Съдби на кръстопът - всеки петък от 21:00 по Нова Телевизия

• 60 257
  • 438
  •   1
Отговори
# 30
Случайно вървеше и се заслушахме, не знаех какво е, но ми хареса. Актьорите играеха много по-добре, отколкото в който и да е български сериал Simple Smile

Те си казват, че не са истинските истории, а само са базирани на такива. Естествено са доукрасени и домовете им не са реалните. Но такива случаи има наистина, колкото и да ни се вижда крайно. Може пък на някой да му дойде акъла като ги гледа  Simple Smile

# 31
  • София
За пръв път го изгледах / по точно последните 10 мин. / за да разбера кой е бащата.
Ако това е моя син ще му дръпна един пердах, после ще накарам и мъжа ми да ме отупа, че не съм си поговорила с детето на тема секс и отговорности.
Вероятно е реална история, но едва ли след толкова много злоба накрая саммо след един тест се размекват и нещата са по мед и масло.

и защо бащата не поговори, а ти?

# 32
И аз го гледах. Преди това рекламата ми беше направила впечатление, говореха за момче, станало баща на 13, и понеже имахме подобна тема във форума ми стана интересно.
Познат ми се видя само бащата, в началото не се усетих актьори ли са. Чак когато показаха бебето разбрах. В качеството ми на "драг зрител" се почувствах леко измамена, но в крайна сметка не са длъжни да пресъздават истината с реалните герои.
Според мен артистите се справиха много добре. Дори децата. Преиграване почти нямаше. Специално аз мисля, че децата-актьори по принцип са рядкост и много трудно можеш да направиш от дете - актьор, а не декламатор.
Самата история ме развълнува и слабата/силната актьорска игра вече не ме вълнува. Тийновете много бързо стават възрастни, нямат преход детство-зрялост, отрано се започва с гаджетета и семейните начала. Поставих се на мястото на всеки един от героите. Мисля, че и това е целта на предаването.

# 33
 Гледала съм нещо близо до това по RTL.
Много махленско и нескопосано ми изглежда. Не виждам нито нещо забавно, нито нещо полезно в тази така осъществена идея.
Все едно четеш Лична драма. Играта на "артистите" няма да коментирам, защото и "добрите" горе-долу така се справят.

# 34
Гледала съм нещо близо до това по RTL.
Много махленско и нескопосано ми изглежда. Не виждам нито нещо забавно, нито нещо полезно в тази така осъществена идея.
Все едно четеш Лична драма. Играта на "артистите" няма да коментирам, защото и "добрите" горе-долу така се справят.

С дъщеря ми много пъти сме обсъждали подобни ситуации. Но след предаването си направи много по-точни изводи, отколкото след нашите разговори. Явно като го видят с очите го схващат по-добре.
Затова го определям като полезно.
За забавно - в никакъв случай.

# 35
В сайта им пише, че това са истински, действителни истории пресъздадени от непрофесионални актьори. 
Какво ще рече "непрофесионални актьори", самодейци от някое читалище ли?

# 36
  • Шоколандия
Ами те точно на неосъществени актьори приличат....

# 37
http://vbox7.com/play:217d472e
Това да Ви е познато  Grinning
http://www.vesti.bg/novini/nevrystniiat-tatko-alfi-patyn-priznav … -sa-skypi-1273807
случките сигурно са реални, но до колко???? и от къде са???
дано само не пострада някое дете от Костинброд след това предаване  Rolling Eyes

# 38
Нашите режисьори са жалки...една история не могат да измислят сами

# 39
и защо бащата не поговори, а ти?
В моя случай защото бащата леко избяга от тази своя отговорност и аз "по дефолт" съм решила, че съм и баща и майка, т.е първосигнално съм писала.
Иначе с мен наистина баща ми говори за секс за пръв път, при все че не сме си били толкова близка, просто така се случи.
Без значение кой ще говори, днешните младежи бързат да грабят с пълни шепи от живота.

# 40
Явлението се наблюдава не само в България, обаче.

# 41
Само на мен ли ми направи впечатление, че бебето сякаш имаше синдром на Даун.... Tired

# 42
Ти пък как така го определи с какъв синдром е? А и да е било, какво от това? ooooh!

# 43
  • Щастлива мама на 3 слънца
Само на мен ли ми направи впечатление, че бебето сякаш имаше синдром на Даун.... Tired

да и на мен ми направи впечатление

# 44
някой гледа ли?

Общи условия

Активация на акаунт