За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 695
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, въпреки че четох много внимателно първата страница , у мен остава съмнението, че през първата фаза ударна може да се приема 1 кг обезмаслено мляко. Моля да ми помогнете.

# 571
  • София
Момичета помогнете с намирането на Маисена, в кои вериги го има или щанда не улучвам  Rolling Eyes

Това не е ли царевично нишесте ? или аз греша?

# 572
Здравейте, въпреки че четох много внимателно първата страница , у мен остава съмнението, че през първата фаза ударна може да се приема 1 кг обезмаслено мляко. Моля да ми помогнете.

Млечните обезмаслени продукти и извара са в прием най-много да 1 кг дневно. Прясно мляко - до 1 чаша дневно.

# 573
Момичета помогнете с намирането на Маисена, в кои вериги го има или щанда не улучвам  Rolling Eyes

Това не е ли царевично нишесте ? или аз греша?

Нишесте е. Има го във всеки хранителен магазин. На Биосет може да използвате.

# 574
  • София
Здравейте, момичета! Много се радвам на минусчетата на всички вас. Аз утре може би ще преместя линийката, но нека се затвърди резултата. Хапвам си режимни неща, чувствам се добре. Вчера ходих да пазарувам и имаше тооооолкова много изкушения в магазина. След като се прибрах забърках един ванилов крем, от рецептите на smileys. Подсладителя беше малко, но ще се яде...
Kagi, да, с теб заедно започнахме и наистина еднакво се движим. Simple Smile Стискам палци да ти се размине по-леко боледуването.
Ние вече имаме резервация за нова година. В менюто има и режимни, и нережимни неща, половинката ще се жертва заради мен.  Laughing Около Коледа ще спретна нещо от идеите на smileys. Отново хиляди благодарности за рецептите ти  bouquet
Успешна и отслабваща седмица желая на всички!

# 575
  • Плевен
Здравейте, сладурчета!
Най-после имам време да вляза в течмичката! Да си дойда тук, където ми е мястото, защото само плътно с вас успявам да съм режимна и успешна в отслабването!
Пак има новички, които са се включили! На всички тях, желая добре дошли, макар и да съм позакъсняла с приветствията!
Виждам много ентусиазъм от ваша страна, момичета! Все така да е висок духа! Браво на всички с минусчета, какъвто завиден е на desislava_87!!!
Аз с нищо не мога да се похваля. Ту задържам, ту свалям с малко, ту после качвам малко...Но в края на краищата пак се въртя около 80 кг. Миналата седмица беше ужас от към натоварване, пътуване, задачи, ангажименти и от личен характер, РДни, просто един хаос откъм хранене (недохранване) и дори непиене на вода по едно време - направо се усетих как е преминал работния ден, а аз дори не съм преполовила бутилката до мен! Това никога не ми се е случвало! И както беше написала alexaandraa , че е задържала от непиене на вода, подкрепям - така е! Но вие си знаете колко е важна тя - най-вече да измива отпадъчните продукти от високия прием на протеини - пикочната киселина.
Kagi, съжалявам, че си болничка. Здравето е преди всичко! Ако е необходим антибиотик (той не помага при грип, но поне предотвратява неговите странични ефекти) все пак премини навреме на медикаменти. Иначе - има и смучещи без захар. Направи си пилешка супичка и приемай повече чай от билки (шипки, лайка...) Бързо оздравяване!
Галка-портокалка, капни на кремчето допълнително подсладител - малко джуркана работа ще стане, но поне ще е по-сладичко... Wink
Успешна седмица на всички! ! Стайко, специални поздрави за новата длъжност, приятелю!

МамаМия, къде сиии???? Добре ли си? Скачай тука! Изпусна ме от контрол и спрях да слабея!

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 14:16 от ArhMih

# 576
  • Пловдив
МамаМия, къде сиии???? Добре ли си? Скачай тука! Изпусна ме от контрол и спрях да слабея!

# 577
 Grinning  Тук съм,тук и всичко чета    smile3521 ,но за съжаление нямах възможност да пиша.Дадох си компа на ремонт няколко дни после ми изчезна кирилицата ,та чак вчера вечерта ми я оправиха
Скрит текст:
защото бях в Самоков да гледам Европейското по джудо за мъже и жени до 23 години.БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ИМА СВОЯ ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН!!!! Казва се Ивайло Иванов и игра страхотно. Tada newsm44
Иначе ArhMih,нали знаеш,че те дебна с тигана  Laughing
Аз си режимствам и имах един минус след състезанието от емоции ,но не знам до колко ще го задържа.(винаги когато се вълнувам ,особено на състезания свалям по килограм -два ,но после си ги връщам)
Целувки на всички   bouquet

# 578
  • Варна

Царевично нишесте било... Във всеки магазин го има!

# 579
Като заговорихте за царевично нишесте се сетих да благодаря на девойката която е измислила  рецептата / и на тази която я публикува /   за невероятния тостер .

