За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 532
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Lilian_V Колко си висока ,колко тежиш в момента и колко искаш да станеш?
Иначе това,че ти се яде много не е проблем хапвай си режимно и не се плаши Simple Smile.

# 316
  • София
Lilian_V Колко си висока ,колко тежиш в момента и колко искаш да станеш?

Висока съм 167 в момента съм 59.700 от 65 почнах сега... Искам да съм 52-53. Калкулатора на Дюкан показа 58 като тегло, но аз преди да забременея бях 52 кг... след това станах 89... Преди няколко години свалих до към 59 с Дюкан и после пак ги върнах обаче докъм 70, но изобщо не спазвах трета и четвърта фаза...  и така един порочен кръг... слизам до 59 връщам нагоре... Sad(((
Спред мен взимат и предвид и годините, но според мен ще успея да си постигна желаното тегло.. имам много мазнина по себе си...

# 317
  • Испания
...Спред мен взимат и предвид и годините, но според мен ще успея да си постигна желаното тегло.. имам много мазнина по себе си...

Лили, калкулаторът ти показва кое тегло е възможно да задържиш, след като си свалила наднормените килограми, имайки предвид различни фактори.

/цитат от книгата/

Всяка жена трябва да знае обаче, че не винаги е лесно, нито препоръчително да си върне изцяло някогашните килограми и да стане стройна, каквато е била като младо момиче.
     Базирайки се на професионалния си опит, аз прилагам своя лична система на изчисление на теглото в зависимост от възрастта и броя на бременностите. Смятам, че между 20 и 50 години средното увеличение на теглото е около 1 кг на десет години и 2 кг на дете.

# 318
  • София
smileys -  Аз това го прочетох вече, затова се чудя дали ще ми се получи ... защото реално би трябвало да успея като се познавам...  иначе съм супер близо до трета според Дюкан остава ми един килограм и малко ...

# 319
Lilian_V Бих те посъветвала да не гледаш толкова килограмите ,колкото това как се чувстваш най-добре.И преди съм казвала ,че сега като съм 80 килограма изглеждам и се чувствам като когато преди бременноста бях 70.Днес един състезател с когото не се бяхме виждали една година каза "Тренер ти изглеждаш по- слаба от преди да забременееш"
Колкото до мазнините можеш да ги стопиш със спорт .Иначе съм сигурна че можеш да стигнеш до 52 кг,но не знам дали ще можеш да ги задържиш,Мирка мисля,че беше свалила повече кг.отколкото показва калкулатора,но тя да каже.

# 320
  • София
Свинското и агнешкото са забранени през ударният период, през който трябва да се приемат възможно най-чисти протеинови храни пише в началото.... сега го забелязох...

Аз съм във втора фаза... може ли да си хапвам свинско?

mamaMiq - Разбирам те, аз също съм спортна натура, но правя доста мускули.. ще сваля килограмите до толкова колкото казва Дюкан... сега правих пак калкулатора и каза 57.17 и после ще почна със спорт плюс режима... в крайна сметка ще пробвам да сваля до колкото искам аз, пък в задържането нека после да са 57 ... нещо такова ми се върти из главата  Hug

# 321
  • Варна
Аз съм във втора фаза... може ли да си хапвам свинско?
Не

А аз се пристрастих към баничката на Анчето. Днес си я направих с лапад за ПЗ дните. Отне ми два пъти по-малко време. Усещам, че ще задобрея много...  bowuu

# 322
  • София
Здравейте момичетааа  Hug

Днес отново - 600 ,не знам да се радвам ли вече  hahaha дано се е "отпушил" този застой вече и да продължа с - !!!Наближава и МЦ ,дано не окаже голямо влияние!
Вчера си направих една мусака с патладжан,гъбки,телешко ,доматчета,магданоз и полях отгоре с яйца и кисело мляко...каква вкусотия стана няма да ви говоря!И за днес имам останала,мисля това да е менюто и днес!За утре ще си правя пилешка супичка и пилешка яхния,ядене да имаааа  Joy

Хубав ден на всички,отслабващ и много слънчево настроение  Hug Hug

# 323
Л
Здравейте на всички от мен пак

Аз днес съм изумена до тук съм 12 ден и съм -7 см само от талията... Днес обаче имам проблем с П деня... яде ми се много, чувствам се отпаднала... нещо не съм в кондиция... а си хапвам сериозно и пак така... явно организма почна война с мен... аз винаги ги свалям до тук лесно и от тук надолу си ги връщам всеки път...

За сега съм режимна, не съм се отклонявала... в момента съм много близо до килограмите които калкулатора препоръча, аз обаче искам още 5-6 надолу...

Има ли някой, който си е бил сложил нереалистична цел и какво се случва в този случай?

На мен ми харесва, че има движение в темичката, много по лесно ми е така ...

ако мога да споделя от опит ,а и поради факта ,че с теб сме със сходни показатели-ръст килограми
мога само да кажа едно :с много труд и инат ще успееш да стигнеш до желаните от теб килограми,но имай в предвид ,че ще имаш застой и то огромен,а после в трета и четвърта организма ти ще се съпротивлява и със сигурност ще качиш някое и друго кило,както Мама мия ти спомена важно е как ти се чувстваш и наблегни на спорта така визията и тонуса ти ще се подобрят ,лично аз бях стигнала преди години до тези заветни за мен 53 кг.но после се чувствах ужасно ,когато качих до 58 -организма си е организъм и се защитава,така че според мен трябва да си поставиш цел,която по-лесно ще успееш да задържиш след това като резултат.
Ако все пак някой има какво да каже по въпроса и споделеното от мен -моля ,може и да греша Hug

# 324
Поне за мен лично при ръст 167- 53 кг са си много малко. Честно казано си е издевателство над организма. Аз съм 163 см и съм 60 кг и постоянно ме критикуват, че са ми малко. Зависи кой с какви очи се гледа. В прекалената слабост и многото кокали няма нищо красиво.

# 325
  • София
Поне за мен лично при ръст 167- 53 кг са си много малко. Честно казано си е издевателство над организма. Аз съм 163 см и съм 60 кг и постоянно ме критикуват, че са ми малко. Зависи кой с какви очи се гледа. В прекалената слабост и многото кокали няма нищо красиво.

Много зависи, аз изобщо не съм много слаба, така че няма какво да го мисля, пухкава съм, имам си сланинки не малко...  Не искам да съм кокали и връщайки преди на 53 кг бях много красиво слабичка, не кльощава...  Така че при всеки е различно...

Аз ще пробвам до колкото най-много мога да сваля и после ще се мина в трета фаза дори и да не е желаното тегло... Мисля, че мога да почна и на 55 кг трета фаза... Ще видим... така или иначе ще съм дълго тук... трета фаза ще ми е още 100-120 дни

cveteto79 Благодаря за инфото... така си и мислех, че ще се развият нещата... 

# 326
Здравейте Simple Smile днес правя 3 месеца с режима и кантара ме зарадва вече съм 77 кг.Равносметката е общо свалени 13 кг, (2 свалих  непосредствено преди да почна режима).  Чувствам се и изглеждам добре .

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 20:06 от mamaMiq

# 327
  • Испания
Добро да е!

Честита месечинка, mamaMiq! Чудесен резултат, като по учебник /т. е. дюканската книга/!   bouquet Hug

За качване на снимки: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 328
smileys ,мерси за сега качих линкове в предния си пост ,които ще изтрия по късно.

# 329
  • София
mamaMiq Страхотни резултати

Имаш ли снимка от преди също, на мен ми е интересно преди и след... как се променя човек като сваля килограми

Аз съм си още режимна - още 200 грама  

Чудя се какво да спортувам с режима? Дали да правя упражнения вкъщи, дали фитнес, дали плуване...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт