Отговори
# 450
Релаксче,не им обръщай внимание хапи ги кучето съфорумките  Mr. Green

Релакса, милия, започна сам да си говори  hahaha hahaha hahaha

Нарцисче,  Hug айде и на теб   bouquet

Ренате и тя била тук,  Hug Hug Hug

Е,  #2gunfireизкукалите сценаристки се постараха да вкарат какви ли не изцепки само и само това да не се случи, защото според мен,  бяха наясно по-отрано, че филма ще продължи без Хазал!
Лакомията на #2gunfire Фатих и 40-те разбойника, доведе до краха на му, както и за лошия вкус в устата на милиони фенове!

[/b]

Peace

Киара,набързо разбра как да подкупи Рени Joy Joy Joy

Ам чи да не би да се знаем от вчера  Joy

# 451
  • У Диспансера ...♥♥♥
Релаксче,не им обръщай внимание хапи ги кучето съфорумките  Mr. Green
мани ни съ у ред  ooooh! фемир им изяди гз  Mr. Green
То пък ти дет сама си говориш и вече ,което е по-важно и си отговаряш  Joy Joy
Сега очаквам и спор да подемеш със себе си  Mr. Green

# 452
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Що да не се боря,аз бих се борила,на мен лесното не ми е по-вкуса  Mr. Green
Бих и то много,никога нямаше да позволя да ми говорят Айсун,Руя ,Мруя по-този начин,за шамара щях да изляза да ми се проясни главата,но щях да се прибера ,естествено той щеше да почне да се извинява и щях да си кажа всичко ,което ми се е насъбрало.Това ходене в общежитието,напълно излишно,и да му душа ризата иначе  ooooh! За бала щях директно да питам,защо аз няма покана и да искам обяснение,а не да се промъквам.Има шанс такава любов в реала,и то защото от грешките щяха да се научат как да ги преодоляват ,именно от грешките се учим ,никой не се е родил научен.Няма  учебник ,който да е написано как да съжителстваш с някой друг.Грешиш,после пак грешиш,и така докато вече си знаете всяка реакция във всеки момент,както и всяка мисъл .Твърдо съм за оцеляването на такава любов в реала  Heart Eyes Heart Eyes
Бравос... newsm51 newsm51 newsm51

Ама за оцеляването на тази любов и в реала и във виртуала е нужен само един фактор "ДИАЛОГ" Peace

# 453
Ама за оцеляването на тази любов и в реала и във виртуала е нужен само един фактор "ДИАЛОГ" Peace
[/quote]

+1!   bouquet

# 454
Всички знаете защо и при какви обстоятелства се омъжи Гюлсюм! Crossing Arms
 Това семейство ли е? Не , нали?

Също така много добре знаете как се омъжи Фериха!
 Естестен завършек на голямата любов!  txtloves

От тук нататък им беше необходимо да изградят  loveuuu  взаимното доверие, което е базата за създаване на семейство!
И тук съм плътно зад образа на Фериха, защото въпреки всичко тя не се отказа от любовта си!
 Мераците на Левент ли не щеш, Руя ли не щеш, Едже ли не щеш...дори и провокациите на Явуз!

Е,  #2gunfireизкукалите сценаристки се постараха да вкарат какви ли не изцепки само и само това да не се случи, защото според мен,  бяха наясно по-отрано, че филма ще продължи без Хазал!
Лакомията на #2gunfire Фатих и 40-те разбойника, доведе до краха на му, както и за лошия вкус в устата на милиони фенове!

newsm10 newsm10 newsm10
Ренате, ловкам те много да знайш,   love001      love001      love001

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 21:26 от Jane2013

# 455
Само за момент си представете ситуацията в родилното  Rolling Eyes Настръхва ми косата направо. Мъжът, когото обичам, чува плача на първородното си дете, което не му раждам аз  Embarassed Дори не искам да ми минава такава мисъл, а Фериа няма как да я изгони от съзнанието си дори, защото за нея това е реалност  ooooh!
Тогава сърцето ми се скъса от болка за Ферито, имах чувството, че аз преживявам този кошмар, но пък и Емир как само трепна истински в този миг, перфектно изиграно и подсилващо емоционалният момент.
Мишенце и аз съм на мнение, че Емир едва ли би и простил всичко, което тя му прости, едва ли.

# 456
Ами аз щот съм най гоУемия Нарсиц затуй си гуоря сама и стигам до консенсус сама със себе си  Mr. Green релаксче кефиш ме дръж чичек   bouquet

# 457
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Само за момент си представете ситуацията в родилното  Rolling Eyes Настръхва ми косата направо. Мъжът, когото обичам, чува плача на първородното си дете, което не му раждам аз  Embarassed Дори не искам да ми минава такава мисъл, а Фериа няма как да я изгони от съзнанието си дори, защото за нея това е реалност  ooooh!
Еми как во да ти кажа...можеше да слуша и твойто дете, ако не беше заета с тва да му вгорчаваш живота. Joy

# 458
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да съгласна съм за диалога,и те с времето щяха да се научат на това,става въпрос ако говорим в реала за такава връзка и любов  Peace

# 459

Да, ама те си бяха деца и все се разминаваха по тази линия. Фери решава да си преглътне глупавата гордост и вика, айде ще говорим тук и сега, ама Емир ЙОК не ща сега да си говоря с тебе, помниш ли оня път когато аз исках да говорим ама ти не щя и така до безкрай. И така постепенно напрежението ескалира и се стига го екцесии, я някой шамар, я някоя строшена чиния, а като добавим и милата Айсунка, подправена от Сахерлита и компания става....  Sick

Наде,  Hug

# 460
Ами аз щот съм най гоУемия Нарсиц затуй си гуоря сама и стигам до консенсус сама със себе си  Mr. Green релаксче кефиш ме дръж чичек   bouquet
Охооооо, а се определяше навремето като една от малкото нормални тук, че и Дикси май така се беше изразила, Вие и затова си другарувахте. Joy
Само се замислете за миг какви емоции и страсти будят за сетен път ФЕмир в нас. Heart Eyes

# 461
Охооооо, а се определяше навремето като една от малкото нормални тук, че и Дикси май така се беше изразила, Вие и затова си другарувахте. Joy
Само се замислете за миг какви емоции и страсти будят за сетен път ФЕмир в нас. Heart Eyes
Ами Наде,тя Дикси като изчезна и аз сама сред луди беше неизбежно и аз врътнах  Mr. Green

# 462
  • в подножието на планината
Здравейте, красавици! wavey

Какви ги мъдрите днес?!... newsm78

Благодаря за темата!  bouquet

Иииии, варналийки, да се оплача от вас... ooooh! Какви квартири предлагате у тая Варна, бре?... #Crazy

# 463
  • По света и в нас.
Цял ден ви четох от тръстиката ,ама докато се включа и ще сте изписали темата.
  Peace
Ирче,клипа е невероятен. Heart Eyes

# 464
Да съгласна съм за диалога,и те с времето щяха да се научат на това,става въпрос ако говорим в реала за такава връзка и любов  Peace
Да, за в реала съм съгласна, че подобна връзка може би би имала шанс, но като знам, че ФЕмир не си взеха поуки от преживяното и повтаряха все едни и същи грешки наранявайки се, едва ли биха се променили дори и да имаше не трети, ми и пети сезон сериала.
Звездичкееееее, мъдрим ФЕмирчетата. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт