За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 537
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Ааааа,desislava_87   Hug,много моля,моите кила за смъкване бяха
53!!!,така,че,има да поспорим по въпроса кой-колкооо Joy
  bouquet anedi ,готово,от мен 2 тави бюрек и тиквеник,
а останалите-със спанак,с гъби и шунка...от вас!  chef

Ще ме накараш да тичам до София на среща Simple Smile   bouquet

# 136
# 137
  • Испания
Gala,  Hug

Анче, страхотно е изобретението ти.  Hug

Тя, както майка й и сестра й, спазваха режима още преди сватбата и Дюкан е бил поканен и е присъствал на самото събитие.

В статията, разбира се, има много неточности. Прочетох само за първия етап, стигнах до това, че по време на него Катрин си хапвала черен шоколад или плод между храненията... и не продължих по-нататък.

# 138
Здравейте, ей как ви се радвам тия дни колко много сте изписали. Резултатите ви са чудесни. Аз поспрях да пиша тия дни, че нямах достъп до компютъра, а през телефона ми е трудно. Иначе за себе си мога да кажа, че имах ужасяващ плюс от 600 гр и докато разбера, че е от МЦ се изприщих и днес вече ги няма, че и минус имам.
Аз съм една от тези, които правиха ударен, но при мен си беше нещо като личен експеримент. Но така или иначе е ясно, че не се сваля след 5 ден. Лично аз смъкнах 3 кг през ударния. Като цяло на 25 .10 става един месец на режима и до тук съм - 6,500. До заветните кг има още мноооого време, но с инат и вашата подкрепа ще стане. А утре започвам следващия 5 дневен П период и смятам да се почерпя с баничката на Ан.че

# 139
Аз имам един въпрос... Понеже сега е сезона на туршиите , а те се правят и със захар ( поне баба така я прави Simple Smile )  Та въпроса ми е Вие ядете ли? и как ги приготвяте? или няма такова значение, защото все пак е само в саламурата.. не знам   Rolling Eyes

и още един въпрос- от къде си купувате екскуиза? аз не мога да я открия никъде, днес в лидъл търсих.. ама си намерих някаква обезмаслена извара поне и си взех да я пробвам Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 19:00 от alexaandraa

# 140
alexaandraa, киселите краставички са позволени, има по магазините такива без захар Simple Smile Аз лично туршии не съм яла. Мама ми прави специално кисели краставички с някаква готова смес за марината без захар и бяха уникално вкусни и хрупкави. Кисело зеле също хапвах, но измито с вода. Последния път не знам какво беше това кисело зеле(купувано от магазина в буркан), ноо така се бях подула, че видимо лицето ми приличаше на бухтичка  Joy 3 дни бях така и от тогава не съм яла кисело зеле.

# 141
Добър вечер и от мен. Баниците са страхотни и аз ще се пробвам с тях Simple Smile
За дните на ударен етап - слушам и изпълнявам Simple Smile правя ги 5 и после 5/5 или 3/7 вие какво ще кажете?
отностно сьомгата - има и в Била и Кауфланд, но не е мн ефтина. Даве в кауфланд има и печена, но е около 7лв парчето 200гр. освен, ако не е поефтиняла.

# 142
  • София
Днес също си спазвам третият ден, пия и вода. Нямах време да се премеря, но утре ще го направя.

Пак с въпрос: Киселите краставички може ли да се хапват в ударните дни?  newsm78  Мислех, че са при ПЗ дните, но някъде по постовете срещнах, че можело и в ударен ден... Или не съм прочела внимателно... в чуденка съм ...

Пристрастявам се към закуската  Blush Цял ден си мисля за мляко с трици... Луда работа... много ми е вкусно

# 143
  • Испания

Пак с въпрос: Киселите краставички може ли да се хапват в ударните дни?  
...

Не, не може.

От стр. 1:

УДАРЕН ЕТАП: - ускоряване на метаболизма
Ядат се САМО белтъчини (протеини). Колкото по – чисти (с малко мазнини), толкова по – добре. Това са: меса, риба, яйца, млечни. Списъкът им е даден по – долу.

# 144
  • софия
Днес ми е първият ден на смесен режим,така с нетърпение чаках да дойде ред да включа и зеленчуците, обаче днес нямах грам свободно време на работа та едва-едва хапнах едно пилещко бутче наобяд и само толкова. Затова сега си заформих една приказна салатка от домати,краставички,извара и чушки и в комбинация с малко рибка -приказна вечеря. Само се чудя това, че съм яла малко днес (като изключим вечерята сега де) дали ще ми се отрази,нали не  е хубаво да седим гладни на тази диета  newsm78 Утре съм планирала да си направя едно дюканско кексче,да се поглезя малко  chef

# 145
Добро утро момичета Simple Smile Simple Smile Simple Smile Кантарчето показа 74.5   Party Party Party приятен режимен ден  Simple Smile

# 146
  • София
Здравейте на всички  Hug

Браво за минусите,за баниците и всичко Simple Smile)
Аз днес , отчитам пак с малък + и си се въртя в един омагьосан кръг,но никакво отказване..Все пак съм и ПЗ дни!На пук на моята баница,ми се развали печката  Cry Cry сега майстор идва и казаха другата седмица ще пристигне тази част ,която е за фурната и до тогава ще точа лиги по вашите тук!
Скоро изнамерих и записките си от 2008 ,когато спазвах режима  Grinning !Има и рецепти и килограми..чак си завидях сама на резултата  Joy ,та и тя какъв стимул ми даде ехеее....

Хубав и отслабващ ден момичета,аз се гмуркам в рецептите да мислим какво да си забъркам днес  Hug Hug

# 147
Здравейте аз пак имам въпрос Simple Smile
Скрит текст:
  някой ползвал ли го е това обезмаслено соево брашно? струва ми се съвсем режимно Simple Smile вие какво ще кажете?
за туршията Гала ме подсети за киселите краставички, предполагам , че и тя ще е позволена..
А за екскуизата.. днес и в макао я търсих, но уви
Хубав и отслабващ уикенд  Heart Eyes

# 148
  • Испания
Здравейте аз пак имам въпрос Simple Smile
Скрит текст:
  някой ползвал ли го е това обезмаслено соево брашно? струва ми се съвсем режимно Simple Smile вие какво ще кажете?
за туршията Гала ме подсети за киселите краставички, предполагам , че и тя ще е позволена..
А за екскуизата.. днес и в макао я търсих, но уви
Хубав и отслабващ уикенд  Heart Eyes

Не съм използвала соево брашно. Ето как стои въпросът със соевите продукти /в първата книга на Дюкан на български липсват/:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20310504#msg20310504

# 149
Благодаря ти  ,smileys  за бързия отговор , темата ти е супер, още не съм я изчела цялата,но и това ще стане Simple Smile
Стана ми странно за това брашно , че е обезмаслено и състава му е " Влага 6,7%; Протеин 51,5%  ; Мазнини 1,5% ; Фибри 3,5% и Пепел 6.5%"  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт