Съдби на кръстопът - всеки петък от 21:00 по Нова Телевизия

• 60 279
  • 438
  •   1
Отговори
# 45
Гледа Simple Smile

Много са добри  Mr. Green

# 46
Обаче ми се струва, че майките ( на Силвито и Сашо от предния епизод) имат един и същ начин на говорене и изрзяване.

# 47
Има нещо, въпреки че предната беше по- как да кажа, флегматична Simple Smile

# 48
A майка взела та повярвала , че са истински героите  Laughing чак се разтроила.

Коя е тая тема за 13 годишния баща?  Rolling Eyes

# 49
Ужасна актьорска игра. Направо ми писна да я слушам как мрънка тая с една и съща монтонно-истерична интонация... Откъде ги намериха тия несбъднати таланати, не знам  ooooh!

# 50
Ужасна актьорска игра. Направо ми писна да я слушам как мрънка тая с една и съща монтонно-истерична интонация... Откъде ги намериха тия несбъднати таланати, не знам  ooooh!

Колко различно възприемаме нещата...
Толкова много хора са заблудени, че предаването е не игра, а реално, за мен това е показател за играта на участниците  Simple Smile

-True Blue-, предния път епизодът беше за 13-годишния. Ако съм разбрала правилно какво питаш  Blush

# 51
Е то е доста близко до акъла, че няма как да е реално, но явно има и доста наивни хора.
Както и да е. На мен това ще ми е последния път да чакам да дойде време за Х-фактор без да сменям канала. Peace

# 52
  • Шоколандия
А аз трябваше да обяснявам на мъжа ми защо полицаят е брадясал... Joy

# 53
Хах, представям си колко му е било "интересно" на мъжа ти  Laughing

# 54
На моят му е интересно. Бяха излезли с детето по задачи и сега каза, че ще си го тегли да го гледа  Mr. Green

# 55
Аз мислех че историите са по действителни случаи.
В други страни има също такива предавания по действителни случки и самите потърпевши са героите.

# 56
Е то е доста близко до акъла, че няма как да е реално, но явно има и доста наивни хора.
Както и да е. На мен това ще ми е последния път да чакам да дойде време за Х-фактор без да сменям канала. Peace
Да, майка ми е един от най-наивните хора в света Grinning Чудя се как и в Дядо Коледа не вярва.

# 57
Аз мислех че историите са по действителни случаи.
В други страни има също такива предавания по действителни случки и самите потърпевши са героите.

Случаите са реални  Peace но героите са непрофесионални актьори  Simple Smile

# 58
На моят му е интересно. Бяха излезли с детето по задачи и сега каза, че ще си го тегли да го гледа  Mr. Green
На мен също ми е интересно,а след този епизод се почувствах щастлива че нямам деца тийнове
Моите пораснаха и виждам че съм минала този период сравнително леко,даже много леко

# 59
За съжаление точно тази история не се среща рядко в днешно време.

Общи условия

Активация на акаунт