За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 558
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Испания
alexaandraaHug

Дайде идеи за ПЗ дните така че да продължа да свалям, какво най-често си хапвате?
...

Всичко, разрешено в П дните + салати /без олио, разбира се/. А ако става въпрос за готвено:
- пилешко/пуешко/телешко/говеждо/конско със зеле
- мусака с режимна кайма и тиквички вместо картофи
- пълнени чушки /само с кайма, без ориз/, пълнени тиквички, пълнени домати, патладжани с кайма
- гювеч /с месо и всички зеленчуци, които обичаш, без картофи/
- месо със зелен фасул
- дюканска паейя: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg21583909#msg21583909

и т. н. Манджи, които обичаш, като махнеш забранените за втора фаза продукти.   chef

# 166
  • София
smileys  Много благодаря! Ще пиша какви съм ги сътворила. Моля те за един съвет, чета ти из темичката и срещам, че рулцата от раци не са много добре за диетата... Имаш ли идея защо? На мен ми допадат понякога и ги включвам в протеиновите дни...

# 167
  • Испания
smileys  Много благодаря! Ще пиша какви съм ги сътворила. Моля те за един съвет, чета ти из темичката и срещам, че рулцата от раци не са много добре за диетата... Имаш ли идея защо? На мен ми допадат понякога и ги включвам в протеиновите дни...

Напротив, аз съм винага за консумирането им, защото Дюкан ги разрешава и отговаря в онлайн чатове, че консумацията им е неограничена. Някои български дюканки пишат против тях, аз винаги съм се изказвала положително, защото за мен Дюкан знае какво прави и не може да сме по-големи специалисти от него.

Рулцата съдържат въглехидрати навсякъде по света, не само в България, но са напълно разрешени.

След малко ще допълня поста с цитат от отговор на Дюкан. Бавно ми се отварят страниците във форума и трябва да чакам да заредят.

ДОПЪЛВАМ:

В: Думата “неограничено” продължава ли да е валидна за рулцата от раци, които съдържат картофено нишесте и 6% въглехидрати?
О: Да.

От тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20298321#msg20298321

Изяла съм, а и продължавам да ям, сигурно промишлени количества от тях и не са ми попречили на загубата на тегло.  Simple Smile

# 168
  • София

В: Думата “неограничено” продължава ли да е валидна за рулцата от раци, които съдържат картофено нишесте и 6% въглехидрати?
О: Да.

От тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20298321#msg20298321

Изяла съм, а и продължавам да ям, сигурно промишлени количества от тях и не са ми попречили на загубата на тегло.  Simple Smile

Много благодаря! Продължавам да си хапвам от тях тогава...   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 169
Големи благодарности на GalaEluard , че ми даде линк и на smileys за чудесната рецепта за еклери. Тази вечер си доставих голямо удоволствие с любимите си еклери    bouquet( които се получиха по - вкусни и от купешки )
Скрит текст:
Скрит текст:

# 170
  • София
здравейте момичета аз днес не отчитам нито - нито +
искам да ви попитам дали манджите, зеле с месо/кайма, мусака... стават ли вкусни без зехтин , някак не мога да си ги представя без мазнина
и още едно въпросче , тъй като днес гледах сладоледите и съм наясно , че са забранени, но попаднах на такъв със стевия и обезмаслено мляко. Ето го състава http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/IMAG1168.jpg какво мислите

иначе днес съм на :
закуска : баничка с капучино
обяд: пуешка шунка с извара
вечеря: пил. пържола

Много минусчета ви пожелавам

# 171
  • Испания
...(които се получиха по - вкусни и от купешки )
...

Да са ти сладки! И моите ги харесвам повече от купените.  Wink

...искам да ви попитам дали манджите, зеле с месо/кайма, мусака... стават ли вкусни без зехтин , някак не мога да си ги представя без мазнина
...

Абсолютно вкусни!   chef Слагаш повече подправки /за зелето черен, червен пипер, кимион, дафинов лист; на мусаката - черен, червен пипер, кимион, може и малко бахар/, ако обичаш люто, и люто, а и то ускорява метаболизма. Аз обожавам люто и ям непрекъснато: лют червен пипер, чушки...

От години и на мъжа ми не готвя с мазнина.

# 172
Добро утро:)
Успешна и усмихната седмица на всички  Wink
lepidopteria, стават си супер манджичките и без мазнина, от старта ми с Дюкан до ден днешен всичко готвя без мазнина. Аз като подправки за мусака ползвам най-различни  Blush червен пипер, черен, куркума, чесън на прах, магданоз... правя мусаката с патладжан вместо картофи Simple Smile А сладоледа сме го коментирали доста на Мистър Суит Зеро става, но аз не прекалявах с него, по 2 кутийки месечно, като една ядях няколко дни. В никакъв случай не се подлъгвай да купуваш йогурта ужасно гаден е  Sick От всичките видове най-хубав ми беше пъпеша, после шоколадовия и ванилията също не е кой знае колко вкусен.
alexaandraa  Wink много са вкуснички еклерчетата  Peace
Хубав ден на всички  Hug

# 173
Здравейте и от мен ,нямаше ме няколко дни.Ходихме с колеги от училище на Тиград,много красиво беше и изкарахме страхотно.
staiko1 Simple Smile и аз имам един панталон(много е хубав,но за съжаление нито веднъж не е обличан купих го и веднага след това качих много килограми),та в петък се сетих за него и с удоволствие установих ,че след около 3 килограма ще мога да му се радвам  Laughing

Lilian_V,
Цитат
Много стимул ми дават постовете ви и като пиша и споделям е по лесно да се държа в норма... срам ме е да кажа, че съм прегрешила... хехехе ... но е истина... днес за малко да си хапна картофки, гледах ги, гледах ги и си казах как после ще напишеш как ти е минал деня  35   Така че, ви БЛАГОДАРЯ много!  bouquet
Да така действа форума  Laughing  ,за това по- лесно се отслабва ,когато го правим заедно     bouquet
ArhMih,smileys  Hug  Hug
 An.che
Цитат
Ама то съвсем се  е "сбаничосала"темата тези дни! 35
Хареса ми  Joy и аз само за баници мисля откакто сте се разписали ,но за сега време не остава.

# 174
  • София
Добър ден на всички  Hug

smileys  Hug  толкова добра и в помощ на всички ни!!!Благодарим ти от сърце ,че помагаш на всяка от нас мила!Това е много важно за мен самата,предполагам и за другите момичета!

lepidopteria и аз имам навик от първото спазване на режима ,да не слагам мазнина! Маджичките стават страхотни и без мазнина ! Пробвай и сама ще се увериш.. мусаката и аз я правя различно...къде с тиквички ,къде със син домат... каймата си е "запържвам" ,в тефлоновият тиган,тя си пуска все пак някакво количество сос и мазнинка и ползвам нея! Аз като си купувам кайма,често си избирам 2 пърчета телешко месо и ги карам да ми е смелят пред мен,така съм много по спокойна за себе си и за режимното ми хранене и за резултата в кантарев после !Какви ли не видове кайма има,определено всичките със съмнителен състав!

alexaandraa страхотни еклери,може да съм пропуснала рецептата ,сега ще се върна назад да прочета,щом и ги похвалихте,определено ще ги пробвам!  Hug

Lilian_V и аз мн обичам рулца от раци, през 2008 спорихме дали са разрешени или не,сега като ги видях в списъка с позволени храни така се зарадвахххх  Heart Eyes Heart Eyes
хапвам си ги на воля!Сега има и много повече рецепти,много повече идеи... Всичко е много по-лесно и благодарение на момичетата спазвали режима и положили този труд на нас да ни е лесно ,за да стигнем до целта си!  Hug

П.П мамаМИя и Анчето ми се губят
Наслаждавайте се на хубавото време момичета,разхождайте се  Heart Eyes кой знае колко студ ни чака после!Хубав ден и много - от мен!!!

# 175
  • София
desislava_87GalaEluard, smileys благодаря за отговорите, ще пробвам тогава

аз днес да се "похваля" с +300гр през ударния период Sad
иначе днес си забравих обяда в нас и си взех кис.мляко и 1 степче, за да съм режимна

форума наистина спомага за по-лесното спазване на режима и с надъхването

# 176
  • София
Набързо минавам и изчезвам пак по задачи...

Много ви се радвам и много стимул ми давате, а за труда, който хвърляте да обяснявате на такива като мен ви се прекланям...  Hug Heart Eyes

Аз днес след 5 те удърни дни съм -4.300 кг Много съм доволна, на см също доста съм паднала...

Днес първи ПЗ ден - такава салата си заформих, че ми е супер вкусно, от краставици поляти с мляко и малко горчица и подправки... Продължавам напред! Като гледам доста дни ще попиша тук...

# 177
Здравейте и от мен,

Поздравления за минусите.
Днес си заформих баничката на Ан.че и смятам следващите 3 дни това да ми е закуската. При мен нещатата най-накрая се отприщиха и вече всеки ден имам минус, което изключително ме радва.
Равносметката е - 7 кг твърдо и сега боря 8мия
Сега като ги видях тия еклерчета и ми текнаха лигите. Смятам да си заформя и тях в скоро време Simple Smile

# 178
desislava_87 ,тука съм  Grinning  лошото е ,че няма с какво да се похваля на екскурзията съм изяла нещо което или е било развалено, или съм алергична и втори ден съм подута..... лице,очи,ръце,крака....толкова течности съм задържала, че съм с 2 килограма нагоре.въпреки,че знам, че са течности все пак се ядосвам.А и не се чувствам добре(свят ми се вие)

# 179
Здравейте банда  Hug много ви се радвам колко сете активни тези дни чета си ви редовно и ви се радвам на минусите и кулинарните ви изобретения
Аз само се изхвърлих че ще направя от баничката на Ан.че но още не съм я направила  Embarassed само ми текат лигите като ви чета и гледам снимките ,но тези дни ще я направя в събота е Димитровден и моята дъщеря е именячка та съм решила да изненадам гостите с нея  Laughing
Кантарев от няколко дни си играе с търпението ми и ту ми покаже 62.900 и после на другия ден 63.300 или 63.400 и се разколебавах с тези + и - да си променя линийката ,но тази сутрин пак беше 62.900кг. Та вече не издържах и я промених  Simple Smile
Остават ми месец и няколко дни докато премина в 3та фаза и почти 5 кг. за сваляне ,вече си мисля че няма да успея да достигна за това време мечтаната цифра. Последните килограми наистина се свалят много трудно сякаш организма ми вече е привикнал на този начин на хранене и се инати
Та се чудя дали ако си премина в края на ноември в трета фаза ще мога да смъкна това което ми е останало до целта ,някъде бях чела че и в трета фаза се сваля по малко -дано да е така  Praynig ще го мисля като му дойде времето за сега карам по план пък каквото дойде  newsm78
Лека вечер на всички ви и утре да се похвалите с големи минусчета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт