Отговори
# 465
  • София
Само за момент си представете ситуацията в родилното  Rolling Eyes Настръхва ми косата направо. Мъжът, когото обичам, чува плача на първородното си дете, което не му раждам аз  Embarassed Дори не искам да ми минава такава мисъл, а Фериа няма как да я изгони от съзнанието си дори, защото за нея това е реалност  ooooh!
Тогава сърцето ми се скъса от болка за Ферито, имах чувството, че аз преживявам този кошмар, но пък и Емир как само трепна истински в този миг, перфектно изиграно и подсилващо емоционалният момент.
Мишенце и аз съм на мнение, че Емир едва ли би и простил всичко, което тя му прости, едва ли.

Да, да не забравяме изражението на Емир в този момент. Как потрепна. Е, как да седя и да гледам чувствата, които го връхлитат, а в основата е друга жена  ooooh! Кошмар  Tired

Само за момент си представете ситуацията в родилното  Rolling Eyes Настръхва ми косата направо. Мъжът, когото обичам, чува плача на първородното си дете, което не му раждам аз  Embarassed Дори не искам да ми минава такава мисъл, а Фериа няма как да я изгони от съзнанието си дори, защото за нея това е реалност  ooooh!
Еми как во да ти кажа...можеше да слуша и твойто дете, ако не беше заета с тва да му вгорчаваш живота. Joy

То това не може да се каже със сигурност. Можеше и да не мога да му родя, ама фактът, че друга му го ражда, а аз какво трябва да направя? Да го поздравя   Embarassed

Ирка, ама те грешките ги повтаряха. Тя го лъга, той й прости. Той я излъга за Руя, тя му прости. Тя мълча, той говори. Той мълча, тя говори. И така не се поучаваха от грешките си, а всеки повтаряше грешката на другия  ooooh!

# 466
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Наде, обърка ме...тъкмо те похвалих, че ме разбираш и хоп...изненадка. Mr. Green
Когато казах за пътя на най-малкото съпротивление визирах вашите размисли. Вие бяхте готови да биете шутове, да се сърдите , да крещите да скубете...да затръшвате врати, да гоните...та в този ред на мисли отбелязах пътя на най-малкото съпротивление...значи няма да останете да се борите за човека който твърдите, че обичате бекрайно много...а ще тръшнете вратата и ще си заминете.

Да поясня...поста ми беше породен от цитати..."аз ако бях на мястото на Фериха.." Peace

# 467
  • Варненска клюкарка
Скоро ще го изтрия, но аз съм имала подобна случка
Скрит текст:
да сте чели преди да го изтрия  Whistling

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 10:54 от Беллора

# 468
  • У Диспансера ...♥♥♥
По-принцип мъжете са устроени съвсем различно от нас жените.В самата им природа е заложено да правят по-малко компромиси от нас ,все пак нали уж те се водят по-силния пол.И все пак става въпрос за мъж като Емко,който много добре си знае как действа на другия пол  Mr. Green

# 469
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Въй пак се отворила бездната на дълбоките спорове и размишления,мен днес не ми се мисли,мозъка ми на почивка  Mr. Green така че само ще наблюдавам тихичко от ъгъла  Rolling Eyes  Joy

Я малко да порипаме за настроение на песента,която Ирчето откри  newsm44  newsm44  newsm44
Скрит текст:

Аз ще ви изчета после, че ужасно главоболие ме мъчи ...
Дани, честит ти нов подпис  Hug Hug Hug  и тенкю за хубавата песничка  newsm44 newsm44 newsm44
а това от мен,
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 21:37 от МарМиши

# 470
Зизун, с какво те шашардисах този път....изненааааадка?! Joy
Разбрахме се в крайна сметка, аз нещо явно не съм те разбрала и ти мен, и стана шашардъ. Joy
Аз писах от своя гледна точка ако бях на мястото на Фери, но не съм, защото съм различна от нея.
Оххх, Ивчеееее, остави ме без думи вашата история. Rolling Eyes

# 471
и да имаше не трети, ми и пети сезон сериала.
Звездичкееееее, мъдрим ФЕмирчетата. Heart Eyes

О, аз нямам нищо против. Щях да си въртя техните сценки и да се надявам на сценаристите да им дойде ума в главата и на края никой да не умира.

Еми как во да ти кажа...можеше да слуша и твойто дете, ако не беше заета с тва да му вгорчаваш живота. Joy

И да го лъжеш, и да се съобразяваш с всички останали, освен със себе си и с човека, когото обичаш.  Peace

Илде,  Hug недей така към варненките, те само наемодателите са лоши, като в повечето градове.  Peace Hug

# 472
По-принцип мъжете са устроени съвсем различно от нас жените.В самата им природа е заложено да правят по-малко компромиси от нас ,все пак нали уж те се водят по-силния пол.И все пак става въпрос за мъж като Емко,който много добре си знае как действа на другия пол  Mr. Green
Аз на Емко му викам КОМПРОМИСА... Joy Joy Joy Joy

Миси, не знам, твойте емоции са си твой...се ми е тая...ама ако се замислим...дали щеше да реве некво бебе, ако Фера беше решила сама да разкаже...макар и един ден преди Джансу...? newsm78
Та айде да гледаме реално на нещата, а не да ги преиначаваме само защото Ферка ни е любимка. Laughing

# 473

Joy Оффф само ти липсваш ама айде Mr. Green щом си тук Hug Hug Hug
[/b]

Що така бе Ренко, чакай да те подкупя с нещо сладичко  Whistling Whistling Whistling

Скрит текст:
[/b]
newsm51 готово Laughing

Булка Joy Joy Joy Joy

# 474
  • София
Не знам, аз не съм била в ситуацията на Фери, но и аз бих реагирала като Бел вероятно, даже и по-остро. Това е такава болка и безсилие. Случва се нещо, което ще остане за цял живот и ти не можеш да го промениш, а не можеш и да го приемеш  ooooh! Кошмар  Tired Как сън я хвана Ферия, не знам.

Тя му се кривеше на Емир, ама той е нямал такава стресова ситуация като нея. Я, да беше забременяла от Левент  Shocked Тогава щеше кръв да се лее и нямаше да е до нея, пък ако ще да мре от любов. Я, си спомнете как реагира на една мимолетна целувка с Левент при басейна. Щеше да счупи ключовете за колата с голи ръце  Rolling Eyes

# 475
Ооооо, Киара, Слънчице, Илди, много се радвам да ви видя!  love001  love001  love001

# 476
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама Мише,така е и в реала бе.Няколко пъти грешиш докато се научиш как да я прескачаш тази грешка другия път,и все пак говорим за връзка,в която и двамата са поставени за пръв път,никой не беше имал такива чувства и връзки преди това ,а и са си едни деца все пак.Аз кога тръгнах с моя мъж,ехееее бях на 16,толкова еднакви грешки сме правили,докато израснем умствено и емоционално  Peace

# 477
  • в подножието на планината
Наденце, Hug :

Киарче, Hug много съм им набрала на варненки , ама да видим... Mr. Green

Ренате, Hug и аз се радвам да те "видя"... Heart Eyes

И аз да напиша нещо по въпроса, без да съм чела всички мнения, защото съм гроги и заспивам... ooooh! Според мен цялата вина за ситуацията, в която бяха ФЕмир имаха сценаристките и по точно, това, че пишеха серия за серия без да се замислят какви образи изграждат на Фериха или на Емир, толкова много противоречия се получаваха...Примерно Фериха крещеше и беснееше за щяло и нещяло пък в момент, в който наистина трябва да реагира, тя седи и мълчи, ако бях аз, честно казано на Еджето и Руята нямаше да им остане коса на главата, ама това е друга тема... Mr. Green

# 478
Не знам, аз не съм била в ситуацията на Фери, но и аз бих реагирала като Бел вероятно, даже и по-остро. Това е такава болка и безсилие. Случва се нещо, което ще остане за цял живот и ти не можеш да го промениш, а не можеш и да го приемеш  ooooh! Кошмар  Tired Как сън я хвана Ферия, не знам.

Тя му се кривеше на Емир, ама той е нямал такава стресова ситуация като нея. Я, да беше забременяла от Левент  Shocked Тогава щеше кръв да се лее и нямаше да е до нея, пък ако ще да мре от любов. Я, си спомнете как реагира на една мимолетна целувка с Левент при басейна. Щеше да счупи ключовете за колата с голи ръце  Rolling Eyes

Според мен в този момент беше от болка, от безсилие и осъзнаване, че я е изгубил безвъзвратно, а не от гняв.
Реагира бурно и ревностно когато и зашлеви шамар само при мисълта, че може да е с друг за една нощ, какво остава да и прости подобни гадости, които тя му прости, не вярвам.

# 479

Но после отиде и се ожени за нея нали? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт