Детски ясли и градини в Русе-4

• 110 414
  • 866
  •   1
Отговори
# 675
Там няма да съжаляваш  Hug

# 676
Здравейте и от мен. И аз в момента съм в същото чудене за 5-та ясла, че първо желание ни беше 8-ма, а е класирана нашата принцеска в 5-та и сега се чудим вкъщи дали да я записваме? Така, че ако има и други мами чийто дечица са там моля споделете за да улесните поне малко решението ни.
Предварително благодаря и спорен ден.

# 677
Дъщеря ми беше в 5-та ясла, в първа група. Съседчето беше в трета група.

Мога да дам само добри отзиви и от двете групи, защото често се налагаше да прибираме и съседчето вечер. В началото и аз се ядосвах, че са ни приели там /беше ни малко по-далече от 8ма/, но после бях благодарна. И директорката е човек на място, та чак се разплаках като ходех да вземам документите на малката когато я отписаха за градина.

# 678
  • Русе
Благодаря за мненията   bouquet Аз и други положителни думи чух за там, така че май там ще пишем първо желание. НО първо ще говоря с директорката дали не може да ме разведе да огледам и да побеседваме  Simple Smile

# 679
Тя е много разбран човек. Сигурна съм, че ще останеш доволна.

# 680
Благодаря за отговорите. Записахме си детенцето пък каквото стане. Simple Smile

# 681
Ако там съжалявате, не знам. Моят син е записан в яслата , за която не съм чула нито едно хубаво нещо. Нито едно! Само оплаквания и лошо отношение. Много ми е свито сърцето.

# 682
Дано пък вие да сте доволни. Успех.

# 683
Дано го приемат в друга ясла по скоро. В тази знам, че ще убия някого.

# 684
Дано го приемат в друга ясла по скоро. В тази знам, че ще убия някого.

В коя ясла сте, ако не е тайна?

# 685
Той още не е започнал. За Снежанка става въпрос. Имам близки приятели чиито деца посещаваха яслата. Имам и познати чиито деца са се мъчили да посещават яслата. Два месеца адаптация никак не ми звучи нормално. Отделно ме посъветваха да сменя педиатъра на детето са ви е на близо понеже често щяло да ми се налага да ходя за бележки. Никак не ми харесва тая работа. Факт е че детето си болно няма да пусна както и големия ми син не съм пускала, но всичко си ива граници. 

# 686
Нямам отзиви за там, но дано да тръгне безпроблемно. Иначе наистина не е нормално да се адаптира 2 месеца. Че то за 2 месеца ще свикне, че не се стои по цял ден и става още по-трудно. Щом моята лепка, дето до скоро не се отделяше от мен, я адаптираха за 2 седмици, значи са си достатъчни.

# 687
Големия ми син за седмица остана са спи на яслата. Освен боледуванията нямам за какво да се оплача. Сестрите бяха перфектни. Малкия и той е лепка и съм сигурна, че по бавно ще се случат нещата. Ще видим кое как ще стане. Молко остана. 5та ясла ми е ужасно далеч, иначе без колебание бих си записала детето там.

# 688
Късмет.

За 5-та аз също споделям само хубави неща. Те болестите си ги има навсякъде така или иначе. Също зависи и от съвестта на родителите, което вече въобще не касае коя е яслата/градината.

# 689
мислех да не се изказвам, ма с тия хвалебствени слова за 5-та ясла ме досърбя клавиатурата  Laughing
сега за да не кажете, че съм емоционална ще говоря с факти:
1. детето ми бе обувано с памперс над гащите всеки ден за сън  #Cussing out при условие, че още в началото бе отвикнал от него (до последно ми искаха, ама и аз до последно не им давах  hahaha)
2. бюрокрация до шия, само ще спомена факта, че искаха всяка сутрин и вечер подпис за това кой дава/взима детето
3. снимка за някакъв празник-обща -цена 8.00 лв за ЕДИН брой
4. бележка всеки път когато отсъства независимо по какви причини (не, че съм им ги давала де  Laughing)
5. двор - трева, в която детето ми би се изгубило, съоръжения - раждясали, счупени; нищо чудно, че не ги извеждат навън, явно вътре е по-безопасно
6. вътрешен интериор - ще цитирам свекърва ми "А, ми то за 30 години нищо не се е променило"
Мога да продължа, ама има ли смисъл....Та как мислите, дали съм доволна....
Слава Богу, вече тръгваме на градина..... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт