Детски ясли и градини в Русе-4

• 111 925
  • 866
  •   1
Отговори
# 240
В крайна сметка минаха ли класиранията, защото на сайта няма никаква информация...
Вчера като влизах пишеше ,че за ясла е утре .За градинети не знам.

# 241
В крайна сметка минаха ли класиранията, защото на сайта няма никаква информация...
Вчера като влизах пишеше ,че за ясла е утре .За градинети не знам.

Благодаря, за ясла ме интересуваше  Hug

# 242
  • Русе
Здравейте, много съм притеснена.... в крайна сметка гледам гледам в сайта не виждам промяна за тоя адрес... нали щеше да има точка и за него, ама ще гледат само самия адрес ли  newsm78 нищо променено не виждам като подавах заявлението през февруари и сега също...  newsm78

# 243
Няма промяна в сайта за прием в детските градини, не са добавени новите критерии и не излиза дата за предстоящо/следващо  класиране. Чух от други майки, че срока за подаване на документи за градина е до 29.05.2014г. , но аз и това не го видях написано. Последно влизах снощи.
Ако някой знае нещо сигурно ще се радвам да сподели   bouquet

# 244
  • Русе
mi6entse, все още няма промени в приема за детските градини. Всички чакаме, проверявай си от време на време. Надявам се, когато стане готово да публикуват новините в сайта.

# 245
  • в огледалото на живота
Като ви чета се връщам една година назад в същата ситуация и ви съчуствам искренно... Confused
Същите неща се въртяха миналата година по същия сценарии за тази точка относно адресна регистрация от март месец и накрая през май стана ясно ,че отпада....
Гадничко си е така да си в неведение... Tired

# 246
  • Русе
Чудя се да се успокоя ли или да се притесня още повече.... Днес сме 12,05, ако всичко ще бъде до 29,05, чудя се кога ще ги разберем вече тия промении Боже Боже.... Ще следя и ако разбера нещо ще пиша и аз тук   bouquet Хубав ден на всички

# 247
  • Русе
В Общината са заети с подготовката за изборите Joy. Едва ли ще спазят срока до 29 май.
Проверявам всеки ден за промени и ще пиша ако има нещо.

# 248
Вчера минах покрай филиала на Радост в центъра - на вратата имаше съобщение, че по софтуера за кандидатстване все още се работело. Пишеше още, че родителите трябвало да редактират заявленията си след като пуснат официално системата. Е това то - без ориентировъчни дати, без нищо  smile3511 smile3511

# 249
 smile3515 Чудничко. В какъв срок като приемат детето става записването? Питам, защото все пак започва летния сезон.

# 250
smile3515 Чудничко. В какъв срок като приемат детето става записването? Питам, защото все пак започва летния сезон.

10 дни

# 251
  • в огледалото на живота
В Общината са заети с подготовката за изборите Joy. Едва ли ще спазят срока до 29 май.
М,да...най-вероятно след като мине шумотевицата до ден два системата ще работи безотказно с новите правила... Laughing
Никак не  е смешно де...направо си е комично... Tired
Успех на всички дечица и здрави нерви и търпение на родителите желая  Hug

# 252
онзи ден говорих с  г-жа Венкова , която отговаря за системата.Тя ми каза че  новото правило за адреса става вапрос само за градините, за яслите не...само дето си смених адреса- напразно...иначе и аз чакам с нетърпение днес класирането... newsm17

# 253
Класирането за яслите е на лице момичета! Ние сме приети в 1ва  newsm44 . Имам следния въпрос...документ за  платените данъзи и такси трябва ли да вадя, или автоматично  го проверяват..?

# 254
Класирането за яслите е на лице момичета! Ние сме приети в 1ва  newsm44 . Имам следния въпрос...документ за  платените данъзи и такси трябва ли да вадя, или автоматично  го проверяват..?

трябва да вадиш.

Общи условия

Активация на акаунт