Детски ясли и градини в Русе-4

• 111 943
  • 866
  •   1
Отговори
# 585
То преди беше така, ходеше се на място в градините в началото на годината а класирането беше някъде Март месец, по спомен. Сега последните 2 години вече всичко е електронно  Peace .

... Няма ли да пак албуми за събиране да започнем пак да се виждаме  Grinning

не знам  Simple Smile и аз се ослушвам

# 586
  • Русе
Здравейте Мами!Имам дете на 7 месеца и започнах да се оглеждам за детска ясла.Интересувам се от частните.Намерих една частна която се спомена назад  в темата 'Коко и Чоко' но нищо конкретно освен че таксата е 350лв..Може ли да споделите мнения за яслата както и какво се включва в тази цена.Благодаря Ви предварително.

# 587
  • Русе,България
Здравейте, много ще съм благодарна,  ако някой има впечатления от новата детска градина в квартал "Чародейка". Тя е филиал на ЦДГ "Червената шапчица,  доколкото знам.

# 588
Здравейте  Grinning Имам пуснато заявление за ясла,но така и не ми приеха детето.Тая година ще посещава градина и в началото на януари пуснах заявление за градина.Та въпросът ми е-отпада ли заявлението за ясла след като съм подала ново за градина?Влязох в системата и излиза,че още участваме в класирането за ясла,а сега и за градина.Кое от двете заявления е актуално?И трябва ли да се анулира това за ясла? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 589
  • Русе
Здравейте. Може ли някой да ми каже за района на Цветница освен ЦДГ Чучулига и евентуално Слънце, има ли други?. Никъде на мога да намеря списък с филиалите в този квартал.

# 590
Здравейте, мнения за ЦДГ Радост и филиалите.От кой филиал сте доволни. Моето дете е в Радост, 1 група има ли други майки с деца от групата там Rolling Eyes

# 591
  • Русе
bella1986, и моето момченце е в Радост (градината, която е впърва ясла). Първа група е. Какво по-точно те интересува? Нямам наблюдения за другите филиали.

# 592
  • Русе
bella1986, и моето момченце е в Радост (градината, която е впърва ясла). Първа група е. Какво по-точно те интересува? Нямам наблюдения за другите филиали.

И ние сме там трета група.

# 593
Здравейте. На нас ни предстои да запишем малката на ясла. И сме се насочили към някоя частна. Но никаква конкретна информация не мога да намеря из нета. Освен "Коко и Чоко" има ли и други? Цени, условия за кандидатстване някой знае ли ? Има ли някоя мама на която детенцето да е в частна ясла, да обменим малко информация Simple Smile

# 594
Здравейте. Може ли някой да ми каже за района на Цветница освен ЦДГ Чучулига и евентуално Слънце, има ли други?. Никъде на мога да намеря списък с филиалите в този квартал.

ЦДГ "Ралица" има филиали в бл. Лом и Огоста, и в у-ще " Братя Миладинови".

# 595
Здравейте, мнения за ЦДГ Радост и филиалите.От кой филиал сте доволни. Моето дете е в Радост, 1 група има ли други майки с деца от групата там Rolling Eyes

аз съм в 2ф2 или както се води там филиала зад Борците Simple Smile

# 596

аз съм в 2ф2 или както се води там филиала зад Борците Simple Smile

Отзиви...Доволни ли сте, как се държат госпожите с децата. Всяка информация е от полза  Thinking

# 597
Здравете! Малко странен въпрос имам  Embarassed има ли значение колко желания са записани за ясла т.е ако посоча само едно желание имам ли по - голям шас да приемат детето там? 

# 598
# 599
Здравейте мами!
Подала съм заявление за прием в детска ясла и в яслена група на ОДЗ през август 2014 г. Все още не сме приети... Имаме 2 т., а както виждам, това е крайно недостатъчно!! Има толкова много деца с по 2 и 3 т., които още не чакат класиране. Такава ли е реалността? Че няма да дочакаме ясла изобщо и ще ходим направо на д. градина?!

Общи условия

Активация на акаунт