"Фамилията" - /сезон 2/ - тема 3

• 51 483
  • 717
  •   1
Отговори
# 15
След моето гласуване резултатът се изравни  Grinning

Според мен това дали е жива Ива не е толкова важно. Така или иначе ще я дават още в доста кадри със Стефан. Колкото и да не ми бяха симпатични двамата преди, напоследък ги гледам с удоволствие. Оказва се, че героят на Блатечки можел да обича една жена истински  Hug Ти да видиш!
Във всеки случай се радвам, че престанаха да го комплектоват с глуповатата Диана. Доста му е под нивото.

# 16
Естел  bouquet

И на мен ми се иска Ива да е жива. Flutter

# 17
  • Cyprus, Пловдив
Аххх, нямам търпение до утре  Party

# 18
Не мисля, че Тони уби Абду. Дразни ме, че и тук вкарват фразата "Ти да видиш".

# 19
Гласувах с не, но ми се иска да е жива.

# 20
Не мисля, че Тони уби Абду.

Скрит текст:
Тони е много странен тип. Наглед е много кротък и хрисим, старае се да се докаже като добър зет, че и син (нали каза, че чувства Лидия като своя майка). Но тази агресия в него... Все пак той откъсна копче от Абду... В следващия епизод ще разберем какво се е случило и какво точно означават копчетата - убийство или просто употребено насилие.

Едно обаче стана ясно... Тони и Виктор търгуват с оръжие, вероятно с руснаците. Фирмата за месо явно е била само прикритие, а случката със старците някак е свързана с оръжието. Ива е тръгнала по тази следа с храната и, както видяхме вече, е стигнала и до склада за оръжие. Според мен Абду е убит. Няма начин Тони да рискува и да го остави жив. А Стефан определено ще тръгне да отмъщава на Тони - той е замесен и в случая с Ива, и в случая с Абду. Според мен този във ваната (от промото за втори сезон), върху който Стефан налита с нож, ми прилича повече да е Тони (или Виктор)...

# 21
Много неприятно.По БНТ-Четвърта власт, по БТВ-Фамилията...Иска ми се да следя и двата сериала...

# 22
  • София
Много неприятно.По БНТ-Четвърта власт, по БТВ-Фамилията...Иска ми се да следя и двата сериала...
А и по тв7 - Дървото на живота.  Crossing Arms

# 23
Според мен, Ива не е жива.

# 24
  • Ню Йорк
Аз чак сега виждам, че има нова тема. newsm78

# 25
Фамилията е от 8, 4 власт от 8.45, нали?
До 8.45 ще хвърлям по едно око на Фамилията, после ще я зарежа и ще гледам БНТ - не за друго, но предпочитам след това да изгледам Фамилията без реклаите, които заемат 40% от времето на целия филм

# 26
Не мисля, че Тони уби Абду.

Скрит текст:
Тони е много странен тип. Наглед е много кротък и хрисим, старае се да се докаже като добър зет, че и син (нали каза, че чувства Лидия като своя майка). Но тази агресия в него... Все пак той откъсна копче от Абду... В следващия епизод ще разберем какво се е случило и какво точно означават копчетата - убийство или просто употребено насилие.

Едно обаче стана ясно... Тони и Виктор търгуват с оръжие, вероятно с руснаците. Фирмата за месо явно е била само прикритие, а случката със старците някак е свързана с оръжието. Ива е тръгнала по тази следа с храната и, както видяхме вече, е стигнала и до склада за оръжие. Според мен Абду е убит. Няма начин Тони да рискува и да го остави жив. А Стефан определено ще тръгне да отмъщава на Тони - той е замесен и в случая с Ива, и в случая с Абду. Според мен този във ваната (от промото за втори сезон), върху който Стефан налита с нож, ми прилича повече да е Тони (или Виктор)...

всичко това в епизод 2 ли са го дали? Още не съм намерила време да го гледам.
Аз ги тегля четвърта власт и фамилията и когато намеря време гледам.

# 27
  • Бургас

Хехе, аз като абонат на Виваком мога да превъртам 2 часа назад. Така гледам единия сериал, след това превъртам и гледам другия. Даже на втория му превъртам дразнещите реклами.

# 28
  • София

Хехе, аз като абонат на Виваком мога да превъртам 2 часа назад. Така гледам единия сериал, след това превъртам и гледам другия. Даже на втория му превъртам дразнещите реклами.
Е, сега вече ти завидях.  Crossing Arms  Wink

# 29
  • Бургас

Аз ги тегля четвърта власт и фамилията и когато намеря време гледам.

Moже ли линк откъде да ги намеря? Може и на лични.
Скрит текст:
Четвърта власт не съм гледала нищо досега, мога ли да намеря отнякъде всичко накуп? Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт