /до трета фаза, т. е. до фазата, в която приключват всички диети/.  Peace

Добър вечер на всички. Сега успях да отворя калкулатора на английски и успях да си преведа всичко - та според него ударната ми фаза трябва да е 3 дена, а аз мисля да са 7. Вие какво ще кажете?

Преведен калкулаторът го има тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg24117093#msg24117093

Зависи на колко кг имаш да сваляш.

# 118
Аз от английски си го преведох без проблем, но благодаря Simple Smile
Да знам и точно това ме изненада - искам са сваля 10-11кг. Може би, защото спортувам и отбелязах, че лесно свалям, затова калкулатора предложи тази схема. Нищо, аз все пак съм си решила да са 7, но това ми даде вяра, все пак, ако ми стане много тягостно да ги намаля на 5, само три ми се вижда малко Simple Smile

# 119
  • Испания
...
Да знам и точно това ме изненада - искам са сваля 10-11кг...

За тези килограми 3 дни ударна е напълно нормално.

Успех!

Общи условия

Активация на акаунт