Съдби на кръстопът - всеки петък от 21:00 по Нова Телевизия

• 60 343
  • 438
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
единствения епизод,който изгледах докрай беше с лудата бабка,която ревнуваше сина си,много се смях с нея,добре си играеше ролята Joy

# 106
Не е лошо предаването .
Само че имам забележка към имитаторите... Ами много дърво го правят Crossing Arms
Рецитират не играят.

# 107
У дома се гледа с интерес. И на мен ми прави впечатление, че някои от изпълнителите рецитират, но не се задълбавам чак толкова. Повече са ми интересни казусите, защото това са нещата от живота и могат да се случат на всеки. В някои истории открих себе си дори....

# 108
Знае ли се дали наесен пак ще ги дават?

# 109
  • варна
16.09 от 22 часа Hug

# 110
  • Gotham City
Аз съм виждала и много добра игра от някои. Да, рядкост са, но е приятно да се види. Интересно ми е, до момента епизод не съм пропускала. Прави ми впечатление, че в последно време накрая на всеки епизод има нещо като поука. Както в последния с даскала педофил, като обясниха накрая колко сериозен проблем е това и т.н.

# 111
Да, и онзи епизод за майката, която тъпчеше децата си с вредни храни. Синът ми, въпреки, че е малък, го изгледа с интерес. Използвахме повода да поговорим по темата. Аз също не съм пропускала епизод.

# 112
  • Gotham City
Има доста поучителни неща и за родители и за деца!

Пък нека го наричат простотия масово, на мен лично ми е много интересно!

# 113
  • с/у ОколоМръсТното
Има доста поучителни неща и за родители и за деца!

Пък нека го наричат простотия масово, на мен лично ми е много интересно!

и ние се зарибихме и дори мисля, че наистина децата ни си вадят поуки.
Моят син снощи се афектира от властната майка, която направо смазваше синчето си.

# 114
  • Gotham City
Тя тази жена беше абсолютно луда! Бива амбиция, желание детето да е успешно, ама това беше психопатщина! Да отвлечеш детето си за да учи!!! Сигурна съм, че наистина има такива родители и това е меко казано плашещо!

# 115
Разбира се, че има. Аз гледам много редовно предаването и съм убедена, че в живота съществуват случки и характери като тези, които ни се показват. Е, нещата не винаги са с хепи енд, както там, но си струва човек да се замисли какво би направил в тази или онази ситуация.

# 116
и ние се зарибихме и дори мисля, че наистина децата ни си вадят поуки...

Peace
Дъщеря ми много харесва предаването.

От всички не ми харесаха като игра само тези, които бяха разведено семейство, дъщерята при бащата и искаше да става манекенка.

# 117
Ние със сина ми също го гледаме напоследък. Той е голям, но му е интересно. Това за бащата, който искаше да направи от дъщеря си манекенка, ми се стори измислено. До днес, когато в МОЛа имаше местен конкурс за красота за дечица. Нямате идея колко хора бяха довели основно момиченца 3-5 годишни. Някой бяха далеч от мис, но родителските амбиции са болни.

# 118
Съвсем реална и много разпространена история си е това, за съжаление.
Затова ме е яд, че не подбраха хора, които да могат да го предадат по-добре.

# 119
Малко бяха изкарали бащата като пълен глупак - даже дъщерята се усети, че нещо не е по реда си, ама той - не, та не.
Интересни са ми понякога - непрофесионалните актьори рецитират, разбира се, но пък докарват много естествено излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт