Съдби на кръстопът - всеки петък от 21:00 по Нова Телевизия

• 60 325
  • 438
  •   1
Отговори
# 75
е нема такова преиграване... А историята от Ботевград с ММА бореца е много яка. Кифлата на 15 години мьека и говори на адския югоизточен диалект, а родителите й говорят твърдо

# 76
е нема такова преиграване... А историята от Ботевград с ММА бореца е много яка. Кифлата на 15 години мьека и говори на адския югоизточен диалект, а родителите й говорят твърдо
Взе ми думите от клавиатурата Simple Smile

# 77
сега да видим дали ще се окаже бременна, хаха. Наско ше я смачква от бой, още преди да е родила

# 78
 Хаха- да.  Outta Joint
В последните епизоди все бягат децата.

# 79
  • Пловдив
Моля, ако има по-вещи да ми отговорят.
От кога да имаш сексуални контакти с малолетни не е престъпление?
И от кога полицията не може да върне дете на родителите му, щом то
доброволно живее с някого?

# 80
Що за тъпня беше тази история - полицаят има малолетно дете, което съжителства на семейни начала с пълнолетен и вдига рамене, че не можело нищо да се направи  ooooh! Че и оня го нарита - айде, марш - и полицаят няма хък-мък, омита се на секундата Grinning

# 81
 Обаче краят всеки път е много "неочакван"  Grinning

# 82
На мен хем ми се виждат прекалено нагласени историите,хем ми е интересно да го гледам. И как в последните 5 минути от епизода на децата им светва лампичката колко зле са постъпили и всичко се оправя с щастливия край! Ех да беше така и в живота...

# 83
Моля, ако има по-вещи да ми отговорят.
От кога да имаш сексуални контакти с малолетни не е престъпление?
И от кога полицията не може да върне дете на родителите му, щом то
доброволно живее с някого?

Дам.
И на мен това ми беше странно.
Всъщност само до този момент успях да го гледам, като го дръпна и видя ще коментирам. Но това май им беше най-слабата серия.

# 84
  • София
Непълнолетни, не малолетни.

# 85
По-голяма идиотщина не съм засичала по малоуните ни телевизии, нищо че всичките много се напъват.  Sick И някой с това "възпитават" и назидава децата си... Crazy
Петък, в праймтайма - резил. Tired

# 86
Какви са тези пишман артисти?  ooooh!

# 87
По-голяма идиотщина не съм засичала по малоуните ни телевизии, нищо че всичките много се напъват.  Sick И някой с това "възпитават" и назидава децата си... Crazy
Петък, в праймтайма - резил. Tired

Да. Защото нещата са съвсем реални.
Идеално възпитателно средство е.
Поне при моето дете има огромен ефект.

Какви са тези пишман артисти?  ooooh!

Непрофесионални.
И са доста по-добри от българските професионални.
Лично мнение  Simple Smile

# 88
  • Шоколандия
За разлика от предните пъти, снощи успях да го гледам. Честно да си призная сюжетът ми напомни на една тема от СО, пусната неотдавна тук.... Но като цяло ме дразни,че почти всеки епизод се отнемат родителски права, вземат се деца и то все големи, при родители с немалък брак....

# 89

Общи условия

Активация на акаунт