За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 505
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Lilian_V - махам жълтъците, защото имам проблем със жлъчката и са ми забранени като храна Simple Smile

# 91
Баничкаааааааааааааа newsm64 в картинки:)                                              ж

http://bigbaba3.snimka.bg/daily/dyukanska-banichka.781610

Ако има въпроси и към други благинки, питайте, ще ги онагледим.

# 92
Бигбаба4 , супер, много добре изглежда баницата, направо ми потекоха лигите Simple Smile Моята беше маааалко по-различна, че я пекох в тава във фурната, но пак стана сполучлива, следващия път ще опитам и по твоя начин.

# 93

bigbaba4  Супер си , днес мисля да пробвам и по твоя начин и да импровизирам с корите на Анче , Супер сте всичките !!!   bouquet

# 94
  bouquetБраво!Както винаги Бабе,
Отлично си се справила!
Точно това е технологията на баничката!
Все едно съм снимала аз!
Да ви е сладко!

# 95
  • софия
Мммм да ви се похваля- днес ми е десетия ден от ударния етап, демек от утре почвам смесено със зеленчуци newsm44 Отчетът за тези 10 дни е -5 кг  Wink Само трябва да избутам и днес и от утре включвам и зеленчуци,та ще е по-разнообразно. Добре вие тук пишете толкова та се нахъсвам покрай вас,че инак нямаше да изкарам толкова дни на протеини. Само дето от утре съм на работа (щото  сега бях 2 седмици отпуска и отпуската нали по-лесно да си приготвям нещо за хапване вкъщи според диетата) и се чудя какво точно да ям там...Аз където работя има  пикадили та може оттам да си вземам салатка и примерно пилешко бутче,ама кой ги знае с колко ли олио ще са го готвили  #Cussing out

# 96
  • Испания
Добро утро!

Бабе, страОтна баница!  Hug Окапах клавиатурата.

Да е жива и здрава, Анче, че ни светна.  Hug

Мммм да ви се похваля- днес ми е десетия ден от ударния етап, демек от утре почвам смесено със зеленчуци newsm44 Отчетът за тези 10 дни е -5 кг  Wink Само трябва да избутам и днес и от утре включвам и зеленчуци,та ще е по-разнообразно. Добре вие тук пишете толкова та се нахъсвам покрай вас,че инак нямаше да изкарам толкова дни на протеини. Само дето от утре съм на работа (щото  сега бях 2 седмици отпуска и отпуската нали по-лесно да си приготвям нещо за хапване вкъщи според диетата) и се чудя какво точно да ям там...Аз където работя има  пикадили та може оттам да си вземам салатка и примерно пилешко бутче,ама кой ги знае с колко ли олио ще са го готвили  #Cussing out

Честити разултати! Носи си храна от къщи, не разчитай на готово приготвената, защото може да имаш проблеми.  Hug

Ето малко идеи: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22894464#msg22894464

# 97
  • софия

Честити разултати! Носи си храна от къщи, не разчитай на готово приготвената, защото може да имаш проблеми.  Hug

Ето малко идеи: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22894464#msg22894464

Мерси мерси  Blush Оф абе туй с готвенето леко сложно, щото аз работя 2 на 2 дни и айде като са ми почивните два дни ще си наготвя за първия работен и ще си го занеса,ама виж за втория след работа няма как да си готвя,че съм до 10 вечерта и докат се прибера...няма за кога. Ама поне да го направя 1 от 4 дни да ям там готвено от магазина предполагам,че няма да е крайно зле резултата newsm78
Ей сега ще изчета идеиките да си харесам нещо, мерси и за тях Hug

# 98
  • София
Здравейте на всички  Hug

Днес последен ден П и започвам ПЗ! Как ще си направя една пилешка яхниика утре, пиленце ,лук,морковче,чушчица,доматки..ммммммм   smile3508 точа лиги цяла седмица  hahaha

Относно йо-йо ефект ,след като правих режима за първи път и го спрях до никъде,при мен лично нямаше! Напълнях едва когато забременях с малкия си син!Това са 5 години разлика!Относно опасността на режима,мисля че при по обилно количество вода,както и самият Дюкан повтаря не веднъж,няма да имаме проблем!Моите показатели след диетата бяха много по-добри от преди режима!Най-вече холестерола и кръвната захар бяха повече от чудени!  Hug
Водата е говорено много за нея,а да не говорим в нета колко статии можем да намерим!С много вода се чисти организма,целулит също лекуваме с много вода ,диета и спорт!

