Отговори
# 420
Киарче,ади де,идвай при нас  Hug  Laughing

# 421
Липсват ми Ди и Елиту  Thinking, ама ша ги заместя  Hug

Drunk Wine Glass cheers dance dazzler1  bigdance2 newsm35  superuu

Скрит текст:

# 422
Ирка ми напомни, че имах въпросче от оня ден ито е

Какво ше направите, ако след медения ви месец, прибирайки се щастливи след джин.....то, романтиката  и сие, разберете, че мъжЪт ви, който безумно обичате, очаква бебе от друга и е знаел,  ама не смее да каже, след няколко дни разбирате, че работи с бившето си гадже, което е дошло, за да си го върне, почне да не се прибира в къщи, щото баща му му е спрял кинтите, същевременно те ревнува от готиния ти съсед, който ти е само приятел и ощещеще такива нещица, знаете ги.
Ами, аз честно казано, ще съм по-лоша от Ферия  Mr. Green Със сигурност ще го наритам на първо време, после ще видя колко ще полудея кат ми се яви и майка му, майката на Руя и тн
Това със сигурност Laughing а дали после ще съм с него  Rolling Eyes ами със сигурност не Laughing

# 423
Ох,че сте ми напрегнати.  Mr. Green

Значи за Свети Емир или само хубаво или нищо  Joy
Аааа, не.
От момента, в който бебето проплака в болницата, аз застанах твърдо зад образа на Фериха и Емир ми стана по-черен и от Дявола.
До онзи момент съм му се ядосвала само няколко пъти, а именно-1-много жестоко започна да и отмъщава след като разбра истината за нея, не очаквах чак такова поведение от негова страна, 2-когато преспа с Руя, за мен си беше изневяра на всички нива, физическа, душевна, предаде и собствените си чувства към Фери, нейните и любовта им, 3-когато я удари, не смятам, че това е начина да и затвори устата само защото психиката му не издържа на акумулиралото се напрежение в него, 4-прекалената му приятелска отдаденост към Едже, цялата тази история ми беше гнусна и повече от отвратителна.
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51

# 424
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Вай беееееее...мноооу сте бойни бе... Mr. Green
Ся д-р Трайкова да ви определи...вашите изявления водят до мисълта, че не искате да се борите  за любовта си, а избирате пътя на най-малкото съпротивление.
Значи не обичате обекта с когото имате връзка и не сте готови да жертвате нищо...странна работа... Thinking

# 425
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама ти говориш за 28 -години заедно,а те са току що събрали се,не се познават още толкова добре и са поставени пред наистина голям проблем .Сега няма свети Емко,на места и той ме е напрягал ,еле с Еджето,как се кикотеше на маскения бал ,това че не я покани също грешка,и тя отива и установява ,че той работи с бившата си ,и то бивша с която е имал най-дълга връзка.Еми щях го смачкам значи ,и ми се впусна в мафиотски битки,аз знам за кво се впусна,ама отстрани нещата стояха по-друг начин.За да докаже на баща си,че никой не може да го спре да работи и че е по-добър и справящ се без неговата помощ,той се втурна с рогата напред.Също безразсъдно много.Въобще там с тая зъбла ми беше мега противен ,осъзна се едва когато го застави да избира,ама много късно за жалост  ooooh!

# 426
Зизун, с две думи тяхната любов им носеше повече болка отколкото наслада, нали така, ако правилно съм те разбрала!?!
За мен истината е една и тя е, че си харесвах ФЕмир като екранна двойка, шумотевицата около тях в реала още повече ми повлия, иначе си признавам, че такава любов не бих искала.
С моя мъж минахме през Ада още през първата година на брака ни преди да стигнем до Рая днес, но винаги, абсолютно винаги се държахме за ръце, гледахме в една посока, вярвахме си, абсолютно никога не се обвинявахме един друг за случващото се, така продължаваме, и сега, и дай Боже Praynig да е все така, и занапред, затова, мерси много но такава любов като ФЕмирската не е за мен, и разбиранията ми.
Добре, че бяха Хазалчето и Чагитко та прощавах всички безумия на Фериха, и Емир, че иначе в реала такава любов неподплътена с вяра един към друг едва ли би оцеляла, въпреки, че аз вярвам в истинската любов.

# 427
  • В света на мечтите... ❤
А,забравих да благодаря за честитките и чичеците за гащурките ми,горлямо благодаря,ето ви и на вас чичеци да върна жеста  newsm51  newsm51  newsm51

# 428
Вани,  Hug

Тъй значи на първия въпрс на Джейн дали бих търпяла или не, аз ще започна по - отдалече... Като се има предвид, че Емир изтърпя да живее отделно от жена си докато бяха женени, че изтърпя малоумният и брат да му се репчи и ограниченият и баща да му казва кое е правилното в живота, тя беше някак длъжна също да му отвърне с търпение. Предполагаше се, че Емир е направил бебето на Руя докато са били разделени, тя му го сервира по- късно и беше нормално той да си поеме отговорността и да се погрижи за нея финансово. За Руя не го обвинявам, и дане дава Господ да съм на мястото на Фериха, ама бих търпяла, говорила и давила мъката в алкохол докато стане ясно ще ставам ли мащеха или не.  Peace НО за това влечуго неземно Едже  #Cussing out чиниите нямаше да ги чупя в пода ами в главата му. Той като видя, че Фери изтърпя историята с Руя и си помисли, че може да си прави каквото иска. Все едно си каза: "Аз търпях до тук, сега е твой ред." Не бих могла да се примиря аз да си чета книжки по цяла нощ, а мъжът ми да роботи с бившата си, пък била тя и крокозъбел като Едже.  Peace

.... сега търся другите въпроси.  Mr. Green

# 429
Оле, говорите си за АФК... искам и аз.  Laughing Връащам се да видя на какви въпроси отговаряте, че да се включвам. Щете - не щете, аз съм блудната дъщеря и си влизам в тая тема като у нас си.  Crossing Arms Laughing
Joy Оффф само ти липсваш ама айде Mr. Green щом си тук Hug Hug Hug

# 430
За Габи, Ирка, Йо, Верче и всички фенове на Ферка, айде и на Емко

Скрит текст:

Малиии тигъра е за мене  Joy пу пу да го заплюя че да не ми го вземат хах

# 431
Айде и Киара се включи в дискусията  Joy

# 432
Киара,  Hug, ще се радвам да чуя и твоето мнение Hug

What do you want from me?  Crossing Arms Thinking

newsm19 newsm19 newsm19 newsm19

# 433

за това влечуго неземно Едже  #Cussing out чиниите нямаше да ги чупя в пода ами в главата му. Той като видя, че Фери изтърпя историята с Руя и си помисли, че може да си прави каквото иска. Все едно си каза: "Аз търпях до тук, сега е твой ред." Не бих могла да се примиря аз да си чета книжки по цяла нощ, а мъжът ми да роботи с бившата си, пък била тя и крокозъбел като Едже.  Peace

Peace

# 434
луда работа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт