Отговори
# 435
  • У Диспансера ...♥♥♥
Що да не се боря,аз бих се борила,на мен лесното не ми е по-вкуса  Mr. Green
Бих и то много,никога нямаше да позволя да ми говорят Айсун,Руя ,Мруя по-този начин,за шамара щях да изляза да ми се проясни главата,но щях да се прибера ,естествено той щеше да почне да се извинява и щях да си кажа всичко ,което ми се е насъбрало.Това ходене в общежитието,напълно излишно,и да му душа ризата иначе  ooooh! За бала щях директно да питам,защо аз няма покана и да искам обяснение,а не да се промъквам.Има шанс такава любов в реала,и то защото от грешките щяха да се научат как да ги преодоляват ,именно от грешките се учим ,никой не се е родил научен.Няма  учебник ,който да е написано как да съжителстваш с някой друг.Грешиш,после пак грешиш,и така докато вече си знаете всяка реакция във всеки момент,както и всяка мисъл .Твърдо съм за оцеляването на такава любов в реала  Heart Eyes Heart Eyes

# 436
  • София
Зизу, Емир сбърка още преди да научи за бебето. Сбърка изначално, когато реши да я "наранява" по първичния начин- с други жени. Не я оправдавам, че го лъга, ама той как се пребори за любовта си: с алкохол и жени  Tired Ами, ако тя беше преспала с Левент, Емир щеше ли да й прости? Според мен- НЕ  Tired Ф. си има много трески за дялане, но точно в ситуацията с очакваното бебе, беше по-силна от повечето жени. Аз не съм сигурна, че бих била толкова силна, ако мъжът ми ми сервира новината още през първите месеци от брака, че ще става татко  ooooh!

# 437
Всички знаете защо и при какви обстоятелства се омъжи Гюлсюм! Crossing Arms
 Това семейство ли е? Не , нали?

Също така много добре знаете как се омъжи Фериха!
 Естестен завършек на голямата любов!  txtloves

От тук нататък им беше необходимо да изградят  spoko взаимното доверие, което е базата за създаване на семейство!
И тук съм плътно зад образа на Фериха, защото въпреки всичко тя не се отказа от любовта си!
 Мераците на Левент ли не щеш, Руя ли не щеш, Едже ли не щеш...дори и провокациите на Явуз!

Е,  #2gunfireизкукалите сценаристки се постараха да вкарат какви ли не изцепки само и само това да не се случи, защото според мен,  бяха наясно по-отрано, че филма ще продължи без Хазал!
Лакомията на #2gunfire Фатих и 40-те разбойника, доведе до краха на му, както и за лошия вкус в устата на милиони фенове!

# 438
Вай беееееее...мноооу сте бойни бе... Mr. Green
Ся д-р Трайкова да ви определи...вашите изявления водят до мисълта, че не искате да се борите  за любовта си, а избирате пътя на най-малкото съпротивление.
Значи не обичате обекта с когото имате връзка и не сте готови да жертвате нищо...странна работа... Thinking

Ааа, не, ако търсех навремето най-малкото съпротивление, сега щях да съм омъжена за богаташ, а не за обикновен мъж, но моя истински приятел и спътник в живота, и пак бих избрала него.
Боря се но когато си струва да го правя, а не с вятърни мелници и когато виждам, че човека до мен е с мен винаги, и на всяка цена, иначе безумия не прощавам, защото аз не допускам подобни.

# 439
Ирка,  newsm10

И аз мен това, че си тръгна след шамара беше супер детско, ама филм да става.  Peace

Joy Оффф само ти липсваш ама айде Mr. Green щом си тук Hug Hug Hug
[/b]

Що така бе Ренко, чакай да те подкупя с нещо сладичко  Whistling Whistling Whistling

Скрит текст:
[/b]

# 440
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Вани,  Hug

Тъй значи на първия въпрс на Джейн дали бих търпяла или не, аз ще започна по - отдалече... Като се има предвид, че Емир изтърпя да живее отделно от жена си докато бяха женени, че изтърпя малоумният и брат да му се репчи и ограниченият и баща да му казва кое е правилното в живота, тя беше някак длъжна също да му отвърне с търпение. Предполагаше се, че Емир е направил бебето на Руя докато са били разделени, тя му го сервира по- късно и беше нормално той да си поеме отговорността и да се погрижи за нея финансово. За Руя не го обвинявам, и дане дава Господ да съм на мястото на Фериха, ама бих търпяла, говорила и давила мъката в алкохол докато стане ясно ще ставам ли мащеха или не.  Peace НО за това влечуго неземно Едже  #Cussing out чиниите нямаше да ги чупя в пода ами в главата му. Той като видя, че Фери изтърпя историята с Руя и си помисли, че може да си прави каквото иска. Все едно си каза: "Аз търпях до тук, сега е твой ред." Не бих могла да се примиря аз да си чета книжки по цяла нощ, а мъжът ми да роботи с бившата си, пък била тя и крокозъбел като Едже.  Peace

.... сега търся другите въпроси.  Mr. Green

Така , така...дръж чичек... newsm51

И да се самочичечнем с Нарцисчева...мнооу ми харесаха последните й размисли и страсти...на нея чичек, че ги сподели, на мен чи ги харесах... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

А, и за Надето...щото е мноооу добра в това да ме разбира кво искам да кажа...а за мен тва е много важно...и за другата и мислъл за реала...дръж чичек и гушка...   newsm51  Hug

# 441
Релаксче,не им обръщай внимание хапи ги кучето съфорумките  Mr. Green

# 442
мани ни съ у ред  ooooh! фемир им изяди гз  Mr. Green

# 443
И аз да се включа в расъжденията за Емир и Фериха...Ще го кажа така Емир обръщаше повече внимание на Еджето и мафиота отколкото на Фериха и че са скарани и така нататък.А за маскин бала можеше да я покани нищо не му пречише това щеше да е един жест към нея тоест тя можеше да не отиде но поне той щеше да я направи малко щастлива в смисъл Фериха да види че Емир все още държи на нея.Но както съм казвала преди те не живееха да са заедно и щастливи и най-вече  обичайки се.

# 444
Киара,набързо разбра как да подкупи Рени Joy Joy Joy

# 445
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно,айде са се самочичечнем,че пък аз от къде ги изкарах тия умни мисли  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Киарче,ми ти си у дома си ,ще влизаш как си искаш  Hug Hug

# 446
мани ни съ у ред  ooooh! фемир им изяди гз  Mr. Green

Сис
,сама ли си водиш диалози вече  hahaha Joy Joy

# 447
Ооо, Ирче, много си права и аз не бих търпяла подобно отношение от страна на Айсун и теб подобни паразити. Друг е въпроса, че говорим за Фери, която е различна от нас и за връзката им, от която така или иначе не израстнаха с времето. Иначе реала си е реал, но ние говорим за връзката им такава каквато е и ни я показаха, а не каква би била в реалността.
Оооо, Киарче, баш ми е драго, че се включи.

# 448
  • София
Само за момент си представете ситуацията в родилното  Rolling Eyes Настръхва ми косата направо. Мъжът, когото обичам, чува плача на първородното си дете, което не му раждам аз  Embarassed Дори не искам да ми минава такава мисъл, а Фериа няма как да я изгони от съзнанието си дори, защото за нея това е реалност  ooooh!

# 449
Киара,  Hug, ще се радвам да чуя и твоето мнение Hug

What do you want from me?  Crossing Arms Thinking
Скрит текст:

newsm19 newsm19 newsm19 newsm19
newsm19 newsm19 newsm19

Общи условия

Активация на акаунт