"Фамилията" - /сезон 2/ - тема 3

• 51 504
  • 717
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Все още не съм решила, какво ще гледам днес- Фамилията или Четвърта власт.  Thinking

# 31
Уф, и аз това  се чудя. Да не говорим, че и Дървото на живота искам да наваксам...

Вероятно обаче Четвърта власт ще надделее, а теззи дни ще гледдам Фамилията от споделените линкове.

# 32
Аз съм гледала Фамилията /много ми харесаха сериите/, сега ще гледам "Дървото на живота" /очертава се доста добър епизод/, а утре "4-та власт"/и без това излъчват само по един епизод от 45 минути/.

# 33
Аз май "Четвърта власт" ще гледам днес, после ще превключа на "Фамилията".

# 34
  • София
Планирам от 20.00 - Фамилията. Все пак за мене е повторение.
В 20.45 -4та власт. После още 15 мин. - Фамилия.
А дървото на живота ще си го гледам във Ви бокс тия дни.

# 35
  • Другата България
Запис. Peace

# 36
  • София
Извинявам се за въпроса, но какво стана, когато Пейчев избяга и заключи Асен в клетката. Изпуснаха първите епизоди на сезона.

# 37
Извинявам се за въпроса, но какво стана, когато Пейчев избяга и заключи Асен в клетката. Изпуснаха първите епизоди на сезона.

В момента тече първи епизод, кое точно си изпуснала????  Thinking

# 38
Не  я дадоха подробно тази част, така започна новия сезон но само толкова

# 39
Не  я дадоха подробно тази част, така започна новия сезон но само толкова
Дадоха я, но в предишния сезон. Пейчев удари Стефан с камък и избяга, преди това го заключи.

# 40
# 41
  bouquetза темата!

# 42
# 43
Гледах ''Четвърта власт'' и малко от ''Дървото на живота'', ''Фамилията'' ще го гледам през седмицата.
Всъщност това е и редът по който ги предпочитам.

# 44
  • София

В момента тече първи епизод, кое точно си изпуснала????  Thinking
Бях разбрала, че е почнал преди две седмици. Не гледам БТВ и нещо се бях объркала, че почнаха заедно с Четвърта власт. Мерси много за инфото, значи ще наваксам, че и днес не догледах.

Общи условия

Активация на акаунт