За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 657
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен
Привет, сладури!
И аз бях на една прекрасна екскурзия този уикенд и днес си взех почивка. Сутринта кантарчето отново се кандилкаше ту на 79,9, ту на 80,1; 80,2 и моята душа аха да се прехласне от първата поява на седмичката и. .. пак спря на последната. Местих го на още две места, не! Е, ще почакам още малко.
Стайко, привет приятелю! Винаги ми иде да ти кажа да (им) пишкаш от горе...майтапя се, разбира се. Успех в новото начинание и слагай колана, че ще се изложим пред чужденците...с паднали панталони!
МамаМия,  бързо се оправяй, миличка!
Гушки и на всички останали сладурчета Hug
Тази седмица може и да не ми остане време да се включа тук - ще бъда изключително заета служебно. Ако успея вечер да хвърля някое око и да ви кажа едно здрасти пак добре ще бъде, но едва ли... На всички желая успешно режимстване и бързи резултати!  bouquet

# 181
  • Испания
GalaEluardHug

Hug

...
smileys  Hug
...
Наслаждавайте се на хубавото време момичета,разхождайте се  Heart Eyes кой знае колко студ ни чака после!

Hug и на теб. А ние тук подгизваме втора седмица от дъжд.

...
Аз днес след 5 те ударни дни съм -4.300 кг ...
...Като гледам доста дни ще попиша тук...

Браво!  Hug Аааааааа, пиши си. Аз пиша повече от 5 години. И в Четвърта може да се пише. Wink

...
Равносметката е - 7 кг твърдо и сега боря 8мия
...

Честитооооо!  Hug

mamaMiq , бързо да се справиш с неразположението.  Hug

...вече си мисля че няма да успея да достигна за това време мечтаната цифра...

Не си поставяй срокове! Изчисленията на калкулатора за времето са ориентировъчни. Карай си спокойно и режимно и ще се получи. Последните кг са най-упорити.  Hug

# 182
  • София
Lilian_v страхотен резултат за 5 дена
mamaMiq бързо оправяне
Kukulina ще успееш да пребориш тези лоши 5 кг
ArhMih ще слезе трайно стрелката под 80 Wink

днешния отчет -0.400кг  (махнах 0.300кг + от вчера и смъкнах още -0.100кг)
между другото много ми хареса киселото мляко със степче, но след него цял ден имах ужасен привкус в устата
иначе вчера хапнах:
- тричава палачинка със шунка и извара
- едно кисело мляко със степче
- пилешки гърди направени в йена с извара , мляко и яйце

# 183
Привет Simple Smile

Браво за постиженията момичета и Стайко, разбира се Simple Smile
И аз си спретнах баничката на Ан.че, а и един сладкиш от на Smileys. И за голяма моя радост кантарът върви стремглаво надолу, което ми дава стимул смело и безотговорно да вървя стриктно по режима. Благодаря ви момичета за положения труд!!! Като знам колко имам да свалям доста време ще си правим компания.Ако сваля това, което съм си наумила ще съм в 3та фаза 550 дни. Звучи внушително, но каквото - такова. Намерих си старите тефтери, когато съм правила режима и поне като закъсам какво да ям, отварям тях и гледам Simple Smile Доста помага Simple Smile

Хубав и отслабващ ден на всички Simple Smile

# 184
Тук съм си,desislava_87 Hug
Гала,Смайлсче Hug Hug Hug
Момичета и момчета Hug
Чета си редавно,радвам ви се от сърце на успехите и си продължавам
режима спокойно до пълна победа! Laughing
Nastiya ,споко,и моята 3-та ще е колкото твоята,само дето
още не съм се добрала до нея Mr. Green
Боря си последните килца до достигане на показанията на калкулатора,
и ако това те "успокоява",можеш да погледнеш линийката ми,и да добиеш
представа коооолко продължава моята втора! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Само че,честно ти казвам,не ми е никак трудно!Толкова много свикнах с режима за това
време,че не го усещам вече като режим,а като начин на живот!
С рецептите и съветите,които има тук,нещата се случват плавно и приятно,
отново и отново благодаря ви момичета!  bouquet  
Смайлсче Hug Hug Hug   bouquet
Огромен труд,невероятен дух,точна и отзивчива винаги!    bouquet

# 185
  • София
Да, явно ще си ставаме близки  Laughing

И днес резултатите са добри, но имам и неприятни моменти. Появи ми се пъпка в ухото, доста голяма отвътре и боли, явно е от чистенето... Сега се чудя как да я оправя... сигурно ще и сложа чаено дърво

Другото, което се случва много ми е суха кожата... не пиех много вода преди и сега като пия повече вода това води до обезводняване... днес пак я намалих явно трябва постепенно да я увелича...

Аз се радвам на баничките и на другите хлебчета и палачинки, но изпитвам още страх да пробвам... някак трудно ми се вижда, затова съм на стандартните неща в диетата....

Аз обичам такава храна и си е част от живота ми салати, риба, месо, така че не усещам диета всъщност а кантара пада ли пада...

Другото, което ми прави впечатление и е странно аз винаги съм имала запечен стомах, а сега всичко е ок с ВЦ-то. Най-вероятно от триците, за сега съм им голям фен... Само се чудя какво ще правя като тръгна на път... най-вероятно ще си нося Grinning Макар че ще ми усложнят по летищата, защото всеки път трябва да се обяснявам какво са Grinning Grinning

Направих чушките пълнени с извара и яйце... Много са вкусни! Изобщо рецептите са толкова лесни и вкусни...

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 18:59 от Lilian_V

# 186
Здравейте девойки и Стайко  Hug вчера след като ви се опалаках се сетих,че това е алергична реакция и пийнах едно хапче за алергия,та днес се чувствам по- добре още се чувствам подута,но ръцете ми изглеждат вече нормални  Simple Smile пихме там някакви чайове на екскурзията мурсалски и от други билки брани по Родопите и нещо не ми е понесло.
Lilian_V на мен пък от режима  и предполагам от многото вода кожата ми стана една такава гладка и хубава че само си се пипам по лицето и не мога да се нарадвам Simple Smile Не мисля ,че пиенето на много вода води до обезводняване  Wink Вярно ,че се посещава по- често тоалетната,но в никакъв случай не се обезводняваш организма си поддържа водния баланс.
smileys
Цитат
Не си поставяй срокове! Изчисленията на калкулатора за времето са ориентировъчни. Карай си спокойно и режимно и ще се получи. Последните кг са най-упорити.  Hug
абсолютно вярно първите 10 не ги усетих как ги свалих,а сега...... стана тегаво  Whistling ,но който се е хванал на хорото ще си го играе.
ArhMih работата си е работа ,но да намираш време да се храниш   bouquet ,както съм го подкарала седя и те чакам да ме настигнеш айде идвай по- бързо за да продължаваме заедно напред  Laughing

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 20:16 от mamaMiq

# 187
  • София
mamaMiq Мисля, че си права, но четох много и бях попаднала на това някъде заради сухотата на кожата... сега не мога да го намеря обаче... аз ще си пия вода, защото според мен с нея по лесно се изхвърлят токсините, но ме притеснява сухотата... аз съм чувствителна и веднага го усещам

Между другото забелязах нещо интересно, много хора си правят всякакви различни варианти на Дюкан и после се оплакват, че нещо не била хубава, както че масово прегрешават хората и спират след определени килограми да я спазват, което води до качване на килограми...
Аз лично ще се опитам да я спазя както си е описана точно и до последно, защото много пъти свалям качвам, гладува, качвам, на плодове и чай бях и качих после два пъти на тези които свалих...  а така след половин една година то си е вече и навик на хранене...

# 188
Lilian_V
Цитат
Между другото забелязах нещо интересно, много хора си правят всякакви различни варианти на Дюкан и после се оплакват, че нещо не била хубава
и аз съм го забелязала и най- ме "забавлява" някой като ми каже "О аз съм я правила четири пъти тая диета и ми действа много добре" Simple Smile Е как така 4 пъти за по колко време ?!?!?!?! И накрая разбирам че правят ударния и и едно -две 5/5 и с това им приключва "диетата" ,свалят някакви килограми после ги качват и пак на ново.Това според мен е издевателство над организма.
Колкото до сухата кожа не знам.Ти по принцип с каква кожа си?При всички случаи си пий водата,доказано е ,че освен за  изхвърляне токсините влияе като цяло добре на кожата,перисталтиката,също така и целулита намалява(слава богу целулит нямам и не мога да говоря от собствен опит,а да споделя само това което съм чела ) Опитай с овлажняващи лосиони или кремове.  Hug

# 189
Момичета имам един въпрос, който много ме трови. След раждането , понеже бях планово секцио коремът ми си остана голям. Казаха ми до година и половина, че ще се прибере, но той просто си е голям и увиснал. Да не говорим, че се нацепих със стрии при цялото мазане, но това е една друга тема. Та мисълта ми беше, в момента започна да се поприбира, но това, че виси дали ще се оправи някак си? Лошото е , че ми е забранено за в момента да да спортувам и да правя коремни преси, защото ме оперираха успоредно със секциото от миома.... Знам че има доста момичета, които са стартирали с много килограми и ми е любопитно тяхното мнение.
Иначе относно режима - днес ми казаха, че видимо изглеждам отслабнала и то човек, който не знае, че спазвам някакъв хранителен режим

# 190
Здравейте  Hug днес -400гр Кантарев ми каза добро утро с цифрата 62.500  Laughing
Smileys   Hug така и ще направя вече реших че ще карам втора фаза докато не видя 58 кг. Пък ако ще и да е малко повече отколкото калкулатора ми е показал
Lilian_V и аз не мисля че пиенето на много вода изсушава кожата а точно обратното моята кожа направо светна и е толкова мека и глатка че си я харесвам сега като съм на 34г.  повече от колкото като бях на 24г.  Laughing наистина пробвай каквото те е посъветвала mamaMiq  Peace
Nastiya не знам колко кг имаш за сваляне но аз стартирах от 86 и корема ми беше огромен все едно бях поне 6 месец бременна и също съм цялата нацепена от бременността като смъкнах около 15 кг. Значително се прибра но започна да виси и също като теб се притеснявах че от това няма оправяне но после постепенно се събра кожата и сега нося тясни дънки с прилепнали блузки чак ме хваща яд че съм нацепена и не мога и да сложа къси блузки  Mr. Green бъди стриктна и всичко ще си дойде на мястото просто за кожата е нужно повечко време за да се събере
Лека и отслабваща вечер от мен   bouquet

# 191
kukulina ,

Браво за резултатите и благодаря за успокоението Simple Smile Имам мнооооого за сваляне аз, та чак ме е срам да ги напиша. Но всичко с времето си Simple Smile Засега върви всичко добре и успешно. И вярвам, че всичко ще си дойде на мястото.

# 192
  • София
Nastiya - след раждането и моят корем така увисна и беше огромен, но постепенно се събира.... мажи го с кремчета и постепенно сваляй... трябва му време за да се събере кожата... като ми свърши втората фаза до желаните килограми ще кача снимки... В тези моменти когато бях на диета виждах как се събира и после като се отпусна и пак същото... затова постепенно с ядене и мазане задължително... кожата има нужда от подхранване...

kukulina - WAW Страхотен резултат! Направо като те прочетох нямаш идея какъв стимул ми дойде... Ще успея този път! И аз съм от касметлийките без целулит, никога не съм имала, имам си набръздена кожа в момента, но е от наднорменото тегло... Имам много малко стрии, не знам дали сега след като отслабна няма да лъснат всичките  newsm78

Хванах се на бас преди около месец с една приятелка, която ми каза, че абсурд да си върна килограмите от преди раждането... Смятам дори да съм по-малко... Но го правя най-вече заради себе си, защото имам склонност да отлагам и това е нещото, което отлагам последните пет години все за утре...

Между другото по колко вода на ден пиете?

# 193
  • Испания
Nastiya,  Hug

Анче,  Heart Eyes Hug Heart Eyes наша гордост си ти.  Hug

Да, явно ще си ставаме близки  Laughing
...

Какво по-хубаво от това?  Wink Hug

mamaMiq, Lilian_V, колко такива интерпретиращи режима са минали през темата... И колкото по-неспазващи режима, толкова по-агресивни и зъбещи се на пишещите тук. Ама на всеки му е за главата. Жалко, че обявяват, че са на дюканския режим и всичките си здравословни проблеми стоварват на него. Ама... всеки трябва да е умен за себе си.

Nastiya, kukulina, това, с кожата, също е много индивидуално. Зависи от възрастта, от двигателния режим, от времето, през което сте имали наднормено тегло. Моята кожа се сви, но не съвсем. Остана несвита на корема, вътрешната част на бедрата и горната вътрешна част на ръцете. Но... все пак съм полувековна +  Joy Joy Joy Но не ми пука. Сещам се за един хубав стар виц, който завършва с думите: "Е, виси ти, но пък много ти отива". И се разсмивам и не се притеснявам.  Wink

ЕДИТ:

...
Между другото по колко вода на ден пиете?

3 л минимум. Научих се, като започнах режима. Преди него не пиех вода с месеци. Ако щете вярвайте.

# 194
  • софия
Привет и от мен    bouquet  Аз днес приключвам 5те дни смесен режим и от утре пак ударен. За тези пет дни общо взето не съм мръднала, ама дано през ударния има пак някое свалено килце. Сега си направих една салатка, че после 5 дни ще ми липсват зеленчуците Simple Smile Браво на вас за резултатите, дано от утре и аз пак се отчитам с такива   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт