Съдби на кръстопът - всеки петък от 21:00 по Нова Телевизия

• 60 280
  • 438
  •   1
Отговори
# 405
И откъде-накъде някой ще си оставя ключ под изтривалката? Това да не е преди 30 години? Оше нещо-доста нагласено ми се видя, че професорът се ориентира къде работи жена му и кой е приятелят й само от една брошурка. Още повече, че разбра къде живее новият. И уж няма пари, в колата живее, а за гориво, пиене и цигари има...Иначе историята ми хареса като сюжет.
П.П. Бизнесменът леко прекали с това искане на разяснение. За цяла серия не знам колко пъти го повтори.

# 406
Днешната беше супер.

# 407
  • Gotham City
И откъде-накъде някой ще си оставя ключ под изтривалката? Това да не е преди 30 години? Оше нещо-доста нагласено ми се видя, че професорът се ориентира къде работи жена му и кой е приятелят й само от една брошурка. Още повече, че разбра къде живее новият. И уж няма пари, в колата живее, а за гориво, пиене и цигари има...Иначе историята ми хареса като сюжет.
П.П. Бизнесменът леко прекали с това искане на разяснение. За цяла серия не знам колко пъти го повтори.

Историите не са от България, а в другите държави хората винаги почти си имат тайно местенце, на което държат ключ в случай на нужда

# 408
Може ли някой да обясни защо професора беше изгонен от жена си,започнах да го гледам по късно и го пропуснах.Жал ми стана за човека.Но историята има хепиенд.Хареса ми.

# 409
Не го е изгонила тя. Той се хванал с някаква по-млада жена и заминал за Париж с нея. но не му потръгнало и се върнал. Като междувременно е загубил всичко, което е имал, освен колата.

# 410
И като бягал,откраднал и бижутата на жена си.

# 411
А,да, и това. Три години изобщо не потърсил контакт с тях и това беше още една причина и двете да са му много сърдити, особено дъщеря му.

# 412
  • Ню Йорк
Познавам брата от днешния епизод Simple Smile

# 413
Може ли някой да качи снощния епизод? Praynig

# 414
  • Под кривата круша
Може ли някой да качи снощния епизод? Praynig
Laughing
Скрит текст:

# 415
Позамря темичката  Simple Smile
Последните крими-истории ми харесват. Като оставим настрани недобрата игра и рецитирането, имам само една забележка към нещо, което май не беше добре премислено в епизода от вторник с изнасилването на момичето. Уж казаха, че бащата не го бил планирал, видял Люба и изведнъж без да мисли й се нахвърлил. Ако е така, защо е носел в себе си презерватив и чувал, който й е сложил на главата? Дано не звучи дребнаво, но е хубаво детайлите да се изпипват.

# 416
  • Sliven, Bulgaria
Позамря темичката  Simple Smile
Последните крими-истории ми харесват. Като оставим настрани недобрата игра и рецитирането, имам само една забележка към нещо, което май не беше добре премислено в епизода от вторник с изнасилването на момичето. Уж казаха, че бащата не го бил планирал, видял Люба и изведнъж без да мисли й се нахвърлил. Ако е така, защо е носел в себе си презерватив и чувал, който й е сложил на главата? Дано не звучи дребнаво, но е хубаво детайлите да се изпипват.

Права си. Не се замислих за детайлите. И на мен ми допадат крими историите.  Simple Smile Но аз обожавам криминалните романи и филми.

# 417
Пак започна от тази седмица предаването, ама сега са повторения, нали така?  newsm78

# 418
Май да  Confused Вчера се загледах, но след 5-10 мин. се усетих, че това вече съм го гледала  Laughing
То лятото винаги вадят повторенията.

# 419
Така ли правят лятото? Малко съм учуден аз, че в праймтайма (хехе яка дума) въртят повторение. Нещо ново и свежичко НТВ, може ли?

Общи условия

Активация на акаунт