Отговори
# 345
  • Още у мъглата ...

Майкоооооооооо, сори, ама хич не го познах на тази снимка  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Лелеееее, срам, срам  ooooh! ooooh! ooooh!

# 346
Феновете нямат спирачки....де да беше, ама не. Rolling Eyes

# 347
  • София
Цитат
А за Чачко знаем вече, че го гледа, щот вече е фанал Керем за гушата  Mr. Green 35 35 35
Екстри, Това на кълбото ли го видя newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy

Дай принт скрин и ние да видим  Praynig
Джено, не и вервай на фалшименто кълбото... Mr. Green
Слушай ко ти пее радиото... Whistling

Ей го бе  Mr. Green

Скрит текст:

Още вчера ви го показах  Mr. Green Joy Joy

Joy Joy Joy

Къванч и Ча в един проект. Това трябва да е много скъп и бомбастичен проект  Heart Eyes

Бел, аз мисля, че ако е имало 3-ти сезон, са щели вероятно да тръгнат в посока деца и т.н.  newsm78

# 348
  • Още у мъглата ...

МарМиши, искам да те поздравя за прекрасния цитат за шантавите  Laughing, е много ми хареса  Hug Heart Eyes

Hug Hug Hug идеално ми пасна за всички ни тук  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Хайде готови са ФЕмирчетата Heart Eyes Heart Eyes

Аз,..... имам чувството, че каквото и да напиша за емоциите, които ме връхлетяха, докато гледах клипа, няма да е достатъчно!  Blush

Да гледам ФЕМИР на фона на тази песен е.... нямам думи!  smile3518

Ирка, толкова е хубав клипа, толкова е...... ох, ето ти цветче, че ...  newsm51 newsm51 newsm51

Браво и благодаря!  Hug  love001

Ирка, преди малко забравих да добавя, клипа и музиката, са ми в синхрон с ето това, благодаря ти, че ми допълни липсващите части  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Мариетче  Hug Това в скрития текст, не е за скрит текст, то си е баш за темата  Heart Eyes Heart Eyes
А това всичкото скрито май си е твое творение  newsm78
Това MP, ти ли си  newsm78
 newsm51 newsm51 newsm51

# 349
Здравейте компанията! Hug Hug Hug

Важно съобщение!

Скрит текст:
Издирвам доброволци за отбор "Шев и кройка"!
Останаха три модела недовършени, трябват ми три екипа, сериозни, отговорни и най-вече с опит в бродирането!
Моля желаещите да ми пишат на лични!

# 350
  • Още у мъглата ...
Феновете нямат спирачки....де да беше, ама не. Rolling Eyes

Ми то лудите си нямаме спирачки  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Тук ми е малко смешен този колаж, щото Чачи с анцуже надолу, пък се забърсва с кърпата нагоре  Laughing
Освен да са нямали вода и само с канчето да се е подмил под мишниците  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 351
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

МарМиши, искам да те поздравя за прекрасния цитат за шантавите  Laughing, е много ми хареса  Hug Heart Eyes

Hug Hug Hug идеално ми пасна за всички ни тук  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Хайде готови са ФЕмирчетата Heart Eyes Heart Eyes

Аз,..... имам чувството, че каквото и да напиша за емоциите, които ме връхлетяха, докато гледах клипа, няма да е достатъчно!  Blush

Да гледам ФЕМИР на фона на тази песен е.... нямам думи!  smile3518

Ирка, толкова е хубав клипа, толкова е...... ох, ето ти цветче, че ...  newsm51 newsm51 newsm51

Браво и благодаря!  Hug  love001

Ирка, преди малко забравих да добавя, клипа и музиката, са ми в синхрон с ето това, благодаря ти, че ми допълни липсващите части  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Мариетче  Hug Това в скрития текст, не е за скрит текст, то си е баш за темата  Heart Eyes Heart Eyes
А това всичкото скрито май си е твое творение  newsm78
Това MP, ти ли си  newsm78
 newsm51 newsm51 newsm51

Не, не, не, аз такива красоти като вас не ги умея още,  Hug Hug Hug Hug Hug
 но днес търсих аватар и случайно ги намерих, инересно как пък точно паснаха за допълване на картинката започната от Ирка - музика, кадри, клип и снимки,
Да взема да ги сложа в нескрит текст, казваш, ама хубави значиииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 352
# 353
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Белче, аз имам въпрос към теб. Laughing
Защо Хазал е отказала да се снима в 3-ти сезон? newsm78 Предполага се, че с Ча са били в отлини отношения...имали са сигурно връзка и тн....Защо???

А, принципно си права...трябваше като ги ожениха да се опитат да им оправят отношенията. Трябваше да порастнат и двамата и да се грижат за семейството което си създадоха. Обаче явно от заявките след острова нямаше как да стане, след като сложиха в устата Фериха репликата:
"Аз не гледам на брака като теб...аз се омъжих за Емир защото много го обичам, а не да създавам семейство..." Rolling Eyes

Е, аджеба...след това изявление...как да променят посоката?

# 354
Джейн Hug
Скрит текст:
Много хубаво Heart Eyes ние понеже специално за светлинното шоу тръгнахме и така се изкефих че го видяхме нямаш си на идея Laughing а какъв късмет имахме Partyпърво че въобще имаше и второ пристигаме към 19ч и спираме до един хотел обаче няма места Laughing и с мъж ми тръгваме нагоре и чак в шестия хотел имаше места ooooh! дъра бъра и се връщаме да вземем децата Laughing и пред нас горе гледам лъчи зелена червена и викам на моя и мислим че е от хотел като емблема нещо Joy доближаваме към колата и двамата така Shocked Shocked Shockedшоуто почнало а ние сме спрели без да искаме на иделайно място за гледане Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesегати късмета Partyнарод бол в града апнахме пийнахме спахме и обратно за софето Laughingмисията е изпълнена Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 355
# 356
# 357

Има ли нужда да изяснявам newsm12, че моделите са 50-ти, 54-ти и 55-ти от пролетно-лятната, есенна колекция на BG mama - team 2013?

# 358
  • Още у мъглата ...
Белче, аз имам въпрос към теб. Laughing
Защо Хазал е отказала да се снима в 3-ти сезон? newsm78 Предполага се, че с Ча са били в отлини отношения...имали са сигурно връзка и тн....Защо???

А, принципно си права...трябваше като ги ожениха да се опитат да им оправят отношенията. Трябваше да порастнат и двамата и да се грижат за семейството което си създадоха. Обаче явно от заявките след острова нямаше как да стане, след като сложиха в устата Фериха репликата:
"Аз не гледам на брака като теб...аз се омъжих за Емир защото много го обичам, а не да създавам семейство..." Rolling Eyes

Е, аджеба...след това изявление...как да променят посоката?

Абе това изреченейце може да се почовърка малко, щото така извадено извън контекста звучи едно, а в самата ситуация е друго (поне на мен  Peace). Това тя го каза на Гюлсум, когато избяга, заради шамара, нали така  Rolling Eyes
Значи Фери си искаше семейство и дом с Емко, мислеше и си мечтаеше за малка къщичка, в която ще живееят и т.н.
Това изречение си беше по повод, че всъщност зора на Гюлсум беше да запази така нареченото семейство с Корай на всяка цена. Едва ли не и Фери да склони глава и да търпи и шамари, но да спаси семейството си и сякви там традиции. Не помня точно репликите в разговора им, но горе долу в такава посока й бяха на смотаното Гюлсумче вижданията и въжделенията.
Та от там изкочи и това изречение на Фери към Гюлсум.  Peace

Друг е въпросът, че това изречение пак сценаристите са й го вкарали в устата  Laughing Peace

# 359
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Има ли нужда да изяснявам newsm12, че моделите са 50-ти, 54-ти и 55-ти от пролетно-лятната, есенна колекция на BG mama - team 2013?

С радост бих помогнала, ама ни знам да шием ни да кроИм...а, шевна машина имам...ама така и не се научих... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт