Отговори
# 270
  • Още у мъглата ...

Вчера яко блъскане си му ударила значи  ooooh! Joy Heart Eyes
Ша са разкършиш полека лека, ко ша праиш  Laughing Heart Eyes

Ай аз оитвам да си ям пържолките  Mr. Green, до скоро  Hug Heart Eyes

# 271
  • У Диспансера ...♥♥♥
С теб съм ,ама имам няколко условия  Joy Joy Joy Joy Ферка-хотелиерка  Joy Joy Joy Joy
И ти ли дойде да си спомняш  за мене  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 272
  • У Диспансера ...♥♥♥

Вчера яко блъскане си му ударила значи  ooooh! Joy Heart Eyes
Ша са разкършиш полека лека, ко ша праиш  Laughing Heart Eyes

Ай аз оитвам да си ям пържолките  Mr. Green, до скоро  Hug Heart Eyes
Ами ще правя баклави и аз,няма да оставам по-назад я  hahaha hahaha hahaha

# 273
Кат огледам целя диспансер, начело с Големия нарцис е бил на шопинг терапи, да са ви честити новите дрешки, страхотни са, със здраве да си ги носите  newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51smile3525 за всички, че виповете само себе си награждават, а ние тея от крайните квартали само шума събираме  Joy Joy Joy Joy Joy
Габи,  Hug Hug Hug, страхотни колажи bouquet bouquet bouquet

# 274
С теб съм ,ама имам няколко условия  Joy Joy Joy Joy Ферка-хотелиерка  Joy Joy Joy Joy
И ти ли дойде да си спомняш  за мене  hahaha hahaha hahaha hahaha
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Зиз,  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

# 275
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейн  Hug Hug Hug
Мен ме обзе трескаво нещо да направя клип ФЕмирски,и ще го спретна ей сега  Heart Eyes

# 276
Ирче, хайде очакваме с нетърпение  Hug

# 277
Е така сме от писанията на Зизуна

# 278
Университета, в който, ще учи Яман.

# 279
Е така сме от писанията на Зизуна

hahaha Joy

# 280
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy

# 281
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
ку-ку време ли ви е за поредното кафе и музика,
Скрит текст:

Ау, нов клип ФЕМИР, Ирка, нямам търпение да го видя!!!  Hug Hug Hug
Забравих да кажа, Зизу, ама ей този финал чаках,  Hug Hug Hug

# 282
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Оф ни моА съ зАпра... Mr. Green

Неква сцена не помним от къде ама шЪ я анализирам... Whistling

Уйде Зехрата у антиквариата на Румейса да чисти...бабето естествено пак си забрайло апаратчИту и грам не чуй кво и се говори... ooooh!
Ама инак бабет сЪ спретнала кат фолк певица шЪ оди на джамия съ моли тоя смотания и син съ задоми най накрая , чИ почва да й писва и не мой го трай поЙче. Praynig
Ама нали е глуотор...та не чуй ко вика Зехрата....и само кай...ко речиииииииииии...ама навиква... #Crazy Зехрата повтаря и оная пак ...ко речИИИИИИ...? После си кай на акъла...тая Зехра по глуА от мени...и купим и на нея апаратчи за Байрама... Mr. Green И така едвам се разбра'а за ко иде реч и бабет си тургя апаратчитУ и кай на Зехра да престане да креещи че углушева от нея.... Whistling
Врътна сЪ Румейса и излезна... Laughing
Ни щеш ли Орханя вика Зехрата и покай нещУ... Grinning Зехрата съ нерви и кай...ко ме занимаваш ся? Не видиш ли чИ ми отиде целия ден ви чистим тукя антиквариата...не мой повервам, чИ живеете така...се едно съм у "долма Бахчето" ooooh! ooooh! ooooh!
Орхан кай....гяль, гяль ти покайам тая картичка ми кайш ко скиваш на нея... Whistling
Зехра кай...скивам пейзаж...ко друго и аз бегам чИ он деня свърши вечи... Sick
Орхан глей по нея и си кай на акъла...тая ква е огИн...мале, ако ми паднИ... Heart Eyes
Сао малко требе да я тунинговам и да й праснем некой ъпгрейд и ста'а муцка... Grinning Леле, преставих си я... Blush Чей да одим по нея я заблуждавам, чИ си сипвам чайчитУ у канчУтУ...ама аз си я наблюда'ам... Heart Eyes
Ох колко е секси докат стържИ сапунЯ вместо сиренйетУ...огИн жена...огИИИИн... Whistling
Дис момент у джамията Румейса праска молби до Аллах и кай...ми помогнеш господи тоя моя съ съберИ със Зехрата...нейния мъж е вечИ архив не й требе....да напрайш  так ада забележи моя ОрханчУ....той нема забележки...умен, добър, спретнат...ЕнтЕлегент...ай помогни ми господи амиииииииин... bishop
По същото времИ  в антиквариата Орхан вечИ кроИ пъклен план как да го забележи Зехрата...ама тва е друга тема... Whistling Whistling Whistling Whistling

# 283
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йени била

# 284
Ирче, стара е, поне отпреди седмица, че и повече.
Зизу, коя точно фолкаджийка е Румейса?
И аз мислех, като нея, че Ризото е архив, Joy но се оказа непрочетена книга. Joy

Общи условия

Активация на акаунт