За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 479
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
аз пия по 1 степ на ден ,отделно водата и кафетата... и чай всяка сутрин... до сега не са ми се отразили,но и на всеки степ пише подсладител,захар не съм срещала,нека и по-старите Дюканки да кажат  newsm78

# 76
  • Пловдив
Ами че това е най-бързият десерт, който честно казано почти ми е единствен - мляко със степче. Няма захар, става бързо и се излапва още по-бързо. Ако има време се слага и желатин и става на кремче.

# 77
Здравейтеееее Hug
На новодошлите-успех и търпение #2gunfire
Да ви кажа,че в "Кауфланд" ,"Стевия-лукс"-течна и на кристали,е на 50%
от цената,т.е.5,99лв!
Аз си накупих по 2 бр.от двата вида,защото ползвам само нея за подсладител и
съм много доволна Laughing
Друг е въпроса до колко е "натурален"продукт и не съдържа химия,ама нейсе...
По-добро за сега на БГ пазар няма,а пък аз съм от тези,дето без сладичко загиват...
Между другото,не съм ви споделяла,че като махнах мнооогото килца,дето си бях
трупнала на гърба,и апетита ми за сладко не само намаля,ами почти изчезна.
Имам предвид това,че по време на режима ,особено през първите месеци, бърках
като луда режимни сладкиши и десерти! Mr. GreenСега това се случва много,мноого
рядко,1-2 пъти в месеца максимум!
Много се радвам,че на повечето от вас,които изпробваха баничката,им се е получила
и им харесва!Пробвайте тиквеника,божествен е!
Спорен и отслабващ ден на всички!
 Hug

# 78
  • Плевен
И аз като Вещи - през вечер - две си забърквам десерт директно в кофичката с киселото мляко - с няколко капки подсладител и 1 ч.л. какао (или без него). Понякога капвам и малко есенция ванилия или ром... А за тортичка - може едно блатче да спретне Алекс набързо в МV-елето с трици, яйце, извара, подсладител и мляко ... а отгоре да залее с кисело мляко с желатин и ягодово степче... ммм. Сетих се и за друго, Алекс - спретни и една Снежанка с изцедено кисело мляко - може и готовия продукт на Олимпус (но е 2% масленост)
Абе, огладнях нещо. Ноо, както и Ан.чето каза - намалял ми е апетита към такива десерти. Карам само на горния най-бърз вариант... при нужда. Обаче тиквеник ще  спрятам много скоро!!! Мерси за инфото за Стевията - ще потърся течния вариант... Аз едно Суитли го ползвам една година...
Чао и гушки на всички!  Hug Включително и на Стойко!

# 79
Цитат
Аз едно Суитли го ползвам една година...
ArhMih,аз ли съм най -големия консуматор на сладко тука? Аз вече изхарчих едно суитли и почнах второ(от малките),ама го ползвам и за кафето и чая и всичко.....

# 80
  • софия
И аз много обичам кафето и чая сладки,ама сега покрай диетата почнах да си пия кафето без грам захар,подсладител,без нищо...и е ужасно на вкус,едвам го пия. До преди 2 дни не можех да си намеря подсладител та 5 дни пих кафе и всичко без и сега като намерих си рекох Айде кафето вече свикнах да ми е гадно,нека продължа така  Grinning Ама пък си правих нещо като кремче и там сложих подсладител та и аз не се лишавам чак изцяло от него,не могааа Rolling Eyes А я да ви питам каква е разликата между суитли на таблетки който е и течния, има ли някаква разлика кой ще ползвам,че аз не съм много запозната с тях?

# 81
Благодаря на всички за съветите, много ми помогнахте Simple Smile Определено и сладко ще им забъркам ..  Само за баницата се притеснявам , че нямам тефлонова тавичка и се чудя дали с хартия за печене ще стане  Thinking

# 82
  • София
Благодаря ви момичета за посрещането!   bouquet

Ето и моят отчет за днес:

1. Кафе след него закуска кисело мляко с 3 л. овесени трици
2. На обяд бялото месо от печено на фурна пиле, чисто место, без никакви мазнини
3. Следобеда ми прегладня отново пия много кафе и си хапнах съвсем малко пиленце още да залъжа глада
4. Вечеря Голяма порция от 4 бъркани яйца с обезмаслено сирене.

Хъм сега прочетох в началото, че в България няма обезмаслено сирене. Купих го от Добрев и специално питах ??? В чуденка съм, на самото сирене пише Лайт, но май ще го спра в първа фаза поне.

По принцип заради детенце вечерям рано, дано да не изгладнея до вечерта отново.

Сега се замислих колко вода съм пила днес и е много малко под литър... Май ще трябва насила да се наливам. Трябва да ми дойде и задържам вода, може би и затова не ми се пие...  Утре ще се премеря с голямо любопитство. До скоро от мен...

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 18:48 от Lilian_V

# 83
  • софия
A я да ви питам ако си слагам канела примерно около една льжичка в прясно мляко,да си правя така за пиене, пречи ли? че не съм много сигурна канела в първия период дали може. Ама днеска много ми се искаше та си направих една чашка така,понеже аз много обичам канела  Rolling Eyes

# 84
  • Испания
A я да ви питам ако си слагам канела примерно около една льжичка в прясно мляко,да си правя така за пиене, пречи ли? че не съм много сигурна канела в първия период дали може. Ама днеска много ми се искаше та си направих една чашка така,понеже аз много обичам канела  Rolling Eyes

Може. Не пречи. Дори ускорява метаболизма. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22879058#msg22879058  Но и сваля кръвното налягане. Някои дюканки се оплакват от това. Аз ям канела мнооооооооооооооого.  Simple Smile

# 85
  • софия

Може. Не пречи. Дори ускорява метаболизма. Но и сваля кръвното налягане. Някои дюканки се оплакват от това. Аз ям канела мнооооооооооооооого.  Simple Smile

Супеееер  newsm44 Приказна си, smileys, как ме зарадва - това ,че може канела много ще ме улесни,защото е като си я сложа в прясно или кисело млекце и ми е екстра, а и аз обичам даже на омлет да си я добавям и на какво ли не. Така с по-голям кеф ще си ям диетичната храничка   Hug

A я като съм почнала да ви тормозя с въпроси да питам още нещо- четох в рецептите за нещо като палачинка,което се прави от 3л. трици, извара,яйце и май имаше и мляко. Та ако си правя всеки ден за закуска по една такава палачинка проблем ли е или е много?

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 20:57 от Haley_James

# 86
щом дозата е 3 с.л няма значение под каква форма ги консумираш. Аз редовно си правя

# 87
Здравейте, искам и аз да се отчета Simple Smile и да питам дали е правилно :
1 - половин кофичка кисело мляко със степче , сиреч да стане плодово Simple Smile и една и половина лъжица трици
2 - извара с малко горчица - около една кафена лъжица и 150гр пилешка пържола от бяло месо
3 - един айрян 250мл
4 - три бъркани белтъка с 50гр изваря и 100гр пилешка обезмаслена шунка , това като омлет Simple Smile
Та това е + един литър вода и 600мл чай и 200мл прясно мляко с нес кафе.
Та как ви се вижда. Понеже нямам книгата, по правилата ли е?

# 88
  • София
iana_86 Мисля си, че е по правилата... Благодаря ти, аз като нова даде ми идея какво да ми е менюто утре, ще си заимствам омлета с шунка. Ти махаш ли жълтъците? Аз днес в бърканите яйца ги оставих... Дали е правилно? Пак се зачитам в рецептите... То си е цяла наука  Joy

Я да ви питам нещо, което ме притесни... днес като казах в работата, че съм на диетата и ме почнаха с негативни разкази... как имало голям риск от йо йо ефект и така нататък и колко опасна диета е това... Чудя се на хората защо така отричат и се вкарват в негативни филми... според мен диетата си е супер, а дали ще качиш после зависи от теб и правилното хранене...   Thinking

# 89
Цитат
3. Следобеда ми прегладня отново пия много кафе и си хапнах съвсем малко пиленце още да залъжа глада
Lilian_V ,хапвай си и повече,не съвсем малко и не се чувствай виновна за това  Laughing можеш да ядеш колкото и когато ти се иска от разрешените храни.Не оставай гладна и не залъгвай глада.За да отслабваш трябва да ядеш  Hug
Колкото до хората прави са за  йо йо ефекта,но ако като мен на времето след като свалиш десетина килограма, вместо да минеш в трета си подкараш както си знаеш  Laughing е нЕма такъв йо йо ефект до като се обърнеш и си качила с горница.За това трябва да се спазва всичко и до край,четвърта фаза е за винаги.Иначе колко е вреден режима и как на теб ти се отразява,не мога съвсем ясно да отговоря,аз например имам лоши резултати от изследвания,въпреки това се чувствам отлично ,но смятам че това е от метаболитните промени свързани с отслабването и разграждането на протеините,и когато мина в четвърта(кога ли ще е това ? Rolling Eyes )всичко ще си дойде на място.Други пък са си подобрили показателите след прилагането на режима...

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 23:36 от mamaMiq

Общи условия

Активация на акаунт