Съдби на кръстопът - всеки петък от 21:00 по Нова Телевизия

• 60 272
  • 438
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Шефът от днешната серия не участваше ли в някой Биг Брадър?

# 376
И моя мъж се питаше от къде го познава.

# 377
Аз нещо не разбрах. Не гледах много внимателно, но нали Ева си беше качила снимки, на които си беше тя, а не някаква снимка от нета. Баща й как не я позна? Не видях той каква снимка си беше сложил на профила, вероятно свалена от нета, но доколкото разбрах, снимките на Ева бяха истински.  newsm78

# 378
  • София
Или само циците си е качила /нали по сутиен се снима/, или не са го доизмислили режисьорите Laughing

# 379
Аз нещо не разбрах. Не гледах много внимателно, но нали Ева си беше качила снимки, на които си беше тя, а не някаква снимка от нета. Баща й как не я позна? Не видях той каква снимка си беше сложил на профила, вероятно свалена от нета, но доколкото разбрах, снимките на Ева бяха истински.  newsm78

И аз се запитах същото. Grinning

# 380
И друго се чудя - влиза в заведението, вижда дъщеря си, ами да измисли що е влязъл.

# 381
Голяма тъпотия  Peace Съшито отвсякъде с бели конци  ooooh!

# 382
  • София
Познавам жената от днешната серия Laughing странно да видиш познато лице

# 383
Ах, тази каква е наглааа!  Naughty Как я е търпял мъжът й, не знам...

# 384
  • Mediterraneo
Ужасна е, ужасна. Като почнем от външния вид, та до наглото й държание! Ама и мъжът верно е мишка!

# 385
  • София
Да, много е свежа серията. Жената работи ли, не разбрах?

# 386
  • Mediterraneo
Не, безработна е.

# 387
От домакиня как си намери работа с добри доходи не разбрах  newsm78 Нито как мъжа й с тази заплата на обикновен общински служител си позволяваше да й задоволява капризите  Rolling Eyes То ролко и обувки по 100-200 лв., ще кажеш, че има собствен бизнес, а не е на една чиновническа заплата Thinking

# 388
  • София
От домакиня как си намери работа с добри доходи не разбрах  newsm78 Нито как мъжа й с тази заплата на обикновен общински служител си позволяваше да й задоволява капризите  Rolling Eyes То ролко и обувки по 100-200 лв., ще кажеш, че има собствен бизнес, а не е на една чиновническа заплата Thinking
И аз това се зачудих. Големи баровци. Явно здраво е крал в общината, а го представиха като пълен мухльо. Laughing

# 389
Днешната серия беше скучна,още в момента в който онзи попита за сейф и спомена голямата сума пари ми стана ясно,че ще се извърши кражба в хотела:-)

Общи условия

Активация на акаунт