За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 710
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Каги , аз с тия деца няма къде да ходя мила...миналата нова година бях повече от бременна ,едва ходех,тази нова година с бебе на 10 месеца Simple Smile)) та ще си готвя с кеф в нас Simple Smile Нямам аз прегрешения,такива маси и почерпки не ме впечатляват  hahaha По принцип ,съм имала и своите много тежки и трудни дни ,но устоявам с много воля!Като видя зор хващам пътя и излизам,обикалям и минава  Joy
В ресторант може да си хапнеш пилешка пържола,риба на скара,само ще предупредиш да нямамазнина, ако си в ПЗ дни може салата всякаква -домати и краставици с чушка, зеле с морков... има какво да се хапва! за пиене може 1 чаша вино и само по празник разбира се Simple Smile

# 556
  • Пловдив
за пиене може 1 чаша вино и само по празник разбира се Simple Smile[/b][/i][/color]

Само че не може. Поне не може според Дюкан Simple Smile

# 557
  • София
така ли??? пак съм в сериозен размисъл.... newsm78 кой беше споменал ,че е допустимо това???

# 558
  • Пловдив
Идея си нямам, но всякакъв алкохол е забранен.

# 559
  • София
да за алкохола е пределно ясно,но не помня кой спомена че може да се изпие до чаша вино... До сега не съм пила де,но беше добре да знам !Ето как си разяснявам доста неща Simple Smile))) Благодаря Вещи  Hug

# 560
  • Испания
ПрЮвет-мривет!  Joy

Сваляте едни количества килограмииии... Браво!  Hug Hug Hug

Който задържа или има малко покачване, но е стриктен, няма страшно. Не може само да се сваля, кожата трябва и да се прибира. Стриктност, постоянство, режимна храна и усмивки са му майката.  Wink

...Смайлче,усеща се липсата ти мила  Sad
...

Мерси.  Embarassed Ама няма незаменими хора. Я, как добре се справяте.  Hug

...Смайли утре ще чете така, че искам някакви рецептички с пилешка кайма (направих си с приставката на блендера, ура!)

...

С режимна кайма можеш да си направиш всякакви ястия, които знаеш с кайма, само че слагаш пилешка /в твоя случай, защото имаш такава/: руло Стефани, птичи гнезда, пълнени чушки /без ориз/, мусака /вм. картофи - тиквички, чушки, патладжан.../, печени кюфтета /каймата само с подправки и печена в тефлонов тиган или на скара/. В темата ми с рецептите има цял раздел "Ястия с кайма" /можеш да го намериш в първата част на съдържанието: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg18951697#msg18951697/.   chef Embarassed

Алкохол в първа и втора - тц!  Naughty В трета по време на гала - може 1 чаша.

Идеи за празници: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg18951781#msg18951781  Wink

# 561
Добър вечер Simple Smile Аз имах задържане 2 седмици и повече ( била съм режимна!) и накрая се сетих... неусетно съм спряла да пия вода.. от 2 дни си пия водичка и кантара най накрая взе да мърда Simple Smile Така че ПИЙТЕ ВОДА!! Simple Smile не я забравяйте ! ! !
Пак да ви кажа , забравям че съм на режим.. онзи ден захапах от дюнера на приятеля си и се усетих, веднага почнах да плюя като отрова  Grinning Просто съвсем изключих...
Тази вечер нещо се обърках и се оказа , че за вечеря нямам нищо в хладилника и порових във фризера и намерих един забравен чернокоп ( дълбоко зъмразен)  и понеже котлона вече беше загрял направо както е на ледено блокче го увих във фолио с подправки и на тигана.. стана " мозък" направо се разпадаше.. неочакван резултат... Много се "разприказвах" да си наваксам аз  Grinning Grinning
Хубава вечер на всички!  Hug

# 562
Добро утро и от мен! При мен отново задържане, а пия вода около 2-2,500 на ден, повече не мога, колкото и да се напъвам  Simple Smile. Вчера забелязах, че обиколката на талията ми е намаляла - преместих колана с една дупка навътре  Laughing, днес ще си направя една таблица и ще започна да вписвам данните. Имам спомен, че предният път когато бях на режима сантиметрите падаха по- бързо от килограмите  Thinking. Има надежда! Ще стана една манекенка  Joy Joy ... мале, мале!
smileys, благодаря за линка, много ми помогна, почти съм готова с менюто за празниците, че и не само за празниците, днес смятам да поразнообразя менюто си с някоя рецептичка.
Това от мен, по-късно ще намина да  видя как вървят при вас нещата.
Хубав ден от мен!

# 563
  • Испания
...
smileys, благодаря за линка, много ми помогна, почти съм готова с менюто за празниците, че и не само за празниците, днес смятам да поразнообразя менюто си с някоя рецептичка.
...

А, така.   chef Много се радвам. "Отдалеко, че да е леко".  Wink

Днес ме фотнаха  Joy

Скрит текст:

# 564
  • UK
smileys-много сте сладки! Това в Испания ли е? Аз съм влюбена в Барселона, бих живяла там. Страхотни улички и атмосфера. Храната няма да я споменавам просто  Laughing
Страхотни идеи с кайма, мерси  Hug Аз често ти посещавам темичката с рецепти и днес съм на Дюкански суджук (супер стана).

Kagi- линийка виждам  Party Мен ме е срам да си сложа подобна. Малко ме е яд, че не се снимах като започнах, защото и при мен вече има видима разлика в талията.

.. веднага почнах да плюя като отрова  Grinning..

.. чернокоп ( дълбоко зъмразен)  ..

Crazy

Чернокоп вид риба ли е?  Embarassed

Ако някой ми даде бързо инфо за червено цвекло, ще съм благодарна. Може ли, не може ли?

# 565
Чернокопа е лефер Simple Smile а за цвеклото .. не виждам , защо да не е режимно..

# 566
  • Испания
smileys-много сте сладки! Това в Испания ли е? Аз съм влюбена в Барселона, бих живяла там. ...

Ако някой ми даде бързо инфо за червено цвекло, ще съм благодарна. Може ли, не може ли?

Да, в Испания е.

Цвекло може с една малка уговорка:

/от книгата, за втора фаза/

РАЗРЕШЕНИ И ЗАБРАНЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ

От тук нататък плюс протеиновите продукти имате право на сурови или варени зеленчуци, които също можете да приемате в каквото количество желаете, в който и да е час на деня и в каквато комбинация ви се прииска. Позволено ви е да консумирате домати, краставици, репички, спанак, аспержи, праз, зелен фасул, зеле, гъби, керевиз, копър, всички видове салати, включително от ендивия, салатно цвекло, патладжан, тиквички, чушки, дори моркови и цвекло, стига да не е на всяко ядене.    
                  Забранени са нишестените зеленчуци: картофи, ориз, царевица, грах, бакла, леща, боб, нахут. Без да забравяме авокадото, което някои хора взимат за зелен зеленчук, а то е плод, при това много мазен плод. Артишокът и козята брада, които са нещо средно между зелен зеленчук и нишестен зеленчук, също трябва да се избягват, тъй като не могат да се ядат в същото неограничено количество като другите зеленчуци.

# 567
Привет! При мен зле , не стига , че отново задържане, ами и грип ме тръшна  Sad, днес съм на работа, но от утре в болничен. Дайте съвет, ако има някое трикче по време на режим и болест .
Поне от към гозби съм заредена  Grinning, при вчерашното готвене ....

# 568
  • София
Добро утро и от мен! Пожелавам ви ужасно хубава седмица,изпълнена с много позитивно настроение ,режимна нагласа  и без прегрешения! (за минусите ОГРОМНИ ДА СА)  Hug Hug

Аз съм 2-ри ден ПЗ и за ден имам  -1,200! Изумена съм момичета,от този метаболизъм и всичко!В смисъл през ПЗ дните свалям ,заради месото от П дните и обратното.... 5 дни ПЗ и после през П дните застой,аз лично така си го обяснявам! Наясно съм,че рано или късно ще има застой,ще има и + ,за това се радвам на минусите си! От 2 седмици всяка вечер гости,готвене за всички и нито едно малко прегрешение... Гордея се със себе си,как стоя пред препълнена маса с какво ли не.Започва и да не ми прави впечатление дори  hahaha

Добре започвам седмицата,пожелавам и на вас такава радост!Все пак всички сме с едната кауза тук,до лятото да сме нови хора Simple SmileЗапочнаха и първите комплименти към мен,това ми дава още повече сила и хъс до края (който е много далече ,но си давам сметка за това и съм се настроила... )

Благодаря момичета,че ми давате сили и надежди било то в тези дни,било и в дните със застой и +!!!!  Hug Hug

# 569
Момичета помогнете с намирането на Маисена, в кои вериги го има или щанда не улучвам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт