Отговори
# 240
  • В света на мечтите... ❤
Ели  Hug  Hug  Hug
Туй ще да е от йенитата,че и аз във фейса го фокусирах  Peace

# 241
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чей че тукя никой не се сети да сомочичечне...за све Нарциси....чИ сме си мноу добри и сме си мноооу скъпи... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 242
Ех,че хубаво аватарно нарцисче си имаш тии  Heart Eyes  Laughing

# 243
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ех,че хубаво аватарно нарцисче си имаш тии  Heart Eyes  Laughing
smile3521 smile3521 newsm53

# 244
  • В света на мечтите... ❤
Ааа,как добре са го нагодили обаче все едно е сцена КЛаролайн  Heart Eyes

Скрит текст:

# 245
Чей да разбудим ма'алата малко... Mr. Green

67-финал (без последната минута)

Та дошла Ферка в Етилера си спомня как бешИ преди да избега кат кофа от любимия мъж.
Ула'а у ап. 10 и нежни спомени навяват в изветрелата и главица.  Heart Eyes
Поседе, спомни си па речИ да си ходи, мЪ не щеш ли ей бай Чепик на хоризонтя.... Mr. Green
Кат виде блудната щерка ка ма'а по сокака без грам срам у нея бешИ потресен. Crazy
Ферка не сао не я срам а, мЪ иска и кунката да му цуня. Бай Чепик ни да'а, ама оная сеца му изтръгне кунката от лактитИ... Sick Беши наперена, целата у кинти пЪ и Ферка-хотелиерка. Whistling
Бай Чепик кай как не те е срам Ферке ми се показваш тукя в орбитата? Ка можа да избегаш с чужд еркек да живейш...де ни отиде честта и достойнството...тойбе, тойбееее.... ooooh! ooooh! ooooh!
Ферка кай ко си се огледал у менИ...май забра'аш сна'а ти дет избега с батко ама си я прибрахтИ послИ... #Crazy На менИ не мой ми простиш аз съм ти щерка не мой сЪ отъркаш то менИ...
и така...бай Чепик си зе кошняка дет искаше го лупне на Фрка на тиквоча и уйде си зима закуските, чИ бешИ закъснел вечИ.  Crazy
Ферка фанА за паркя си спомня за Емко, чИ то сао спомени остАнаха накрая и хоп ка си гледашИ у една точкя и ей го Емко на хоризонтя...дошЕл и той да си спомня за Ферка. Heart Eyes
Ферка кай тоя парк знай све и ти ли додИ си спомняш нашта лебоф...? Емко кай и аз додух за тва... Whistling Па пита Ферка... сЪ жениш ли ся за Каптана...той ли ш'ти брули джанките не , чИ не го е прайл до ся...мале, мале...сао кат се сетим и умирам.... ooooh! ooooh! ooooh!
Ферка кай и ти не чекаш да чуйш ко съм казала...Емко кай сбогом не мой да трайм поЙче и оти'ам сЪ метам у Босфора от мъка... ooooh! Sick Ферка кай дур... Stop Нема съ женим...Каптана не ми е брулил джанките....не му дадох толкУ времИ ка издържА ни знам...ама ми е жал за негУ... Crazy
Емко леко сЪ запрЕ...Ферка кай с мен ли си...? Емко съ замисли пъ си кай не мойм без тая пушина и се метна на вратните кабели....ФЕрка целата у щастие и изпусна'а амортисьор'ти... Crazy
Ама тоа път Емко кай на Ферка...с теб съм, ама имам некой условия... Naughty
1. нема ти чекам никви сватби щи джингастрим ламаринти по 5 пъти дневно...ни ми дреме за Чепици ни за Ме'емет...
2.кат бием смс навлачаш пИнюарчИтУ и идеш...ка шЪ съ измъкваш...нИ знам...
3. нема ми обръщаш гръб и да ми се дуЙш, чИ не мой те трайм поЙче така...
4. Нема ми надумваш за ЕджетУ...не ти пука, чИ съм я джингастрил...беше редко да спадне напрежението в орейти... Crazy
5. шъ слушаш ко ти конушвам и нема ми прайш проблеми с раб'тата....
6. Найтя оста'а в хотеля щот сме си заедно си прайме бизнес и да те наблюдавам... Whistling
Ферка кай приемам...съм най-добрата женка дет си виждал....и така...
Ко са правили до сватбата ни съ знай....остайли са ни го на фантазиите... Heart Eyes Grinning
Накрая сЪ ожениЯ и си родия близнаци...и всичко си тръгна по старомУ...Емко работи , Ферка си гледа келешите и съ нерви на Емко, чИ не сЪ прибира....ама поне си седи дома, чИ нема къде да оди с келешите.  Mr. Green Whistling Whistling Whistling

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 246
Ади да дам и аз чичеци на сичкУтУ Нарцис и на себе си същУ
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 247
  • Още у мъглата ...
Ха добър ден и от мен  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наспах се убано, фърлих пържолките в йенското и да се попрегърнем малко ся  Hug Hug Hug

За трета смяна кафенце, щот никогиж не е късно за кафе  Laughing

Скрит текст:

Прекрасна, релаксираща и усмихната неделя от мен и ... ФЕмир, разбира се  Grinning Heart Eyes

# 248
  • У дома :)
Ами кат сте рекли   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 249
Ааауууу, Габи, много ефектен ФЕмирски колаж с пишещата роза. Heart Eyes
Жани, във видеото Мелих и Джейда участват заедно във филм или сериал, не разбрах точно.
Абе Зизу, големи условия е поставил Емко на Ферка. Joy
Привет bye и на появилите се след мен, и на тези, които, ще се появят по-късно.

# 250
  • Още у мъглата ...
Мерси за кафенца и чиченца  Hug Heart Eyes

Да метнем и яз по некой чичек за начало  Laughing
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Я и още един, щот много се обичаме и сме много красиви и добри  Laughing

Ели Hug Прекрасни много грозни колажи си натворила  Heart Eyes Извънреден чичек за теб  newsm51 newsm51

Наде  Hug Heart Eyes

# 251
Такааааа, новата снимка на Чагитко върви с придружаващ я текст-Cagatay playing basketball....... Kemerburgaz Üniversity was chosen to be Yaman's new school in #medeczir!

Момчето, ще учи.

# 252
  • Още у мъглата ...
Чакайте да метна още една ФЕмирска роза  Grinning Heart Eyes
Снощи като си легнах я спретнах  Laughing

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 253
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ха добър ден и от мен  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За трета смяна кафенце, щот никогиж не е късно за кафе  Laughing

Скрит текст:

Прекрасна, релаксираща и усмихната неделя от мен и ... ФЕмир, разбира се  Grinning Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Hug

Ели  Hug  Hug  Hug
Туй ще да е от йенитата,че и аз във фейса го фокусирах  Peace

ЕЙ, ВСЕ ПО- и ВСЕ ПО-ХУБАВ!!!!!!!

Мариетче,честито авче    Heart Eyes  bouquet

Ди,много хубава песничка на Селин Дион си избрала  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

И аз ви пускам нещо на Селин Дион,което много обичам  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Скрит текст:

Hug Hug Hug , аз да не остана назад

Скрит текст:

# 254
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Чакайте да метна още една ФЕмирска роза  Grinning Heart Eyes
Снощи като си легнах я спретнах  Laughing

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

като от ретро албум, неостаряващ и винаги носещ едно топло усещане, когато се разлиства  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт