Съдби на кръстопът - всеки петък от 21:00 по Нова Телевизия

• 60 295
  • 438
  •   1
Отговори
# 60
  • при моите деца .....
За съжаление точно тази история не се среща рядко в днешно време.
Да, за съжаление....
имам конкретен пример и пред мен....
Дано е полезно за младите....

# 61
Напълно излишно е това предаване, не разбирам даже какъв му е смисъла! Не само е излишно, а е и малоумно. По-зле от българските сериали даже. Нагласена работа отвсякъде, от 5 километра си личи. Некадърни актьори, защото никой не може да ме убеди, че това са реални лица с техните случай - актьори са, при това доста лоши. Дори не знам как някой би помислил, че е реална всичката тая бозаджийница!

# 62
  • sf
Че защо го гледаш като е малоумно? Не мога да разбера някои хора, мрънкат,че дадено предаване е тъпо, ами пусни си нещо друго, да не са ти опряли пистолет в главата,че да го гледаш  Rolling Eyes

Снощната серия я гледах нарочно заедно със щерката, белким й влезе нещо в главата, че почна да я тресе пубертета  Joy

# 63
пропуснах снощната серия,но да се  запиша тук

# 64
Може би не трябва да заемат най-гледаното време с такива тъпи предавания. Това с обръщането на друга програма е ясно

# 65
Въобще не е тъпо предаване,даже е поучително,представа си нямате ,колко много хора не знаят как да реагират в подобни ситуации.

# 66
Съгласна съм.

# 67
  • Шоколандия
Въобще не е тъпо предаване,даже е поучително,представа си нямате ,колко много хора не знаят как да реагират в подобни ситуации.

Съгласна съм с това, но също и не отричам и че това е вярно
Може би не трябва да заемат най-гледаното време с такива тъпи предавания. Това с обръщането на друга програма е ясно

Все пак това е петък прайм тайма. Предполага се, че идеята е човек да се разтовари вечер след разточителната работна седмица с нещо леко и приятно, а не напрягащо и тежко. Мое мнение е, че е трябвало да си подредят малко предаванията по приоритети...

# 68
Че защо го гледаш като е малоумно? Не мога да разбера някои хора, мрънкат,че дадено предаване е тъпо, ами пусни си нещо друго, да не са ти опряли пистолет в главата,че да го гледаш  Rolling Eyes

Снощната серия я гледах нарочно заедно със щерката, белким й влезе нещо в главата, че почна да я тресе пубертета  Joy
За да видя колко точно е малоумно Laughing Първия път гледах с широко отворени очи и не можех да повярвам наистина ли може да е толкова зле! И не сядам да го гледам специално, а подочувам и поглеждам нещо, защото по това време имам работа и докато се мотая из къщи все пак чувам и виждам Grinning
Достатъчно хубави и поучителни филми има, като трябва да е поучително, не е нужно хората да се облъчват с поредната телевизионна помия, а и наистина:
Все пак това е петък прайм тайма. Предполага се, че идеята е човек да се разтовари вечер след разточителната работна седмица с нещо леко и приятно, а не напрягащо и тежко. Мое мнение е, че е трябвало да си подредят малко предаванията по приоритети...
Вместо въпросното предаване, да пуснат X FACTOR, както си беше и след това филм. Задължително не озвучен на бг, че ми става лошо като им чуя злеташкото некадърно озвучаване Sick Преди години поне един филм по телевизията можеше да се изгледа нормално, сега с това изродско озвучаване, чуя ли го, тичам като обезумяла към дистанционното да сменям канала, че не се търпи!
Между другото и Btv не му е времето да дават баш в събота вечер "Предай нататък". Предаването за разлика от онзи бълвоч, поне е полезно, помага реално на хора и случаите са истински, реални, но е ужасно тягостно, всеки път едвам се сдържам да не ревна като го гледам, а дори само да го слушам от другата стая. Не е за събота вечер просто.... поне в неделя да го пуснат, и без това неделята е гнусен ден, подходящ за депресивни настроения.

# 69
Предаването и замисъла са си ОК - по-добре филми по реални случки отколкото измислици. Актьорите са гола вода ама явно това е нивото на БГ актьори и възможностите.
Но не виждам защо си мислите, че събитията не са пресъздадени максимално точно. А тази дето каза че трябвало истинските лица да участват е велика тъпотия, защото няма как времето да се върне назад за да се заснеме новороденото бебе примерно и т.н.

# 70
...Актьорите са гола вода ама явно това е нивото на БГ актьори и възможностите...

Това са непрофесионални актьори. И според мен се справят доста по-добре от професионалните. Нагоре коментирахме, че много хора мислеха, че това са наистина реалните участници, приемят го за документален.
Мисля, че сме свикнали много с чуждоезичните филми и затова ни звучи странно Simple Smile

# 71
 Записвам се и аз.  Simple Smile
Гледах всеки епизод до сега. На мен ми е горе- долу интересно и го гледам до края всеки път.

# 72
На мен ми е интересно да го гледам. Само не разбрах тези истории, които разказват от България ли са или не? Питам, защото 2-ри епизод ми беше любопитно да видя дали има информация за момчето станало баща на 13 години и ми излезна, че има такова момче, но е британец.  Simple Smile

# 73
  • Шоколандия
Според мен са сбирщайн, но знам ли...

# 74
  • Mediterraneo
Гледам и аз. По настояване на голямата ми дъщеря( която е на Sunglasses- мисля, че малко или много са й полезни тези серии...
Не понасям актьорската игра обаче, едва ги изтрайвам...

Общи условия

Активация на акаунт