Детски ясли и градини в Русе-4

• 111 885
  • 866
  •   1
Отговори
# 90
http://ruse.dir.bg/news.php?id=16253587
само не разбрах за д.градина ли само става въпрос или и за яслите

# 91
Здравейте!
Искам да попитам при подаване на заявление за участие в класиране за ясла кой адрес трябва да се напише? Понеже ние с мъжа ми по лична карта сме на различни адреси, а живеем на трети адрес.  Rolling Eyes И понеже разбрах, че се проверяват после данните и не ми се иска да отпаднем, поради грешно подадена информация.
Благодаря!

# 92
  • Русе
При попълване на заявлението в самото начало се въвеждат ЕГН и номер на лична карта (на родителя), адреса излиза автоматично от регистрите и не можеш да го въвеждаш и променяш. Разгледай онлайн ръководството за подаване на заявление, там всичко е обяснено много подробно.

# 93
В заявлението за ясла се попълва адресът по лична карта на заявителя.

# 94
и такааааааааааа....направо съм в потрес, за нашите ясли места йок, другия месец няма да е по-различно, а аз май месец тръгвам на работа....някой да ми даде идея, щото съм изчерпана....

# 95
  • На брега на реката
От кога писа да влиза в класирания и за коя ясла става въпрос? Нещо друго в района няма ли?
Аз отбелязах от май догодина (ще е на 1г и 6м), но като зная каква е натоварена яслата, се чудя дали да не сменя с по-ранен месец. Но от друга страна не съм го решила кога конкретно да се върна на работа, та ме устройва и да чакам някой друг месец

# 96
И аз съм писала от май но места за яслите реално се освобождават септември, така че не вярвам да стане по рано.

# 97
И аз съм писала от май но места за яслите реално се освобождават септември, така че не вярвам да стане по рано.
Ами така е .Ако се освободи някое място то е рядко през другите месеци в годината

# 98
от март го писах, той скоро навърши две..ми само 2 са яслите наоколо, гледам във вип яслите по центъра бая места са се освободили....що ли  Mr. Green

# 99
от март го писах, той скоро навърши две..ми само 2 са яслите наоколо, гледам във вип яслите по центъра бая места са се освободили....що ли  Mr. Green
Ето го решението ,ще ги водим до центъра  Joy Joy Mr. Green

# 100
Вярно ли е, че тази година няма да има прием в ЦДГ Иглика на ул. Видин 11? За 1ва група става дума. Ако е така наистина - коя друга градина в района бихте ми препоръчали? Местим се от Разград и не познавам много града  Embarassed Като за начало ще сме на квартира - на борисова (до Глобул)

# 101
adi_rz ЦДГ Иглика на Видин 11 всъщност е филиал, самата градина се намира в един блок на партерен етаж, на разстояние една пресечка от мястото, където ще живеете. Не мога да съм полезна обаче за това дали ще има прием в първа група или не.
Ако някой знае да каже дали за тази градина е имало прием първа група за филиала и за градината по отделно т.е. има ли вероятност да приемат 2 първи групи?

# 102
Запис.  Simple Smile
Тази година сина ми ще тръгва /надявам се/ на градина и ще следя темата.

# 103
Здравейте, дойде и нашият ред за ясла Simple Smile))
Влязох в сайта, прочетох ръководството, започнах да попълвам,но никъде не видях опция да си избера между кандидатстване за градина/ясла/одз.  newsm78 Писах,дано ми отговорят, пък ако не на място.Но в такъв случай само един ли ми е варианта? Нали имаме право на няколко желания?

# 104
  • На брега на реката
До колкото разбрах, ако ще подаваш за ОДЗ и ясла, подаваш две заявления отделно. Пишеше го в инструкциите и правилата, или там както се наричат  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт