Детски ясли и градини в Русе-4

• 111 939
  • 866
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, мнения за ЦДГ Радост и филиалите.От кой филиал сте доволни. Моето дете е в Радост, 1 група има ли други майки с деца от групата там Rolling Eyes

аз съм в 2ф2 или както се води там филиала зад Борците Simple Smile

Отзиви...Доволни ли сте, как се държат госпожите с децата. Всяка информация е от полза  Thinking
Аз съм доволна - по мое мнение успяват да ги заинтригуват, всеки ден имат различни занимания.  Peace

# 601
Здравейте мами!
Подала съм заявление за прием в детска ясла и в яслена група на ОДЗ през август 2014 г. Все още не сме приети... Имаме 2 т., а както виждам, това е крайно недостатъчно!! Има толкова много деца с по 2 и 3 т., които още не чакат класиране. Такава ли е реалността? Че няма да дочакаме ясла изобщо и ще ходим направо на д. градина?!
vil4o, да ти кажа честно - ако и за градината имаш пак 2 точки...шанса ти също едва ли ще е голям:)Simple SmileSimple Smile през миналата година - 2014, нас като ни приемаха, приетите бяхме с най-малко 5, но мисля, че за градина точковата система малко се различаваше от ясленската. Стискам ти палци за следващото класиране  Peace

# 602
Има ли идея някой, до кога може да се подава заявлението за градини и кога ще е първото класиране ?

# 603
Здравейте, родителите на деца посещаващи частна детска градина Смехорания в гр.Русе, биха ли споделили каква е месечната такса в заведението?

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 18:00 от Calissa

# 604
Здравейте!
Опитвам се да направя регистрация за кандидатстване на второто ми дете на ясла! Миналото лято електронно кандидатства голямото ми дете за градина! Проблемът ми е, че като въведа ЕГН и номер на л.карта ми изписва Invalid authorization specification. Картата ми е сменена преди една година. Някой може ли да ми каже защо се получава така и към кого да се обърна!

# 605
Аз имах проблем миналата година с системата, попълних формата им за контакт с подробно описание на ситуацията. На следващия ден ми се обадиха от Общината лично да доизясним нещата и го оправиха. При мен мина без да се налага ходене до градината. Успех!
Според мен грешката идва от това, че вече имат въведени данните ти в системата за другото дете и сайта недопуска повтаряне. Може да се избегне с кадърен програмист Simple Smile.

# 606

Много ти благодаря за бързият отговор!  smile3503Успях да се регистрирам! Явно е имало някакъв проблем със системата и упорите ме отхвърляше . Сега друго ме замисли. Никъде в регистрацията не се упоменава от кой месец искаш детето ти да започне ясла. Посочва се само от кога да участва в класирането. В моят случай е Април, но искам да започне чак Декември. Най-вероятно това после се уточнява с директорката! Или бъркам нещо!?

# 607
За ясла нямам  идея как стои въпроса - аз пуснах моето дете на градина директно. Там учебната година започва на 15.09. и всички отиват.

# 608
За яслите обявяват многото свободни места през септември и октомври. Така беше миналата година. Летните месеци и да има свободни места са по 1-2-5 бройки някъде. Така че реално дори и да участваш в класиране от април шанса според мен е минимален преди септември.

Късмет

# 609

Много ти благодаря за бързият отговор!  smile3503Успях да се регистрирам! Явно е имало някакъв проблем със системата и упорите ме отхвърляше . Сега друго ме замисли. Никъде в регистрацията не се упоменава от кой месец искаш детето ти да започне ясла. Посочва се само от кога да участва в класирането. В моят случай е Април, но искам да започне чак Декември. Най-вероятно това после се уточнява с директорката! Или бъркам нещо!?
Пиши го от друг месец да участво в класиранията .Приет ли е няма как да не тръгне веднага .

# 610

След като участваш в класиране, предполага се че искаш детето да започне и да ходи на ясла? Обикновено след приема може да мине от две седмици до два месеца време, докато започне детето да посещава, не всички деца започват едновременно.

# 611

Много ти благодаря за бързият отговор!  smile3503Успях да се регистрирам! Явно е имало някакъв проблем със системата и упорите ме отхвърляше . Сега друго ме замисли. Никъде в регистрацията не се упоменава от кой месец искаш детето ти да започне ясла. Посочва се само от кога да участва в класирането. В моят случай е Април, но искам да започне чак Декември. Най-вероятно това после се уточнява с директорката! Или бъркам нещо!?

Ако приемат детето: 1. или трябва да го запишеш;
2. или да не го запишеш и да подадеш ново заявление за ясла.

# 612
# 613
Привет, някой може ли да ми каже кога излиза класирането за 1-ва група?

# 614
в Утро има статия, че ще е средата на юни градинското класиране

Общи условия

Активация на акаунт