Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за лененото масло?
Какво е мнението за Cottage cheese и Philadelphia Light?
Какви са мненията за триците в диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за лененото масло?
-
Какво е мнението за Cottage cheese и Philadelphia Light?
-
Какви са мненията за триците в диетата на Дюкан?
-
Какви са правилата за консумация на млечни продукти и плодово мляко в диета Dukan?
-
Можете ли да ми посочите магазини, които продават електронни везни с грам функция?
Надявам се приемате нови попълнения. От утре започвам диетата на Дюкан и се надявам да я завърша успешно. Майка на две деца съм. Второто се роди преди близо 4м. но тъй като я кърмя не мога да си върна килограмите в, които се чувствах най-добре. Преди да забременя с бебката бях 63кг. По време на бременността качих около 24кг. До момента съм свалила едва 10-12кг., а трябва да сваля още толкова, но с кърменето не се получава. Затова реших да започна диетата, тъй като ми се стори щадяща, пък и в нея се хапват неща, които обичам
Изчетох доста и смятам, че дойде момента да я започна, пък ще видим какви ще ги свършим
от тогава не пропускам и ден без вас.
А и като гледам какви цифри пишете и как свалят Kagi, desislava_87, Teriyaki и galka_portokalka
иде ми да не ям друго освен пържоли
An.chе, тези 45 кг. в подписа ти и аз ги забелязах чак днес, мила. Браво момиче! Страхотна воля имаш!
А и успях да си вляза в два слаби панталона. Единият ми е от преди 6 години и като го купувах беше размер 56. Всеки месец ходих при шивачката да ми го свива, чак й беше омръзнало от мен

но пък ще си имаме гости мама идва от България и моята най добра приятелка ще ни гостува от Испания а и с тези празници искам неискам май ще се минава в трета фаза
радвам се да те видя сред нас 
и поздравления за новата квалификация и нова работа