Haley_James браво мила...все така смела и позитивна с добри резултати... спазваме си режима и рано или късно тялото ще е благодарно ,че сме го отървали от всички тези килограми! С теб вървим еднакво и аз утре съм ПЗ!  Hug

Бабе ,отговори ми на въпроса за тигана много точно и ясно  Hug Чудесно ми изглежда !!!Вкусотиика!

iana_86 Янче, книгата я има за сваляне на първа страница,може да си я свалиш и да я прочетеш!Така ти самата ще си дадеш отговори на много въпроси...Всичко е супер добре описано в нея..разбира се някой неща може да не са ясни ,но момичетата тук винаги помагат!  Hug Относно жълтъците и аз като теб не ги ям... тоест на 10 яйца ям само 2 жълтъка,по същата причина като твоята!По принцип ми е ясно ,че изобщо не трябва да го консумирам,но го обичам много  Confused

smileys мила и отзивчива какво винаги  Hug

# 99
  • софия
Здравейте на всички  Hug

Haley_James браво мила...все така смела и позитивна с добри резултати... спазваме си режима и рано или късно тялото ще е благодарно ,че сме го отървали от всички тези килограми! С теб вървим еднакво и аз утре съм ПЗ!  Hug

О супер, щом и ти ще го почваш утре значи разчитам на теб ако тръгна да не издържам и да се отказвам да ме спираш,моля тееее Praynig Аз уж съм се наканила сериозно да изкарам диетата докрай ама... 
Не знам дали има общо с диетата или е просто съвпадение, но  тия десет дни се чувствам и някак си по-добре- в смисъл като настроение и даже някак си с повече сили. Сигурно щото аз преди ядях повече буклуци - чипсове,вафли, сандвичи,бисквити...Сега дори и да е режимна храната пак ми е по-полезна според мен ,та се чувствам доста добре.

# 100
  • София
bigbaba4 баничката изгкежда разкошно
Haley_James честит минус

Бях решила днес да не се тегля, но любипитсвото надделя и резултатът след 1 успeшен ударен ден е - 1,400kg   newsm44

# 101
  • София
ехеее ...това се казва минус...!!! Все такива хубави цифри в - да виждаме всички тук! А за режима няма "АМА" ,за да сме добре и да изглеждаме добре ,е нужно да положим необходимите грижи! всяко едно начинание водено до край,било то режим или нещо в ежедневието ,е най-добре отплатено и оценено!и все пак всеки път си казвам ,че сега ако сега се откажа, няма да стана по-добре а ще проваля тотално вече!! Много успех и много позитивизъм искам!! Имаме толкова много храни които можем да ядем и толкова рецепти,просто трябва да се научим да се храним по здравословно и режимно разбира се...това ще ни изгради много навици и в живота!

Толкова по стимула от мен  Simple Smile

# 102
  • Плевен
Привет, сладурчета!
Лилиан_V, ще се научиш да пиеш повече вода, няма не искам, няма немога Grinning - даже ще ти притъпи някой и друг пристъп на глад, въпреки, че тук няма такива! И задължително си включи следобедна закуска или по-точно направи си 4-5 кратно хранене - на 3-4 часа да си хапваш режимна храна. Организмът си привиква на такъв режим и ще ти е по-лесно нататък. Може да е 1 яйце например, но да има нещо и да не изпитваш глад. Разрешено е даже по всяко време да хапваш режимната храна. Затова е най-важно да сме заредени с нея и да си готвим. Чела съм, че организмът задържа вода, когато не му подаваш достатъчно (изключвам периода пред МЦ). Не се притеснявай от негативните приказки за режима, а си го карай по правилата. Впрочем няма нужда да казваш, че си на режим. Нека гледат и се чудят откъде идва магическата ти промяна! И си абсолютно права - йо-йо ефекта зависи само от теб!
Яна_86, добре дошла! Менюто ти е режимно. Аз бих включила още храна или още поне едно хранене, както по-горе писах. Но ако се засищаш - и така бива. Все пак - включи си 2 кисели млека за деня. А защо слагаш 1,5 л. трици - това по последната книга на Дюкан ли е? Ние си знаем тука за 3 с.л. и така съветваме всички от самото начало. Ако можеш, добави още чисто месце, риба ... Казваш, че нямаш книгата...слагай си тогава спокойно 3 с.л. трици всеки ден. Здрави или с проблеми - добре е да хапваме само по един жълтък на ден! Белтъците са най-чистите протеини на света и от тях можем да ядем, колкото си искаме!
Бабе, Бигбаница си направила ти!!! Супеер!
Haley_James, браво за хубавите резултати! Що си се мъчила толкова дни с ударната? Рискувала си! Нищо, карай сега с ПЗ и успех! Даже още днес ги включвай тези зеленчуци, че толкова дни - трябва само под лекарско наблюдение да се прави ударна фаза! А и след петия ден сваляше ли? Изобщо не разчитай на готвена храна от магазин! По-изгодно от всяка гледна точка е ти да си приготвяш храната! Като метнеш една тава пилешки бутчета например - ще си имаш храна поне за 2 дни - обед и вечеря плюс салата и кисело мляко, варени яйца... примери да искаш!
И много правилно си усетила прилив на сили - така е! Вредните храни носят само празни калории и трупане на мазнини. А и с 5 килограма по-малко - това си е истинско облекчение за тялото! Все по-добре ще се чувстваш! И засили мотивацията - много е важна!
Деси_87, много хубав пост (и вторият - също!)! И хубава манджичка си си намислила! Така, така!
lepidopteria , как така да не се теглиш, момиче?!? Всеки ден - на кантара! Сега е най-скоростно свалянето и най-мотивиращо! Убедена си вече, нали! Peace
Аз - соншожмо и днес! На всичкото отгоре и днес на обяд включих зеленчуци (служебен ресторантски обяд - и освен едно пилешко бутче с гарнитура, нищо друго не видях режимно....нямаше време да чакам поръчка на скара и да не будя любопитството на колегите и начало на празни приказки - ама защо така, какво ...) Карай! Казала съм си - това да са ми прегрешенията - зеленчуците! Довечера ще е без салати ... Снощи се потрудих повече от добре в залата на фитнеса и тонуса ми е на върха!
Обичам ви! Режимен и приятен ден, въпреки дъжда! А който пък може да си легне сега в къщиии - най-много му завиждам!

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 14:36 от ArhMih

# 103
Здравей ArhMih , благодаря ти за уточненията, ям по толкова храна, защото за сега нямам нужда от повече. А 1,5 лъжица беше първия ден, втория 2 и днес вече са три. Прочетох така в началото, че било добре постепенно да се добавят, но може и да не съм разбрала Simple Smile

# 104
  • Испания
desislava_87Hug

...
Не знам дали има общо с диетата или е просто съвпадение, но  тия десет дни се чувствам и някак си по-добре- в смисъл като настроение и даже някак си с повече сили. Сигурно щото аз преди ядях повече буклуци - чипсове,вафли, сандвичи,бисквити...Сега дори и да е режимна храната пак ми е по-полезна според мен ,та се чувствам доста добре.

Със сигурност от е от режима. Аз като започнах, имах желание да летя и ходех като луда пеш. И сега продължавам да го правя. Правих 10 дни ударна, поради голямото количество кг за сваляне. До петия ден свалих 5 кг, от 5 до 10 - общо още килограм.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт