По кого въздишате?

• 25 356
  • 438
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
От последните постове се вдъхнових да ви покажа първия известен мъж, по който съм въздишала, и въздишах по него много сериозно и много дълго(още си въздишам даже, но вече многократно му "изневерих" с други), когато си го харесах бях на 13, а той на почти 19, сега сме на 31 и 37, дългогодишна "любов" е нашето  Laughing . Благодарение на него, като тийнейджър 5-6 години убедено обяснявах на всички, че някой ден ще имам дете мулатче, тогава никой не ми повярва, ама ей го на - имам.  Crazy  bowuu  Laughing

Патрик Клуиверт

Скрит текст:

Да кажа, че не е особено фотогеничен, на камера изглежда по-добре(щях да напише наживо, ама ще ми се да съм го виждала наживо  Mr. Green ).

А, и последно, той е холандец, от суринамски произход. Познайте голямата ми любов(имам предвид реална голяма любов, която съм виждала наживо и сме имали връзка  Grinning ) от къде е - холандец, от суринамски произход, дори са израстнали в един квартал и майките им се познават. Направо съм си предизвикала бъдещето с мойта любов по Патрик.  Crazy

Crazy
 hahaha
Стига бе. Толкова близо си била, а си се отказала в последния момент  Laughing

# 421
  • Сопот, Пловдив
Географски не бях близо  Grinning , другия холандец го намерих в Испания, Патрик тогава си беше обратно в Холандия, щастливо женен за втората си жена, която скоро му беше родила и дете. Пък и аз си бях много щастлива с моя холандец.  Grinning

# 422
  • В Космоса
Хахах, Ройс! Hug Впечатли ме историята. Grinning Ама реализираната ти любов по ме кефи от мечтаната. Peace

# 423
  • Сопот, Пловдив
Е, да, реално изживяната любов е винаги по-хубава от изфантазираната, пък и с Патрик нямаше да се разберем никога, през годините разбрах, че неговата зодия ми е най-непоносимата за мъж. И да вметна, че споменатия холандец , моя голяма любов, не е бащата на сина ми, бащата на сина ми се появи впоследствие и него показвах на снимки, холандеца не съм, но да не навлизам в повече обяснения, че ще избие малко на латино сериал, ама то с двама латино мъже как да стане иначе  Grinning .

# 424
  • DE
Не точно въздишам, но ми е изключително приятен за гледане и слушане. Всяка неделя по БНТ по това време.

# 425
Скрит текст:
Не точно въздишам, но ми е изключително приятен за гледане и слушане. Всяка неделя по БНТ по това време.

Мда, Боян Бенев, изключително приятем млад мъж. И галсът му е един такъв  Simple Smile

# 426
По най-красивия грозник... Blush

Скрит текст:
Скрит текст:

И само си въздишам, а какви неща му мисля, какъв торс, каква талия, какво чудо...

# 427
Това над колана му... косми ли са Rolling Eyes

# 428
Най-вероятно.

# 429
Ама и аз какъв въпрос задавам...  Какво да е, наистина Blush
Слабичък ми е на мене. Харесвам по-големи момчета  Peace

# 430
Скрит текст:

Идеално! Няма да се караме.  Grinning

# 431
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз харесвам Ейдриън- без да въздишам обаче Grinning

Но нова снимка на Том мога да съзерцавам в захлас с часове Blush
Скрит текст:

# 432
 Аз пък си  въздишам по моя си мъж от година и нещо вече......txtloves Heart Eyes  Laughing  Но за да вляза напълно в темата,ще кажа Джейсън Стейтъм и Райън Гослин ммммм,чудо Blush

# 433
Вечер хващам епизодите на Лас Вегас и започнах пак да въздишам по

# 434
По Лабладор  явно, негов аватарен стил виждам:lol:

Общи условия

Активация на акаунт