За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 737
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • София
beuty_, аз стартирах от 97кг., а зад гърба си нямам бременност.  Embarassed

# 481
Галка, няма лошо. Важното е, че имаме желание да се променим. Успех ти желая  Hug

# 482
Здравейте и от мен момичета. При мен днес кантара не помръдна, показва колкото вчера. Отдавам го на това, че ми е 2 ден на МЦ - дано не се лъжа. Иначе не съм прегрешавала и вода си пия, колежките ми се смеят вече, че по график ходя на 45 мин. до WC, все едно съм карала учебни часове по 45 мин.и междучасия във WC. Обещаха ми памперс за понеделник. Laughing Тази вечер мъжо приготвя риба, така че няма да мисля какво да си приготвя. За утре съм решила да си приготвя нещо сладичко, че много ми липсва сладкото  Cry Важното е кураж да има, килограмите бавно и сигурно ще се топят  Simple Smile

# 483
Някой спомена проблеми с тоалетната.
Преди няколко теми коментирахме ,режимни и ефикастни начини за преодоляване на проблема .Да са живи и здрави Мирка75 и Зла вещица ,че ме посъветваха да ползвам течен парафин едно ,че ми прави салатите по- вкусни(особено зелевата),второ решава проблема с тоалетната.Чаша топла вода сутрин също действа добре, а имало и билкови хапчета ,но тях не съм ползвала .
Kagi,ще се топят килограмите,няма къде да ходят.То не може всеки ден да се сваля по кило има периоди когато организма се адаптира,кожата се свива....Аз в началото бях тръгнала много бързо да свалям и малко се поуплаших,(нормално е по един килограм на седмица ) но сега нещата се нормализираха.

# 484
  • София
Аз също пия чаша топла вода на гладно сутрин, и според мен има ефект.
Дами, някоя от Вас забелязала ли е дали й се е променила телесната температура по време на режима? При мен от седмица, температурата рязко спадна! Винаги ми е била около 36,6 - 36,7, а от няколко дни е 35,9! Мислите ли, че има връзка с липсата на въглехидрати?!

# 485
Е тЕ това никога не съм правила да си меря температурата когато не съм болна  Joy
Много малко ти е спаднала Simple Smile споко .

# 486
Добра вечер Дюканковци! Поздрави от моята кухня
Хубав и отслабващ уикенд от мен..  Hug

# 487
  • UK
Дами, някоя от Вас забелязала ли е дали й се е променила телесната температура по време на режима? При мен от седмица, температурата рязко спадна! Винаги ми е била около 36,6 - 36,7, а от няколко дни е 35,9! Мислите ли, че има връзка с липсата на въглехидрати?!

Заради намаления прием на калории е.

Александра, какви са тез неща?  Crazy

# 488
  • София
Благодаря, Терияки!

Мамамия, , хахах, аз съм с вирус, и с  бебе,  и затова  я меря и се следя изкъсо, че да не лепна нещо и на малкия! Иначе надали щях да се сетя да си я меря  .... Въпреки, че аз съм си малко хипохондричка де, та не се знае дали и друг път не бих си търсила повод за притеснения! Simple Smile) Joy

# 489
  • Варна
Някой спомена проблеми с тоалетната.
Преди няколко теми коментирахме ,режимни и ефикастни начини за преодоляване на проблема

Точно така, преди няколко теми аз предизвиках тези коментари с проблема си около Инвитрото. Тогава изпробвах съветите за топло мляко сутрин с триците и една лъжица ленено семе, която да замени едната лъжица трици от общо три. Е, работи...  newsm10 newsm10
Парафина също "работи", но в него има съставка, към която аз съм алергична, та... не смея да го използвам. Плюс това, 2009-та когато бях за първи път на режима го ползвах и не бях очарована. Усещах някакъв дъх, който макар и едвам доловим, не ми беше ОК. Но това си е до човека, всеки е различен...

Само че стана така, че свалих 23 кг /с друга диета/ и сега имам още толкова за сваляне...

А защо заряза "другата диета"? С нея не можеше ли да свалиш още 23 кг.?
Питам, защото сигурно знаеш, че ако скачаш от диета в диета, това е още по-голям стрес за организма...

Цитат
Някой правил ли 2ри етап - 4/3? Аз го разбирам като 4 дни протеини, 3 дена протени+зеленчуци? Ако някой е следвал този режим, моля да сподели дали има ефект ?
Цитат

Да. Аз. В далечната 2009-та, когато правих режима за първи път...
Карах стриктна ударна 5 дни с мноооого движение и силова работа (беше ми такава професията тогава). Нямах кантар. Претеглих се в началото, преди старта - 72кг.
След това карах 4/3 и то точно 4П/3ПЗ. За 7 седмици (грубо сметнато два месеца без една седмица), свалих 12 кг.
Съкратих трета... За четвърта да не говорим... След две години бях отново 70-71 кг.

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 22:12 от Kali_tod

# 490
Аз не съм имала проблеми, но погледни тук събрано това, което е помогнало на много дюканки: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22878004#msg22878004
smileys, благодаря ти, мила! Hug
Вече пробвах това с топлата вода сутрин. А също минавам на супи по-често. Вчера цял ден ми беше зле, даже пропуснах обяда. Днес реших, че е време да се стегна Naughty Взела съм си пшеничени трици и започвам да ги прибавям към овесените сутрин. За количествата е ясно - 2 овесени, 1 пшеничени.  Mr. Green Не са ми най-любимото нещо и сигурно и аз като Kali_tod ще мина на ленено семе.

Kagi, и аз имам толкова да свалям и направих 5 дни първа. За съжаление не мога да кажа колко точно съм свалила, защото тогава още нямах кантар и дори калкулаторът правих с ориентировъчни числа. Така или иначе през първите два месеца се свалят около 10 кг. /според книгата/ Аз първия път свалих 9. Ако и сега сваля толкова ще е супер. Simple Smile

Хуск е ето това. 100% натурални фибри, които се приемат сутрин и вечер с вода, и помага за доброто функциониране на червата. Simple Smile Зеления чак може и да съм си въобразила, че помага, но за прясното мляко не съм съгласна. То със сигурност има разхлабващ ефект, поне при мен.  Peace

... а както знаем отслабването е математика. И бодибилдерите ядат пилешки гърди, а качват.
Математиката е точно наука. Отслабването е индивидуално и зависи от много фактори, които пък често не зависят от нас самите, и на които съответно не можем да оказваме влияние. Всеки организъм е индивидуален и реагира по различен начин на различните храни. Най-елементарният пример в случая - един може да сваля повече в П дните, а друг в ПЗ. Това не зная как може да се изчисли  Peace А бодибилдърите освен, че ядат пилешко си тренират и мускулите... а, аз поне, тренирам само гребане с лъжици  hahaha Joy

galka_portokalka... нещо исках да ти кажа, обаче явно ми е атрофирал мозъкът от толкова протеини, и забравих  newsm78 Сигурно няма и да се сетя Crazy  Hug

# 491
istinska ,   Laughing  и аз съм хипохондричка за това ми стана смешно ,че само температура не съм мерила  Joy
Kali_tod , парафина според мен няма никакъв мирис,но може да си с по- чувствителен нос.Аз първия път не съм го ползвала защото си мислех,че ще ми мирише на свещи  Joy ,но покрай проблемите с фисурата го ползвах и съм много доволна.Освен това Вещи каза,че са го предписвали  на детето и като най- безвредно.Колкото до алергии ,аз съм алергична към какво ли не,но за радост парафина ми понася добре.

# 492
  • Варна
Относно преминаването в трета и после пак завръщането във втора...
Аз го правя за 2-ри път (образно). Но не за да си почивам, а защото не мога да бъда във втора стриктна фаза, когато съм в процедура. После се завръщам във втора и не ми е ДЕмотивиращо, защото знам, че има ефект. Но моя случай е "частен". Аз качвам по килограм на ден, когато съм в Инвитро-процедура и после тези химии се чистят мнооого бааавно...
Ако НЕ правех нищо обаче, до сега щях да съм не 70, а 170 кг.  bowuu

# 493
  • Варна

Kali_tod , парафина според мен няма никакъв мирис,но може да си с по- чувствителен нос.Аз първия път не съм го ползвала защото си мислех,че ще ми мирише на свещи  Joy ,но покрай проблемите с фисурата го ползвах и съм много доволна...

Той не ми миришеше на нищо... Просто след хранене ми оставаше някакъв дъх в устата, и аз не мога да определя на какво...  newsm78
Но не на свещи определено...  Joy Joy Joy
Това си е до човека, разбира се. Щом ти понася - ползвай си го...  newsm10

Освен това Вещи каза,че са го предписвали  на детето и като най- безвредно...

В това спор няма!
Моята алергия е специфична, аз пък по принцип никога не съм имала проблем с алергиите, ама на - на дърти години развих една...  Wink И тя не към парафина, а към вещество, което се съдържа в по-големи количества в боята за коса и за татуировки. В парафина е мнооооого малко, но аз не смея да го използвам от както разбрах.

# 494
Кали, мога много ясно да сваля още 20 кг и с другата диета. Но пък предполагам и ти знаеш, че организмът привиква по едно време и просто не му действа същото нещо? Но както и да е, може би няма да я почна и без това Дюкан. Успех с ин-витрото   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт