За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 549
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте момичета
я, познайте какво сготвих вчера  Laughing
баничкаааа - стана добре на вкус, само малко външния вид куца, но и аз не съм добра кулинарка :
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1381168_1 … 1_453037186_n.jpg
За вечеря в момента си правя крилца в плик с черен пипер, чесън на прах, диетична сол и малко винце  Simple Smile
Сега да дам и сутрешния си отчет, който ме изненада, тъй като съм в цикъл , а тогава е нормално д а има и + та днес съм по-лека с -0.200кг общо свалени - 2.600кг

desislava_87 преди когато имах дълго задържане обикновено маслената риба ме оправяше и след нея веднага започвах да свалям - пробвала ли си с нея?

alex_bebe90 браво

# 151
  • Испания
...
За вечеря в момента си правя крилца в плик с черен пипер, чесън на прах, диетична сол и малко винце  Simple Smile
...

Чудесно изглежда баницата.   chef

Избягвай крилцата. Те са най-тлъстата част от пилето, а и едва ли можеш изцяло да им махнеш кожата.  Освен това, ако се използва малко вино за готвене, се препоръчва да се прави, когато се готви в тенджера и капакът да е отворен, за да се изпари алкохолът. Peace
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Прелиствайки за кой ли път книгата, се натъкнах на фраза, която ме разсмя, но и която е абсолютно точна и мноооооооооого се отнася за правещите интерпретации на режима. Не мога да се сдържа и ще я напиша /разбира се, няма нищо общо с отговора ми по-горе/. В главата за четвърта фаза е:

...Не забравяйте предразположението си към напълняване. Вие не спазвате този режим, за да ми направите удоволствие, а за да се противопоставите на природата си и на крайната лекота, с която пълнеете. Не забравяйте това...

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 19:46 от smileys

# 152
  • София
smileys мерси, нямах идея, че важи само при готвене с тенджера/тиган

# 153
 да ви дам един съвет ... Соевото брашно е отврат   newsm11 Confounded blahblah
пробвах да си направя палачинка, разпада се и е гадно на вкус Sick

# 154
  • Испания
Ако искаш да си направиш палачинка без трици и не си консумирала разрешената дневна доза толерирани, можеш да използваш царевично нишесте:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19299690#msg19299690

Тук има друга снимка /т. 3 от предястията/: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19346076#msg19346076

# 155
Здравейте и от мен,

Да сте живи и здрави момичета за рецептите, които сте публикували и измислили. Мнооого по-лесно е така да се спазва режима. Сега ми се е дояло нещо сладичко и ще прегледам рецептите. Приемам разбира се и съвети за нещо вкусно и бързо Simple Smile

Отслабващ уикенд и от мен Simple Smile

# 156
Здравейте, днес аз отчетох -700гр Simple Smile
Искам да попитам какво е Маисена и с какво може да бъде заменена? Също така с какво може да се замени крем сиренето за мазане?

# 157
  • софия
Здравейте момичета Hug Аз днес нямам промяна. То сега на смесения предполагам, че няма и да имам голяма промяна ,но няма нищо.
Имам към вас един сигурно глупав въпрос, ама се чудя  Rolling Eyes Я кажете сега като правя режима нали ако си мажа и от тези антицелулитните лосиони това не му пречи? Предполагам,че не де, ама рекох все пак да консултирам с вас преди да почна?

Да сте живи и здрави момичета за рецептите, които сте публикували и измислили. Мнооого по-лесно е така да се спазва режима. Сега ми се е дояло нещо сладичко и ще прегледам рецептите. Приемам разбира се и съвети за нещо вкусно и бързо Simple Smile

Отслабващ уикенд и от мен Simple Smile

И аз адски много се радвам на тези рецепти, преди няколко години като правих диетата ми беше много трудно да измисля какво да хапвам, а сега толкова много идеи, а сте написали и такива за сладкиши, та чак ми е приятно да спазвам режима. А тази баничка толкова я хвалите,че мисля утре и аз да я пробвам, то и на мен ми се дояде от всички нейни снимки Simple Smile

# 158
  • София
Ето ме и днес ден четвърти от удърната успешен - 3.5 кг до сега. Хапнах си пиле за обяд и риба за вечеря, походих на Витоша и най-вероятно утре ще има пак минус...

Haley_James Според мен няма никакъв проблем да се мажеш, аз го правя, даже мисля, че е задължително, защото така кожата става по еластична и се събира по-добре по време на отслабването...

Много стимул ми дават постовете ви и като пиша и споделям е по лесно да се държа в норма... срам ме е да кажа, че съм прегрешила... хехехе ... но е истина... днес за малко да си хапна картофки, гледах ги, гледах ги и си казах как после ще напишеш как ти е минал деня  Joy   Така че, ви БЛАГОДАРЯ много!   bouquet

# 159
  • София
Добър вечеррр  Hug

Днес ми е много къръшки ден,простооо  беда след беда!Дано утре всичко е минало и заминало,че ми дойде в повече!
От нерви ,направих една обиколка на гребната (близо 5 километра по-бързо ходене) и ми олекна много !Само да се задържи времето мисля,да е ежедневие,само това май е начина да се преодолее стреса!
 lepidopteria  - ммм не,дори не съм опитвала подобна риба! Аз съм си взела зелен чай,то и в книгата така пише ако има задържане да заменя водата с него... дано скоро имам раздвижване! Ще опитам и рибката,благодаря ти за съвета!  Hug

да ви дам един съвет ... Соевото брашно е отврат   newsm11 Confounded blahblah
пробвах да си направя палачинка, разпада се и е гадно на вкус Sick
хахахахахах посмях се на воля момиче  Joy  и аз съм се уверила,че не всичко е толкова хубаво ,колкото изглежда всъщност (за всичко в живота важи ) хахахахах

Nastiya и аз много се радвам за всички рецепти... имам дори списък какво ще си направя като ми оправят фурната  hahaha hahaha има едни целувки ,мисля да ги пробвам  Hug
iana_86 браво за минуса,все така!  Hug

Haley_James и аз съм така,но има и такива периоди ,какво да се прави!!! Бавно ама славно са казали хората!  hahaha

Хубави почивни дни на всички и много - в понеделник за отчет!  Hug

# 160
  • Испания
Здравейте, днес аз отчетох -700гр Simple Smile
Искам да попитам какво е Маисена и с какво може да бъде заменена? Също така с какво може да се замени крем сиренето за мазане?

Маисената е царевично нишесте. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22896212#msg22896212 В България продават обикновено царевично нишесте /натурално, без захар/

Обезмаслено сирене за мазане /Ексуиза/ можеш да замениш с разбита с миксера извара, като добавиш малко прясно мляко, за да стане гладка, без топчета. След това слагаш малко предварително разтворен във вода желатин, който затопляш /след като е набъбнал/ за 25-30 секунди в МВ на максимална мощност. Разъбркваш добре и чакаш да постегне.

...как после ще напишеш как ти е минал деня  Joy 

А, така. Браво!  Simple Smile

# 161
Добро утро Simple Smile
alexaandraa, аз ползвах соево брашно, когато започнах 3та, за блат на торта, но имаше и трици. Употребата на това брашно беше само за това, пробвах да слагам в други неща... не ми се получаваха и се отказах  Crossing Arms
Някой търсеше Ескуиза 0.1% в Метро винаги има, но са в опаковка по 3бр., купени така излизаха с 1-2лв. по евтино от другаде.
Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 162
Добро утро дами, още не съм се качвала на кантара влизам да ви "видя"
GalaEluard, мерси аз търсих, май само в метро не бях гледала Simple Smile
smileys, думи нямам да те хваля , на всичко имаш отговор!!!   bouquet
за кремовете за мазане... не виждам какво общо може да има? Аз също се мажа постоянно , за да не ми излизат стрии , че съм предразположена и миналия път като я правих се нацепих цялата Sad
Хубав, слънчев и усмихнат ден !  sweating

# 163
Здравейте, Дюканки!
Влизам да ви поздравя, че от доста време само гледам от балкона, но съм много зает на строежа и не ми остава време да пиша.
Вече чакам книжката ми за големия мотокар да пристигне и почвам да търся работа по строежите като мотокарист. По е платено, а и ще мога да съм по-стриктен в режима. Сега не мога да пия много вода защото работя на 7 етаж и ако трябва да ходя редовно до WC , няма да ми остане време за работа  Simple Smile .
Вчера обух едни нови дънки, купих ги преди 1 месец. Малко ми бяха тесни, а и жена ми ги изпра и се свиха още малко. Оставих ги за момента когато отслабна още. Вчера ги облякох и се оказа , че са ми малко широки, трябва да се носят с колан. Аз не сложих колан и няколко пъти се наложи да ги подръпвам, че се изсулваха. Значи дори и без да съм много стриктен мазнините пак се стопяват - много съм доволен. Но килограмите ми вече по-вече от месец не са слизали рязко на долу. Мисля, че ако почна пак да пия по-вече вода всичко ще потръгне пак. Лек отслабваща нова седмица на всички Дюканки , които ще ми прочетат поста утре!

# 164
  • София
Ден пети за мен ударно, утре включвам и зеленчуци. Днес пробвах млякото със степче и ми хареса много, то си е направо десерт... Направо се възхищавам на идеите, защото реално си ядеш вкусни неща, а отслабваш... не е да трепериш от глад...

Дайде идеи за ПЗ дните така че да продължа да свалям, какво най-често си хапвате? Аз отделно ще си изчета темите... на smileys темичката е необятна...
Чета и из старите теми, определено ми е интересно...

staiko1 Браво за успехите и много късмет в начинанието за работата!

Общи условия

Активация на акаунт