За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 758
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Благодаря на Kali_tod за рецептата  Hug

Аааа, не на Кали, тази рецепта си е от темата с рецепти и си е на Мастърчето...  Naughty

На мен пък днес готвенето не ми върви като вчера. Направих топчетата на  Teriyaki , но сместа ми стана рядка, та не бяха топчета, а нещо като малки мъфини. Излях сместа във формата за мъфини... Получиха се доста вкусни, но само 6 (т.е. трички за днес..  Rolling Eyes). Не ми стигна закуската. След количеството попара вчера...  Joy

# 511
  • Провинция
 smileys , знам за триците, но аз приемам витамини и минерали, включително и магнезий допълнително и мога да си позволя веднъж да надхвърля разрешената доза Wink
 Kali_tod , благодарих на теб, защото от теб я научих, с което не омаловажавам приноса на Мастърчето
Дотук момичета свалих точно 2 кг (малко са, но мисля, че е заради МЦ), ще продължа ударния още няколко дни пък после ще видя накъде ще поема  newsm78

# 512
  • UK
Kali_tod- мъфини пак е нещо. Моите ''топчета'' точно на бисквитки станаха. Няма лошо  Wink

Дотук момичета свалих точно 2 кг (малко са, но мисля, че е заради МЦ), ще продължа ударния още няколко дни пък после ще видя накъде ще поема  newsm78

Браво. Аз  до сега съм 2.5кг, а карам П за втори път (5/5). Колко дена си в Удърния до сега? Аз изкарах 6 дена.

Пухче- Попарката изглежда много вкусна  Heart Eyes

С кафето имам проблем. В офиса само нес. Това обезмаслено мляко си е вода, никак не ми харесва в кафето. Давайте идеи моля.
Всички сметани за каже са забранени, нали така?

# 513
  • Испания
...С кафето имам проблем. В офиса само нес. Това обезмаслено мляко си е вода, никак не ми харесва в кафето. Давайте идеи моля.
Всички сметани за каже са забранени, нали така?
...

Аз пия нес кафе със студена вода /без подсладител, без захар/.  Wink

Доколкото знам, в България няма сметана лайт. Иначе, съществува в списъка на толерираните продукти: Сметана лайт /3% мазнини/ - 2 супени лъжици на ден

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19198285#msg19198285

Току-що извадих от фурната милинки на мис Марпъл за цяла седмица напред.  Wink

http://smileys.snimka.bg/daily/dyukanski-yastiya-i-produkti-v-is … a.261863.31966753
http://smileys.snimka.bg/daily/dyukanski-yastiya-i-produkti-v-is … a.261863.31966754

Излиза пара от тях, та се е отразила и на снимките.  Laughing

# 514
  • Варна
Това обезмаслено мляко си е вода, никак не ми харесва в кафето. Давайте идеи моля.

В Кауфланд има кондензирано мляко 4%. Тяхната марка "К-класик" е. Може би с него ще ти е по-добре кафето. Аз нямам проблем с прясното мляко в кафето, така че...

# 515
  • UK
smileys и Kali_tod   bouquet има ги и двете при нас. 2сл сметана на прах ме устройват  Peace

много апетитно изглеждат милинките!

# 516
Здравейте Simple Smile
Чета за много минусчета  Hug Браво момичета!
Аз минус нямам, но и плюс нямам. От 4 дни не е мърдал кантара, но аз си тая. Днес ми е трети ден ПЗ. Да се похваля иначе, че се сдобих с кутийки за храна в които ще си нося на работа обяд. До сега се разнасях с торбички.
И да ви кажа също - вчера взех пилешко филе от Кауфланд от витрината на която те обслужват. На вид изглеждаше добре. Опитах се да го начукам - не се получи. Въобще не се поддаде и го разцепих, за да го изпека. Нямаше типичния вкус на чисто месо и определено беше обработвано с нещо. В крайна сметка стана доста солено, въпреки че не съм прекалявала със солта. Да знаете, че не им е читаво пилешкото филе. Peace
Покрай всичките вкусотии, които сготвихте заразихте и мен, и аз си направих зеленчукова крем сума с моркови, гъби и тиквички. А за закуските тази седмица мисля да си спретна след малко дюканската бъркана баница на мис Марпъл. Не съм я правила до сега, но изглежда адски апетитно Simple Smile
 Hug

# 517
  • Варна
Да дам отчет за поредните изпробвани рецепти...   chef

Маринованите бутчета по препоръка на Смайлсчето ги направих днес, че ММ реши да не остава на село. Станаха великолепни. Съвета от мен е, да се запичат накрая без фолио, защото иначе са малко като сварени...  bowuu
Но вкуса е страхотен наистина!   bouquet

Днес направих и едно кремче, което е от Испанските рецепти на Смайлс, но не е оцветено в червено. Доколкото си спомням, това означава, че никой от темата тук не го е пробвал...  newsm78
Е, аз се престраших, Смайлсче. Става въпрос за тази рецепта:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19172942#msg19172942

Стана си кремчето супер. Предполагам може да го оцветиш в червено...  Wink Единствения недостатък е, че от тази доза излизат едва три чашки...  Confused

П.С. Продължавам да очаквам с нетърпение инфо от Каги за какаото 4%...  Praynig Моят живот би станал с една идея по-весел, ако открия такова в БГ! smile3508

# 518
  • Испания
... Съвета от мен е, да се запичат накрая без фолио, защото иначе са малко като сварени...  bowuu
Но вкуса е страхотен наистина!   bouquet
...

Ахааааам!  Wink И в рецептата се препоръчва да се позапекат без фолио и по-високо във фурната, което и направих.  Simple Smile

Добре, ще оцветя в червено. То и бутчетата още не съм... Simple Smile

И аз чакам да прочета за какаото, защото самият Дюкан казва, че най-обезмасленото е 11%.

ЕДИТ: Оцветени са.  Wink

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 23:10 от smileys

# 519
Здравейте, Дами!
Влизам да се похваля, че вече започнах нова работа като мотокарист на един строеж. По-високо платена работа е и вече мога да съм по - режимен, защото мога да пия по 2-3 литра вода на ден, а не като до сега през последните 3 месеца - не пиех много, защото работех на 6 етаж и тоалетната беше на партера... И да се похваля, че след като толкова дълго задържах на 108 кг, от 2-3 дена почнах пак да свалям. Местя си линийката на 107 кг и се надявам да продължа да свалям. В момента съм в ПЗ дни още 2 дена. Имам си 1 силиконова тава и в нея си направих във фурната 10 - 12 кюфтета от пуешка и телешка кайма с 5 % мазнина.

# 520
  • София
Здравейте прекрасни  Hug Hug

Имахме гости,та нямам време да дам отчет и да ви прочета...Днес правя месец с Дюкан и искам да ви дам отчет за резултата до момента,без грам прегрешение! (Горда съм със себе си!  Hug )

11.10 - 11.11 >> свалени : талия - 13 см ;ханш -4 см ;гръдна обиколка -5 см ;бедро - 2 см ;килограми - 10 кг точно!!!!

Резултата е налице,радвам се че тялото се отблагодарява за положеният труд от моя страна!В замяна на което ,ще си карам стриктна ,а то все така да продължава да се държи прилично!Да имах много задържане,имах много плюсове,но като теглих чертата ,резултата за месец е повече от внушителен и няма какво повече да искам!Пътят към крайната цел е много далече,все пак в началото исках да сваля 43 ,или иначе казано ми остават още 33 кг! Целувам ви момичета,бъдете стриктни,не прегрешавайте,храната не е най-важното нещо в този живот! Занимавайте със с нещо,разнообразявайте ежедневието си и така е по-лесно...поне за мен е така! И не на последно място благодаря ,че ви има и че ми помагате,че ме поправяте и че ми давате стимул!  Hug Hug Hug

# 521
  • София, в момента в любимото ми село Железница
desislava_87 Честито! Наистина прекрасен резултат и пост-силно вдъхновяващ!!!   bouquet Желая ти успех по пътя на свалянето на останалите килограми!

# 522
  • София
desislava_87, браво- страхотен резултат. Успех и занапред!
Аз през почивните дни нямах много време за готвене, но е крайно време и аз да спретна някой режимен десерт. Simple Smile Засега не ми липсва разнообразие, обожавам извара с копър и 2-3 капки зехтин, само за аромат. Следобедната ми закуска и днес ще е такава. Движение кантарът не отчита за момента, но ще му дам време да размисли. Simple Smile
Усмивки ви желая, напук на дъждовното време!

# 523
desislava_87 поздравления и от мен! Наистина много вдъхновяващо!  Hug 
Снощи си приготвих онази бъркана баница и закусих с нея сутринта. От доста време не ми е била толкова вкусна закуската. Grinning Утре мисля да пъхна вътре и малко пържола, та да стане като хамбургер. 
А кантарът и тази сутрин не помръдна, вече започвам да си мисля, че е развален  newsm78 ама на дали. По-добре така, отколкото да тръгне нагоре. Утре ми е 5ти ден ПЗ и след него вече се надявам да се раздвижи.

# 524
  • София
Благодаря момичета!
Кантара ще мръдне мила,няма къде да иде! И аз с моите моркови дето ги ръфах през П дните си виках ,няма да сваля нищо ,даже и нагоре отидох...имаше повече дни с + отколкото - ,и в края на месеца като теглих чертата  10 кила... малко ли са??? и влезнах в един панталон ,в който трудно бих се навряла преди месец.... всичко става ,само воля да имаме!!!

Общи условия

Активация на акаунт