Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за лененото масло?
Какво е мнението за Cottage cheese и Philadelphia Light?
Какви са мненията за триците в диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за лененото масло?
-
Какво е мнението за Cottage cheese и Philadelphia Light?
-
Какви са мненията за триците в диетата на Дюкан?
-
Какви са правилата за консумация на млечни продукти и плодово мляко в диета Dukan?
-
Можете ли да ми посочите магазини, които продават електронни везни с грам функция?
в картинки:) ж
Отчетът за тези 10 дни е -5 кг
Само трябва да избутам и днес и от утре включвам и зеленчуци,та ще е по-разнообразно. Добре вие тук пишете толкова та се нахъсвам покрай вас,че инак нямаше да изкарам толкова дни на протеини. Само дето от утре съм на работа (щото сега бях 2 седмици отпуска и отпуската нали по-лесно да си приготвям нещо за хапване вкъщи според диетата) и се чудя какво точно да ям там...Аз където работя има пикадили та може оттам да си вземам салатка и примерно пилешко бутче,ама кой ги знае с колко ли олио ще са го готвили
Окапах клавиатурата.
Оф абе туй с готвенето леко сложно, щото аз работя 2 на 2 дни и айде като са ми почивните два дни ще си наготвя за първия работен и ще си го занеса,ама виж за втория след работа няма как да си готвя,че съм до 10 вечерта и докат се прибера...няма за кога. Ама поне да го направя 1 от 4 дни да ям там готвено от магазина предполагам,че няма да е крайно зле резултата
точа лиги цяла седмица 
Аз уж съм се наканила сериозно да изкарам диетата докрай ама...
- даже ще ти притъпи някой и друг пристъп на глад, въпреки, че тук няма такива! И задължително си включи следобедна закуска или по-точно направи си 4-5 кратно хранене - на 3-4 часа да си хапваш режимна храна. Организмът си привиква на такъв режим и ще ти е по-лесно нататък. Може да е 1 яйце например, но да има нещо и да не изпитваш глад. Разрешено е даже по всяко време да хапваш режимната храна. Затова е най-важно да сме заредени с нея и да си готвим. Чела съм, че организмът задържа вода, когато не му подаваш достатъчно (изключвам периода пред МЦ). Не се притеснявай от негативните приказки за режима, а си го карай по правилата. Впрочем няма нужда да казваш, че си на режим. Нека гледат и се чудят откъде идва магическата ти промяна! И си абсолютно права - йо-йо ефекта зависи само от теб!