"Фамилията" - /сезон 2/ - тема 3

• 51 519
  • 717
  •   1
Отговори
# 660
Много е лесно да се следи темата, да се коментира и да се свалят торенти, затова искам сърдечно да благодаря на момичетата, които ни предоставят филма напред Hug

# 661
Скрит текст:
Лора поръча на градинаря да купи билети за нея и децата само, защото усети, че Стефан не ивярва на 100%. Той обаче размисли, отиде при нея в салона, докато тренира, каза "Съгласен, дай да ги свършваме" , съблече си тя блузката и влязоха под душа. Това с тях.

Скрит текст:
Кой влязъл под душа?Лора и градинаря или Лора и Стефан?

Доколкото разбирам, единствената надежда за Ива е някой да е минал след Тони и да я е освободил...

# 662
Леле, страхотни сте. Тъкмо изгледах 9-и и си викам искам следващия. Влизам тук и ей го, на, 10-и епизод. Големи благодарности  bouquet

Скрит текст:
Цитат
иска да избяга и отмъсти на баща си заради майка си и защото вижда, че децата и се превръщат в същите чудовища като тях. .
Това ми се струват доста добри мотиви Peace Пък и нали е малко психясала Crazy

# 663
  • София
При мен не ще да тръгне да се сваля... само чака пиъри!  Crossing Arms
Аз пък ще си чакам Guilty да даде линк.   Heart Eyes

# 664
Епизод 10
Скрит текст:

внимавайте с Пайрътбей. Има много вируси.

# 665
епизод 9
Скрит текст:
Не мога да отворя линка. При вас става ли? Hug   bouquet

# 666
Епизод 10
Скрит текст:

внимавайте с Пайрътбей. Има много вируси.

За пореден път сърдечно ти благодаря !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Още не съм го гледала, но по спойлерите:
Скрит текст:
Много тъпо ще е след всичкото чакане Ива да се окаже наистина мъртва !  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire   Освен това явно може и да не се налага на Стефан и Лора да свършват с Арнаудов, след гафа на Георги със сирийката  Sick hahaha  И искам Ива да е жива ! Даже рима има  Crazy Диана накрая ще си го изпроси, както и каза Стефан и ще я изритат като мръсно куче. Ама и Виктор какво толкова се закучи за тоя спа център, сякаш много му трябва. Да и го дава и да се отърве. И на мен мотивите на Лора така ми зчуват доста неубедителни. Според мен още нещо можеха да измислят. А градинаря не стана ли ясно от какви подбуди и помага и как са се сдушили? И Тони никога ли не го е обичала? Хм Хм Хм

# 667
  • Ню Йорк
Chicci 
Скрит текст:
аз си помислих, че Лорчето ще се натиска с градинаря и той затова и помага. Тя пък взе, че налетя на Стефчо Wink

# 668
Благодаря на всички, които споделиха линкове за еп. 9 и 10 Hug.
Сядам да гледам.
Благодаря ви още веднъж  bouquet  bouquet

# 669
Chicci 
Скрит текст:
аз си помислих, че Лорчето ще се натиска с градинаря и той затова и помага. Тя пък взе, че налетя на Стефчо Wink
Скрит текст:
 Я бързо да сваля лапите от Стефчо !  #2gunfire Не го пазим 2 сезона за нея, яяя  hahaha   Само че градинаря защо и помага? Нали уж е верен до гроб на Борис. С какво го е подмамила?

Хайде и аз сядам да гледам 10ти ! Отново благодаря за епизода !   bouquet

# 670
  • Другата България
Скрит текст:
И кво стана сега? Така и не разбрахме аджеба къде е Маги, пардон Ива Wink, ама Стефчо май бързичко я забрави.Само на мен ли ми се струва, че ще стане "и заживели като едно огромно семейство" Стефчо, Лорчето и киндъри-те? newsm78

# 671
Скрит текст:
И кво стана сега? Така и не разбрахме аджеба къде е Маги, пардон Ива Wink, ама Стефчо май бързичко я забрави.Само на мен ли ми се струва, че ще стане "и заживели като едно огромно семейство" Стефчо, Лорчето и киндъри-те? newsm78

А моля те недей с тези предсказания, че ти се оказа права за Лора. Ако и това се случи ще заприлича на латино сериал.

# 672
  • Другата България
 Laughing Laughing Hug Е помисли де.... Ива остана на заден план Tired

# 673
Не искам да става така... СЛед тези силни любовни сцени между Ива и Стефчо...искам те да са двамата.

# 674
Не съм гледала още епизод 10, ама нали толкова се кле в любовта си към Ива... Rolling Eyes

Иначе, с Лорчето ми беше ясно, че ги подготвят още от първи сезон, когато водиха съкровен разговор и пушиха трева в градината.

Guilty, сърдечни благодарности   bouquet Аз ще гледам утре.

Общи условия

Активация на акаунт