По кого въздишате?

• 25 309
  • 438
  •   1
Отговори
# 165
Нали споменах, не е реклама. Обикновено по принцип се рекламира нещо, което без реклама няма как да предизвика интерес. Simple Smile Фотоси съм качвал тук-там. Неотдавна имаше някаква тема, където трябваше да се покажем и видим кой стои зад никовете, нещо такова, не се сещам точно за името на темата. Много от съфорумците и съфорумките са ме виждали, така че... да не ставам банален, че нали знаете - прекалената реклама пък има обратен ефект. Simple Smile Не ми обръщайте внимание. Въздишайте си на воля по екранните образи. Аз само си трия клавиатурата докато си изпия дългото кафе. Wink Хубав ден на всички!

# 166
Какиното аз все още не съм видяла снимка!
Пусни ми една, за да почна да въздишам, моля  Flutter
После аз ще ти пусна една, за да въздишаш ти.
Мисля, че е съвсем честно предложение  Laughing

# 167
Какиното аз все още не съм видяла снимка!

Outta Joint  Mr. Green Недей, Мъсти, ще ти порасне носа.

# 168
Не се отклонявай от темата....
Снимка наистина не съм видяла, освен ако това на мотора не си ти, но не се вижда качествено, настоявам за голям формат!
Вече съм в очакване на лс... Mr. Green
И в подготовка за въздишка  Laughing

# 169
Абсолютно въздишам по Марио Касас. Heart Eyes Не харесвам холивдуците толкова. За мен най-доброто е испанското. Най-красивите мъже.

# 170
Абсолютно въздишам по Марио Касас. Heart Eyes Не харесвам холивдуците толкова. За мен най-доброто е испанското. Най-красивите мъже.

Дай малко снимков материал Mr. Green

# 171
Веднага!  smile3544 smile3544 smile3544

# 172
  • тук...при моите момчета
Гари Барлоу  Heart Eyes с годините става все по-хубав. А като се усмихне, а като запее.....

О даааа!!!А и цялата група си ги бива!Преди години усилено въздишах по тях,а сега са още по-мъжествени и готини!!!

# 173
  Габриел Гарко винаги ми е харесвал и като цяло мъже с подобна боя.

# 174
  • Ямбол
  Габриел Гарко винаги ми е харесвал и като цяло мъже с подобна боя.

И на мен Гарко много ми харесва.

# 175
Мерси   bouquet Не мога да качвам снимки Simple Smile

# 176
  • Ямбол
Мерси   bouquet Не мога да качвам снимки Simple Smile

За нищо.  Hug И една бонус  Wink

Скрит текст:

# 177
Мерси още веднъж  Hug Но наистина подобни мъже много рядко се срещат - хем красиви, но не прекалено женствени, хем мъжествени, но не груби.

# 178
  • out of space
Този вляво  Heart Eyes

Също: Фил Анселмо, Том Арая.

# 179
Ох, престанете бе - какъв е сега този Гарко, не ща да припадам пак, но ей на( не мога да намеря емотикона на припадащото човече - Джой помагай  Mr. Green), затова  help - удавям се от въздишки!

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 21:33 от Самсара

Общи условия

Активация на акаунт