Детски ясли и градини в Русе-4

• 110 385
  • 866
  •   1
Отговори
# 720

За данъците проверяват служебно дали има задължения. При други налични точки - съответните доказателства, удостоверяващи наличието им.

# 721
  • Русе
За прием в детска градина, същите ли са изследванията като за ясла?

# 722
  • UK
Май Васерман няма за градина.
Ще съм благодарна и аз някой да даде списък за изследванията за новоприети на детска градина.

# 723
За прием в детска градина, същите ли са изследванията като за ясла?
Същите ,без Васерман .

# 724
по бегли спомени, ако детето е посещавало ясла и веднага се прехвърля в градината няма нужда от 1 до 4. Здравна карта може да имате издадена от ЛЛ или от яслата. Проверете при тях.

# 725
Аз да попитам - детето на моя близка навършва 3 год. през декември, прието в д.градина- кога следва да се яви в градината?След като навърши третата година ли или сега на 15 дептември?

# 726
Аз да попитам - детето на моя близка навършва 3 год. през декември, прието в д.градина- кога следва да се яви в градината?След като навърши третата година ли или сега на 15 дептември?
На 15 септември

# 727
Аз също съм доволна, малкия си е приет с единствено желание за ясла. Някакви отзиви за 9та ясла?
И никъде в сайта не намирам какви документи трябва да се представят при записването.. Само акт за раждане и служебни бележки от работодателите ли?

Със страхотни впечатления съм от 9-та ясла. Малкия беше на 1г и 5м, когато го приеха. Адаптира се бързо и до края ходеше със желание, което за мен е показателно за това как гледат децата. С въодушевение ми разказваше за нещата, които са правили през деня, какво са яли, как са ги приспали. Знаеше имената на всички учителки, лелки и пр. Само хубави неща мога да кажа.

# 728
Отвратително отношение срещнах преди няколко години в 9 ясла от директорката, толкова беше груба и тросната....с такова нежелание ми взе молбата ( тогава беше с молби все още). И последната ясла на света да е, няма да си запиша детето там. Точно обратното мога да кажа за 12 ясла- страхотно отношение и към родители, и към деца от страна на директорката и персонала. Сега ще запиша пак малкото си дете, ако и да е най- далечната и неудобна за мен.

# 729
Мами, а някоя би ли споделила дават ли списък с необхидими за започването неща? Примерно 5 чифта гащи, 5 чифта потници, кърпи за тоалетната, кърпа за ръце (или домакинска хартия) и т.нат.? Ние чакаме класирането октомви и дай боже да ни приемат Simple Smile Praynig кандидатстваме за 8-ма ясла Simple Smile

# 730
Мами, а някоя би ли споделила дават ли списък с необходими за започването неща? Примерно 5 чифта гащи, 5 чифта потници, кърпи за тоалетната, кърпа за ръце (или домакинска хартия) и т.нат.? Ние чакаме класирането октомври и дай боже да ни приемат Simple Smile Praynig кандидатстваме за 8-ма ясла Simple Smile
Успех!
Всяка ясла си има изисквания.  Peace
На мен ми искаха памперси (всеки ден по 5 бр.), резервни дрехи (поне два чифта), кърпа, резервна пижама, домашни обувки, тоалетна хартия и салфетки. Последните две - всеки месец.  Peace

# 731
Мами, а някоя би ли споделила дават ли списък с необходими за започването неща? Примерно 5 чифта гащи, 5 чифта потници, кърпи за тоалетната, кърпа за ръце (или домакинска хартия) и т.нат.? Ние чакаме класирането октомври и дай боже да ни приемат Simple Smile Praynig кандидатстваме за 8-ма ясла Simple Smile
Успех!
Всяка ясла си има изисквания.  Peace
На мен ми искаха памперси (всеки ден по 5 бр.), резервни дрехи (поне два чифта), кърпа, резервна пижама, домашни обувки, тоалетна хартия и салфетки. Последните две - всеки месец.  Peace

Деси, благодаря!  newsm51

# 732
Здравейте - кога се предполага, че ще пуснат парното в детските градини?
Не помня миналата година кога стана  Embarassed

# 733
  • Русе
Здравейте - кога се предполага, че ще пуснат парното в детските градини?
Не помня миналата година кога стана  Embarassed

В нашата днес вече беше пуснато  Wink

# 734
При нас пуснаха сутринта климатиците, но филиала се отоплява на газ - лелката обясняваше, че някой трябвало да дойде да провери инсталацията преди пускането на отоплението

Общи условия

Активация на акаунт