Съдби на кръстопът - всеки петък от 21:00 по Нова Телевизия

• 60 270
  • 438
  •   1
Отговори
# 390
ООО, тая мацка ме впечатли, такова викане, чак главата ме заболя, няма 6х5 при нея Mr. Green
Ама въобще не се усеща, че проблема е в нея...

# 391
ООО, тая мацка ме впечатли, такова викане, чак главата ме заболя, няма 6х5 при нея Mr. Green
Много е властна и рязка

# 392

Три пъти намалих телевизора докато викаше тази  Laughing Naughty

# 393
тази кака си е готова за участие в сериал ... доста по-добра е от някои актриси, а и на визия го докарва - абсолютна кучка.  Mr. Green

пп. лелеее, чак сълза пусна дори  Wink

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 20:56 от Banshee

# 394
Ммм, на русокоска много й вървеше викането тая вечер  Mr. Green пък и има заложби за актьорство според мен  Peace

# 395
Русата мацка много  добре си изигра ролята. Като цяло епизода беше много добър. Хареса ми!

# 396
  • Gotham City
Разплака ме епизода на няколко пъти, наистина ли има такива "майки"??

# 397
Има да ти кажа  Confused
Аз не съм деспот като тази мацка, но по отношение на децата се замислих, че доста я доближавам  Rolling Eyes Децата си бяха на село и там са гледали епизода и като се прибират аз съм им купила за "подарък" по една книжка с упражнения за преразказване за Цветница и Лазарица и те веднага ме нападнаха, че съм като тази майка - Хайде, виж каква книжка съм ти купила - Забавна математика, виждаш ли, математиката може да е и забавна  Laughing Много се смяхме Simple Smile Ами нали се опитвам да им помогна, да ги оставя на самотек ли? Това дете поне се интересуваше от рисуване, а нашите им дай само телефони и таблети  Confused

# 398
  • Gotham City
Джина, това е съвсем друго, тя просто глезеше едното, докато тъпчеше другото, което е неприемливо

# 399
Това с деленето на децата беше гадно. Не мога да повярвам, че е възможно майка да си дели така децата, но знам че има такива случай наистина.

# 400
Все повече се съмнявам, че тия истории са истински. Ясно, че в тях има много елементи от реалния живот, но някои стечения на обстоятелствата ми изглеждат прекалени и измислени. АКо не са истински от край до край не искам да ги гледам повече

# 401
  • До морето
Въпросната актриса, която изигра властната майка на близнаци, довечера ще е в Господари на ефира. Даваха анонс как е облечена и гримирана като пишман депутатката Анна Баракова от ББЦ и ще се разхожда из парламента.

Дано да й кажат името, много я харесах.

# 402
Тази вечер епизодът беше много смислен

# 403
Но нереален...уж отиде при сестра си след болницата, а пак с оръфаното палто ходеше и клошарските дрехи. От втора употреба да си беше купил дрехи по-добре щеше да е  Peace
Жена му доста лековата ми изглеждаше с тези деколтета, а и приятелят й нямаше вид на бизнесмен, както и мъжът й с тия татуировки на професор  Peace

# 404
И на мен ми се струва, че взеха да си ги измислят тези съдби, в реалния живот рядко се стига до толкова щастливи развръзки  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт