"Фамилията" - /сезон 2/ - тема 3

• 51 491
  • 717
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Харесаха ми сериите! Очертава се интересен сезон! Няма да разсъждавам повече, тъй като явно повечето от вас ще гледат епизодите със закъснение!

# 46
В момента по БТВ Синема върви първи епизод от Фамилията.
Промото за трети епизод е обещаващо.

# 47
  • Ню Йорк
В момента по БТВ Синема върви първи епизод от Фамилията.
Промото за трети епизод е обещаващо.

Не знам за промото, но трети епизод наистина е много интересен. Даже се учудих как толкова рано ни изсипаха толкова много информация.

# 48
Сега можем да сме сигурни че в следващите три-четири епизода няма да се случва нищо Simple Smile

# 49
  • Разпиляна във въображението
Записвам се при вас.

Изпуснах финалната сцена - какво гледаше Асен накрая?

# 50
Miriel - гледаше едни завъртяни въпросителни знаци, които Ива си драска, когато мисли за нещо, нещо като запазен неин знак.

# 51
  • Манчестър
Филма го повтарят от 23.00 часа в неделя на бТВ Синема.

Иначе мисля,че Ива е жива...

# 52
Дали има от къде да си го сваля да го гледам?

# 53
  • ВАРНА
Ние снощи гледахме Дървото на живота и съвсем изключих за Фамилията. Снощи беше началото на 2 сезон, нали? И аз да се присъедниня с питането - къде има линк към епизодите? Предполагам е същата дивотия като със 7 часа разлика  Tired

# 54
  • В най - голямото село
 newsm51 за новата тема.
Според мен Ива е жива.
Виктор ми е меко казано отвратителен.

# 55
  • Разпиляна във въображението
Miriel - гледаше едни завъртяни въпросителни знаци, които Ива си драска, когато мисли за нещо, нещо като запазен неин знак.

т.е. Ива се е навъртала в този склад скоро?

# 56
Според вас ако е жива какво се е случило с нея? Избягала е от Арнаудови или те са я държали? По принцип да я държат просто ей така с години не ми се струва реалистично. Или им върши някаква работа или са я убили.
Лично на мен ми се иска да е жива.
Има ли вече линк за новия епизод?

# 57
Трети епизод се очертава интересен, нямам търпение. Grinning
Не бях чувала за "Четвъртата власт", но ме запалихте и отивам да го търся.

# 58
  • Бургас
Според мен отношенията между Виктор и Дияна са много нереалистично направени. Все пак те са женени от 20 гпдини,а те го представят едва ли не той я е забърсал преди седмица от някой бар.

# 59
Според мен отношенията между Виктор и Дияна са много нереалистично направени. Все пак те са женени от 20 гпдини,а те го представят едва ли не той я е забърсал преди седмица от някой бар.
Има нещо такова, прекалено е отношението на Виктор.
Аз сега догледах епизод 2, но продължавам да си мисля, че няма как Ива да е жива. Говорят за нея като за "журналистката", като за някакъв проблем, койтое бил разрешен отдавна.
Ако знаеха къде е и я държаха жива, щяха да говорят за нея по име.

Общи условия

Активация на акаунт