Отговори
# 315
  • У Диспансера ...♥♥♥
То почна,ама кой я е убил,как е станало ,нали трябва да знаем,то изобщо не можеше да се предположи,че е Халидулко  ooooh!

# 316
  • У дома :)
Ирка  Hug smile3501 smile3501 smile3501

Чичеци   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Целуфани   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

И за Биг Нарцис  smile3501 smile3501 smile3501

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 317
То почна,ама кой я е убил,как е станало ,нали трябва да знаем,то изобщо не можеше да се предположи,че е Халидулко  ooooh!
Това беше скалъпена тъпа история, че тоя ги е убил и двете.
Зехра се обади на Чепика и му каза, че няма да дойде на сватбата, защото имало проблем с автобуса, що за тъпо извинение да не присъства на сватбата и то на дъщеря си, ooooh! изведнъж пък дошла без да разбере никой, Shocked а Халчо и двете утрепа. Баш тогава избяга ooooh! за сетен път да дойде да гръмне Ферка и майка й, която се е появила с шапка невидимка. #Crazy
Логично би било да е Едже от ревност, така или иначе я нямаше вече в третия сезон.
Мамата нещо пак се беше бъгнала преди малко, аман вече. #Cussing out
На мен ми се гледа следващия епизод на ПО и Яман вече да е студент. Heart Eyes Попрочетох тук-там, че, ще е в същия, в който са Оркун и Хале, значи, ще има проблеми с Оркун.

# 318
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да аз мислех,че или Каптана,или Еджела.Пък то кво излезе  Shocked Shocked Как я е намерил Зехра,да я застреля,малкия и брат на Ферка,къде е бил през това време ,и от там как е избягал и директно в парка,щот той запознат,че те точно тогава ще се женят,и толкова хора никой не можа да го мерне,голяма нинджа бил тоя Халидулко бе  smile3555 smile3527

# 319
За миг не съм си и помисляла за Левент, той не би могъл, дори и от ревност. Прекалено е човечен и човек с главно Ч, за да се превърне в убиец.
За да убиеш сигурно трябва да ти хлопа дъската, явно затова е Халчо, а не другите двама, защото не проявяваха признаци на лудост.
Голяма дивотия беше да разберем от статия във вестник, че убиеца е той. Добре, че ни превеждаха, че и това нямаше да разберем по картинки. ooooh!
Ааааууууу, кукла е. Heart Eyes
Дали следи ПО а той АШК? newsm78

# 320
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
То почна,ама кой я е убил,как е станало ,нали трябва да знаем,то изобщо не можеше да се предположи,че е Халидулко  ooooh!
Това беше скалъпена тъпа история, че тоя ги е убил и двете.
Зехра се обади на Чепика и му каза, че няма да дойде на сватбата, защото имало проблем с автобуса, що за тъпо извинение да не присъства на сватбата и то на дъщеря си, ooooh! изведнъж пък дошла без да разбере никой, Shocked а Халчо и двете утрепа. Баш тогава избяга ooooh! за сетен път да дойде да гръмне Ферка и майка й, която се е появила с шапка невидимка. #Crazy
Логично би било да е Едже от ревност, така или иначе я нямаше вече в третия сезон.
Мамата нещо пак се беше бъгнала преди малко, аман вече. #Cussing out
На мен ми се гледа следващия епизод на ПО и Яман вече да е студент. Heart Eyes Попрочетох тук-там, че, ще е в същия, в който са Оркун и Хале, значи, ще има проблеми с Оркун.
Наде, по всичко се показа, че е Халилудко...как избяга не се знай...ама така ни дадоха да разберем.
А, за Зехрата, тя се беше обадила, че ще закъснее, щот била с автобус, а не, че няма да дойде...ама че всичко беше съшито с бели конци...спор няма. Peace
По-добре да беха приключили филма с моя финал в още една серия или допълнителни 5-10мин. отколкото да продължат с ПЕ и да го прекъснат и него...а, аз продължавам да твърдя, че такъв сценарии като на ПЕ отдавна не бях виждала...много добра сюжетна рамка, да си надграждат и да си пеят за още 3 сезона. Много ме е яд начи... ooooh!

# 321
  • Още у мъглата ...
Оф ни моА съ зАпра... Mr. Green

Неква сцена не помним от къде ама шЪ я анализирам... Whistling

Уйде Зехрата у антиквариата на Румейса да чисти...бабето естествено пак си забрайло апаратчИту и грам не чуй кво и се говори... ooooh!
Ама инак бабет сЪ спретнала кат фолк певица шЪ оди на джамия съ моли тоя смотания и син съ задоми най накрая , чИ почва да й писва и не мой го трай поЙче. Praynig
Ама нали е глуотор...та не чуй ко вика Зехрата....и само кай...ко речиииииииииии...ама навиква... #Crazy Зехрата повтаря и оная пак ...ко речИИИИИИ...? После си кай на акъла...тая Зехра по глуА от мени...и купим и на нея апаратчи за Байрама... Mr. Green И така едвам се разбра'а за ко иде реч и бабет си тургя апаратчитУ и кай на Зехра да престане да креещи че углушева от нея.... Whistling
Врътна сЪ Румейса и излезна... Laughing
Ни щеш ли Орханя вика Зехрата и покай нещУ... Grinning Зехрата съ нерви и кай...ко ме занимаваш ся? Не видиш ли чИ ми отиде целия ден ви чистим тукя антиквариата...не мой повервам, чИ живеете така...се едно съм у "долма Бахчето" ooooh! ooooh! ooooh!
Орхан кай....гяль, гяль ти покайам тая картичка ми кайш ко скиваш на нея... Whistling
Зехра кай...скивам пейзаж...ко друго и аз бегам чИ он деня свърши вечи... Sick
Орхан глей по нея и си кай на акъла...тая ква е огИн...мале, ако ми паднИ... Heart Eyes
Сао малко требе да я тунинговам и да й праснем некой ъпгрейд и ста'а муцка... Grinning Леле, преставих си я... Blush Чей да одим по нея я заблуждавам, чИ си сипвам чайчитУ у канчУтУ...ама аз си я наблюда'ам... Heart Eyes
Ох колко е секси докат стържИ сапунЯ вместо сиренйетУ...огИн жена...огИИИИн... Whistling
Дис момент у джамията Румейса праска молби до Аллах и кай...ми помогнеш господи тоя моя съ съберИ със Зехрата...нейния мъж е вечИ архив не й требе....да напрайш  так ада забележи моя ОрханчУ....той нема забележки...умен, добър, спретнат...ЕнтЕлегент...ай помогни ми господи амиииииииин... bishop
По същото времИ  в антиквариата Орхан вечИ кроИ пъклен план как да го забележи Зехрата...ама тва е друга тема... Whistling Whistling Whistling Whistling

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Малиии, ко щеше да стани, ако у сериала я беха довлекли до край тая нишка  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
И, оф корс,  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 322
  • София
здравейте, момичета,

малеее, колко имам да чета  Embarassed

# 323

Аз,..... имам чувството, че каквото и да напиша за емоциите, които ме връхлетяха, докато гледах клипа, няма да е достатъчно!  Blush

Да гледам ФЕМИР на фона на тази песен е.... нямам думи!  smile3518

Ирка, толкова е хубав клипа, толкова е...... ох, ето ти цветче, че ...  newsm51 newsm51 newsm51

Браво и благодаря!  Hug  love001

# 324
Зизу, съгласна съм за ПЕ, имаше мноооооого хляб в него, а и двамата стояха перфектно един до друг, но съм съгласна, че по-добре да бяха финиширали 67 епизод по твоя сценарий и ПЕ да беше нов сериал.
И мен много ме е яд, че го прекъснаха но беше съвсем логично, а още повече ме е яд, че обявиха официално в Дизито, че на 27.12 ще се излъчи финалния 9 епизод на ПЕ а такъв въобще нямаше и ни излъгаха за пореден път.
Съжалявам, че се доверих на Аксой и исие и, че продължих като зрителка с тях докрая...вече си имам едно на ум и бягам като Дявол от тамян като чуя за тази продуцентска компания начело с неговото име....страхотно разочарована и излъгана се почувствах. Rolling Eyes

# 325
Е прочетох го,той обхваща заиграването на Зехра и тоя на Румейса сина и  Joy Joy Joy Joy
Била секси ,като стържела сапуня вместо сирене  smile3532 smile3532
Ко да прая , Профи каза да ги флУбим и аз слушкам, папакам , нанкам.... Joy hahaha Joy

Субки  newsm78, за мен са два глагола в един, първо ам, после  Toilet Joy Joy Joy Joy Joy
Зиз, страхотно е и второто анализче, искам и продължение - kisses и кекс, щото антиквариата е зает да гони Зизка и Влъха, нема остЙм Зехра на сухо я  Joy Joy Joy Joy Joy
За Биг Нарцис  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

За Ирка  smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525, клипчето е страхотно, песента чувам за първи път, и много добре са се връзали, браво, джанъм  Hug Hug Hug

МарМиши, искам да те поздравя за прекрасния цитат за шантавите  Laughing, е много ми хареса  Hug Heart Eyes

Наде, аз мисля, че фърлат по едно око, когато могат  Peace

А, Хазал е прекрасна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Рени  Hug, как изкара, хареса ли ти, дай малко инфо Praynig

# 326
  • София
......

Скрит текст:

И аз това се питам  newsm78 Много съм любопитна  Embarassed

# 327
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Джено, тва бешИ техническа грешка...ама добре си я описала...все пак и най-големия Нарцис посещава такива места.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Надеее, боли го фара Чачо за Ашк...и Хазал я бОли стопа за ПО... Whistling Laughing

# 328
Зизу, викаш боли ги.... Laughing
Джейн, Мишенце, дали? newsm78
Хазалчи е принцеса направо, визията й след завръщането й от Америка е ослепителна.
KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ ... SET-Изглежда страхотен.

# 329
  • Още у мъглата ...
За миг не съм си и помисляла за Левент, той не би могъл, дори и от ревност. Прекалено е човечен и човек с главно Ч, за да се превърне в убиец.
За да убиеш сигурно трябва да ти хлопа дъската, явно затова е Халчо, а не другите двама, защото не проявяваха признаци на лудост.
Голяма дивотия беше да разберем от статия във вестник, че убиеца е той. Добре, че ни превеждаха, че и това нямаше да разберем по картинки. ooooh!
Ааааууууу, кукла е. Heart Eyes

Много е хубава, омбрето много й тича  Grinning Heart Eyes

Предполагам, че поглеждат какво се случва с другия в другия сериал  Thinking Grinning

А за Чачко знаем вече, че го гледа, щот вече е фанал Керем за гушата  Mr. Green Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт