неомъжена на 30 -- реално ли е да се чака любовта

• 40 551
  • 907
  •   1
Отговори
# 840

Опитваш се да бъдеш остроумна май, но не успя ... ако беше ми задала този въпрос на живо, най малкото щеше да отнесеш поне няколко шамара  Mr. Green
Хич не ми пука на мен, ти сама си отговори.
Ако се отърсиш малко от злобата, може и да ти провърви в живота.
Виж, за простотията си малко можеш да сториш вече, късничко е.

Имам 4 спонтанни аборта, това убеди ли те тотално в злобата ми, или се увери в собствената си!
Мамасита проекцията май е в обратна посока ....

ЕЕее, това вече обяснява нещата. Съжалявам, че е такъв случая  

# 841
  • София - Рим и обратно
Трой, и аз имам спонтанен аборт, преждевременно раждане и разни други проблеми. Но преди да имам деца, не съм седнала да говоря за пренаселеността на планетата, или колко е супер да нямаш деца. Затова ти казах да отговориш на себе си, не да пишеш глупости.

# 842
   Аз не мога да разбера за какво пледирате в момента - явно кой каквото си има го смята за най-добрия вариант, задължителен за другите - ако имаш брак и дете, значи това е ТО, ако имаш само дете без мъж - изпълнил си дълга си и си по напред с материала от някой които има мъж, но не иска дете. А защо - не е ясно.
 Не усещате ли, че би трябвало малко повече да се признават и другите модели на живеене на хората, много е еснафско така.
  Нито една причина да се пазиш от забременяване не може да бъде наречена смехотворна. Това ,че много жени имат репродуктивни проблеми по никой начин не може да бъде използвано като укор за някой, който може да забременява, но просто не иска.

# 843
Когато говорим за базовите потребности на хората - какво има да приемаме или не?
Естествено развитие на всяка връзка е наличието на деца.
Защо, кога, поради какви причини или трудности - вече са допълнителни фактори.

Но ако трябва да съм докрай честна - ето, Трой е искала деца! Но понеже нещо се е случило - днес не иска.

# 844
" Нито една причина да се пазиш от забременяване не може да бъде наречена смехотворна."

Ще се изненадаш колко смешни отговори има.

Като например- "трябва първо да взема магистърска степен".

# 845
Трудно би ме обидила простащината на някой, който дори не познавам, но се изумявам на логиката ви.
Мамасита , като дървен философ, веднага определи , кой какво проектира и върху кого. Не очаквам никой да ме пази , но дали вие бихте си позволили подобен тон на живо ?
Кафе с мед , за разлика от мамасита си не само досадна, но и глупава  Wink

# 846
Мамасита, ако за теб това е смешно, за друг не е..Наистина е досадно след всяко мнение да се напъваш да носиш от девет кладенеца вода , за да наложиш своето.. Позволи и на другите да имат мнение! Peace

# 847
  • София - Рим и обратно
Ух, благодаря ти, миличка, от твоята уста е направо комплимент Simple Smile.

# 848
" Нито една причина да се пазиш от забременяване не може да бъде наречена смехотворна."

Ще се изненадаш колко смешни отговори има.

Като например- "трябва първо да взема магистърска степен".

Извинявай, но коя си ти, че да определяш доводите на хората като смешни или не  newsm78

# 849
А защо не?
Всеки може да комевнтира останалите - поне не знам да има закон против това...
Какво сте седнали да сте все много толерантни? Иначе обиди се сипят нон стоп... ooooh!

# 850
Спрете се бе, какво направихте с темата на жената  Crazy

# 851
   И какво и е смешното на тая причина? Както и на която и да е друга? И коя причина няма да е смешна? Вероятно само тази по която ти се пазиш е много правилна и разумна, защото е твоя, нали?  

# 852
Толкова е интересно самотна и емоционално фалирала жена да ти дава акъл по отношение на връзките, забременяването и просветлението, което носят децата!

Почти колкото тези с бебетата да съветват младежите как да се забавляват по-добре Grinning

# 853
  • град-държава

А мъжът какво мисли в случая? И той ли е напълно доволен от това, че
дамата до него му отрязва възможността за потомство?

Нали този мъж се е оженил в крайна сметка за тази жена, не ти.

Ето какво намирам за смешен довод - защото трябва...

# 854
Ето и друг смешен довод - защото трябва...
Понякога ми се струва, че 90% от хората се женят и раждат заради него. Другите 10 - заради биология Grinning

Общи условия

Активация на акаунт