Моята половинка го обожава. Да спомена, че и при мъжете последните килограми трудно падат и за да не го тормозя много Embarassed започнах леееекинко и плавно да преминавам в трета. За него е почти незабележимо и даже казва, че ако променя нещо в начина на готвене, нямало да е доволен.
П.П Ако някой не се сеща за рецептата - 1 с.л. овесени трици, 1 с.л. пшенични трици, 1 с.л. царевично нишесте, 2 с.л. кисело мляко, 1 яйце, щипка сода за хляб и подправки на вкус. Забърквам, оставям малко да постои и пека във фурната на 200 градуса най отдолу на решетката [/color]на вентилатор.

# 580
Привет, мили момичета и момчета!
Дълбок поклон пред всички, успяли да се справят с килограмите си и на тези, тръгнали по пътя на усъвършенстването на своето тяло!
По народному - евалла!  bouquet
Моля, помагайте! Сама нямаше да се справя преди години. Сега...уви, е още по-трудно. Имах "женски" проблеми след раждането на второто си дете. Намъчих се с какво ли не. Благодарение на вас и Дюкан свалих доста. Последва една неприятна операция. Какво да се крия - кастрираха ме. Сега съм на 40г, и с 20 кила отгоре. Shocked Ръст 167-168, кила - 87. Изпих килограми хормони. Но затлъстяването ми пречи - на кривия гръбнак, на кръста, на стомаха, на...всичко. Задъхвам се. Не искам повече това.
Моля, бъденте с мен. Днес започвам отново режима.
Прекрасен ден ви желая!

# 581
  • Плевен
Добро утро, момичета и Стайко!
Слушам, слушам, Вещи и МамамМия! Стегнала съм се, запасила съм се с храна и карам сега чисти П-дни! Той акъла ми уж е на място, ама отвреме на време се отпускам нещо! Обаче кантарът е безмилостно справедлив и честен! Щом той каже истината в очите - си знаем най-добре в коя посока сме тръгнали - правилната или грешната! От една страна си е много добре, че тук не се гладува, но от друга - винаги трябва предварително да сме подготвени с храната. Режимът си изисква слугуване и това е! Но пък кое в живота не изисква слугуване (угаждане). Ще си глезим телата, ако искаме да сме красиви! Щом се полагат труд и усилия - се постигат желаните резултати и успех!
Днес в сутрешния блок на една от тVтата чух, че доц.Байкова алармирала - постите водели до натрупване на поне 3 кг телесна маса - щом се спрат месните храни и се премине на въглехидратни...Е, така е! Та си спомних за така коментираната и тук "наша стара приятелка", която си изгуби клиентелата след появата на доктора!
Хей, Бабе, страхотно е това "парче". Довечера ми е ред за готвене и ще го "прасна" и аз! И кво викаш - режеш на две, мажеш с Ескуиза и пъхаш всякакви месца и някой лист салата и тостера - готов за една солидна мъжка закуска! Ама става и за жени, нали? Особено за борбени мъжки момичета като нас?!? Тъкмо ще направя двойна доза - да зарадвам и сина!
bartok , добре дошла при нас! Ти си готова и мотивирана, така че - смело напред и бъди стриктна, пък ние ще помагаме! Ще забравиш и болежките и задъхването. Ако включиш и полека движението и кратка гимнастика дори от втора фаза - ще са по-бързи резултатите!
Сладурчета, приятен, успешен и режимен ден! Обичам ви!

# 582
 Добро утро , момичета и Стайко!  Hug

bartok аз започнах със същите килограми и на ръст съм колкото теб ... към днешна дата тежа 72кг, от началото на режима са минали 3 месеца ( без 3 дни). С подкрепа и силна воля ще се справиш!

# 583
ArhMih, само за постите не съм съгласна. Пак е важно какво се яде през това време. Може да не се ядат въглехидрати, а зеленчуците от режима и да се готви. Тофу може неограничено. Мазнини няма в режима, в постите също. Аз съм го правила-нещо като варианта на Дюкан за вегетарианци. Е, ако се тъпчеш с хляб, боб, картоф, ориз...ще се напълнее, но може и да не се пълнее...В пост или не, важно е какво се яде.
В книгата на Дюкан имаше една супа по негова рецепта, която и той признаваше,че излиза малко от режима/нямаше протеини/ но я препоръчваше като много полезна и изключително засищаша...Все пак поста е временно положение и който има желание, не виждам защо да не го прави. Пък  и като свърши протеините ще са тооооолковаа желани...Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 09:58 от anedi

# 584
Добро утро на всички! Аз си боледувам ..., но явно кантарът се смил над мен и след няколко дни задържане днес отчетох  - 600. Мръднах си и линийката /утре ще се вижда промяната/, вече съм - 4 кг. /за 16 дни/.  Бавно, но упорито вървя към целта  Grinning - 20 кг. Като се замисля в цялата гадост от боледуването / болки в гърлото, хрема и т.н./ има и нещо положително, ще имам време да си приготвя  режимна супичка , макар, че нямам никакъв апетит и всяко нещо което хапна има един и същ вкус  Shocked, но с всичките лекарства, които ми натресе личната ще трябва и по-силна храна. Имам и нова книжка, за която все не намирам време... няколко дни ще се отдам на четене  и угаждане.
Това за сега, по-късно ще намина да ви видя.
Хубав и отслабващ ден от мен!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт