Съдби на кръстопът - всеки петък от 21:00 по Нова Телевизия

• 60 277
  • 438
  •   1
Отговори
# 360
Аз доколкото разбрах, в Съдбите показват истории, които реално могат да се случат на всеки и не са чак такава рядкост. Докато в Историите са подбрани наистина нестандартни казуси, които не се срещат всеки ден.

# 361
А някой гледа ли първият епизод на Мистични истории в четвъртък на 12 март?
Мистични истории в ефира на Нова от 12 март

# 362
А някой гледа ли първият епизод на Мистични истории в четвъртък на 12 март?
Мистични истории в ефира на Нова от 12 март
Гледах оттук-оттам. Със неопределени впечатления съм. Малко в повече ми дойде психарията. Натоварва ме излишно и не съм сигурна дали ще гледам по-нататък.

# 363
Благодаря за отговора, sad_woman. Peace
Гледах само втората история, за бременната жена, която я преследваше духът на починалият ѝ приятел, но съм заспала баш накрая.
И аз съм със смесени чувства. По принцип харесвам предавания за паранормалното, та и аз ще реша дали ще го гледам.

# 364
Много слаба актьорска игра в днешния епизод. И тази зелена бебешка количка, която ползват всеки път, много ми бърка в очите  Crazy Laughing

# 365
  • sf
Ами няма да купуват всеки път нова количка  hahaha
Аз нещо не разбрах- как майката на Зефира работила години във фирмата на Александър, пък тя и Екатерина не се били виждали 10 години  Thinking

# 366

Аз нещо не разбрах- как майката на Зефира работила години във фирмата на Александър, пък тя и Екатерина не се били виждали 10 години  Thinking
Срещат след 10 години, тя я кани да живее в дома си и й поверява новороденото си дете. Странно...

# 367
Ами няма да купуват всеки път нова количка  hahaha Дори не знам защо толкова ме дразни, ама ... Mr. Green

Имаше още една по едно време. Но не я използват  Laughing

# 368
  • София
Много слаба актьорска игра в днешния епизод. И тази зелена бебешка количка, която ползват всеки път, много ми бърка в очите  Crazy Laughing
Не бях виждала човек с по - малко актьорски талант от съпруга във вчерашната серия. Пълна пародия. Издържах 20 мин това бездарие и смених канала.

# 369
Не бях виждала човек с по - малко актьорски талант от съпруга във вчерашната серия. Пълна пародия.
Абсолютно същият коментар направи мъжът ми. Simple Smile

# 370
  • Mediterraneo
Симпатяга беше, но голЕмо дърво! И историята много съшита с бели конци, не ме грабна.

# 371
  • ГО
Симпатяга беше, но голЕмо дърво! И историята много съшита с бели конци, не ме грабна.

На същото мнение съм. Симпатично момче, ама така дървено да говореше и да се държеше. Хич не беше убедителен.

# 372
Не бях виждала човек с по - малко актьорски талант от съпруга във вчерашната серия. Пълна пародия. Издържах 20 мин това бездарие и смених канала.

Точно него и аз визирах. Особено като съобщи на жена си каква била работата със Зафира. Е голям дръвник  Grinning

# 373
Но пък Зафира беше готина  Laughing
Тези истории взеха да свършват прекалено розово, вече започва да ме съмнява, че почнаха да си ги измислят Rolling Eyes
Двете жени на починалия мъж си станаха приятелки, брата покани сестра си във фирмата. Това не е никак по български. Тук законни братя и сестри се изтрепват за наследството, за той доброволно я допусна до семейния бизнес. newsm78

# 374
Наистина беше готина Зафира.
Може пък да си украсяват финалите на историите, та да е по-приказно  Laughing а самите истории да са си така.

Общи условия

Активация на акаунт