Отговори
# 480
Бел,  Hug

Много ми харесват разсъжденията на Нарциса до сега, нали е нарцис ето и един:

Скрит текст:

Ренате и аз теб,   love001/b]

# 481
  • София
.....
Миси, не знам, твойте емоции са си твой...се ми е тая...ама ако се замислим...дали щеше да реве некво бебе, ако Фера беше решила сама да разкаже...макар и един ден преди Джансу...? newsm78
Та айде да гледаме реално на нещата, а не да ги преиначаваме само защото Ферка ни е любимка. Laughing[/b]

А, дали, ако му беше казала преди всички, той щеше да разбере? Според мен- Не. Щеше да реагира по същия начин. Тя го попита в хижата: "Как щеше да реагираш, ако ти бях казала АЗ?", тогава той беше искрен: "Не знам", което за мен си беше като "вероятно по същия начин". Той нямаше да й просто, дори да му беше казала преди всички. Ако му беше казала още в началото, той нямаше да я забележи  Peace
С две думи нейната лъжа, която не оправдавам, им даде шанс да се опознаят и обикнат. Никога Емир Сарафоолу нямаше да погледне в началото момиче като нея, най-малкото, за да не му излезе име, на което той много държеше. Той не се влюби от пръв поглед, а с времето. Отначало прояви само интерес.  Peace

Ако знаеше, коя е Ферия, тя щеше да има съдбата на приятелката си (забравих й името) и Корай  Tired

# 482
# 483
Да не започваме темата с целувката между Левент и Фериха, защото ако това се беше случило в реала все ми е на акъла, че за три години заедно само с тази целувка щяха да останат. Ама нали Фери е светица в отношенията си Емир трябваше така да ни представят нещата.  Peace

# 484
Не знам, аз не съм била в ситуацията на Фери, но и аз бих реагирала като Бел вероятно, даже и по-остро. Това е такава болка и безсилие. Случва се нещо, което ще остане за цял живот и ти не можеш да го промениш, а не можеш и да го приемеш  ooooh! Кошмар  Tired Как сън я хвана Ферия, не знам.

Тя му се кривеше на Емир, ама той е нямал такава стресова ситуация като нея. Я, да беше забременяла от Левент  Shocked Тогава щеше кръв да се лее и нямаше да е до нея, пък ако ще да мре от любов. Я, си спомнете как реагира на една мимолетна целувка с Левент при басейна. Щеше да счупи ключовете за колата с голи ръце  Rolling Eyes

Според мен в този момент беше от болка, от безсилие и осъзнаване, че я е изгубил безвъзвратно, а не от гняв.
Реагира бурно и ревностно когато и зашлеви шамар само при мисълта, че може да е с друг за една нощ, какво остава да и прости подобни гадости, които тя му прости, не вярвам.
Peace

Белора smile3555 spoko

Илде Hug

# 485
  • София
Ама Мише,така е и в реала бе.Няколко пъти грешиш докато се научиш как да я прескачаш тази грешка другия път,и все пак говорим за връзка,в която и двамата са поставени за пръв път,никой не беше имал такива чувства и връзки преди това ,а и са си едни деца все пак.Аз кога тръгнах с моя мъж,ехееее бях на 16,толкова еднакви грешки сме правили,докато израснем умствено и емоционално  Peace

Да де, ама тук не видяхме за толкова време никакво израстване. Даже и след връщането й от Америка, започнаха пак със сеченото и ината т.е. оттам, откъдето бяха спрели  Tired

# 486
С две думи нейната лъжа, която не оправдавам, им даде шанс да се опознаят и обикнат. Никога Емир Сарафоолу нямаше да погледне в началото момиче като нея, най-малкото, за да не му излезе име, на което той много държеше. Той не се влюби от пръв поглед, а с времето. Отначало прояви само интерес.  Peace

Ако знаеше, коя е Ферия, тя щеше да има съдбата на приятелката си (забравих й името) и Корай  Tired

[/b]

Няма как да не се съглася.  newsm10

# 487
Не знам, аз не съм била в ситуацията на Фери, но и аз бих реагирала като Бел вероятно, даже и по-остро. Това е такава болка и безсилие. Случва се нещо, което ще остане за цял живот и ти не можеш да го промениш, а не можеш и да го приемеш  ooooh! Кошмар  Tired Как сън я хвана Ферия, не знам.

Тя му се кривеше на Емир, ама той е нямал такава стресова ситуация като нея. Я, да беше забременяла от Левент  Shocked Тогава щеше кръв да се лее и нямаше да е до нея, пък ако ще да мре от любов. Я, си спомнете как реагира на една мимолетна целувка с Левент при басейна. Щеше да счупи ключовете за колата с голи ръце  Rolling Eyes

Peace Peace Peace
Да не говорим, като бяха разделени и тя се сбогуваше с Левент пред блока с мотора, сърдеше и се, разделени бяха, и затова че се прегърнали и целувки по бузите, отиде и го прати в болницата, апа ако имаше кекс, не знам , не ми се мисли.

Зиз, ожени се, ама Фери беше инициаторка , той каза hoşça kal

# 488
  • У Диспансера ...♥♥♥
Прости му толкова лесно защото много добре осъзна,аджеба какво доведе до тази поява на Руя в живота им.И му прощаваше и приемаше повечето неща,защото се чувстваше виновна за лъжите си ,и един вид ся ще търпя,когато си траех и не казах коя съм всъщност.Тя сама прати връзката им в тоя развой ,и всичко си имаше предходни събития ,които тя с нейните лъжи докара.И пак казвам,тя отлично съзнаваше каква вина има за случващото им,та  за това и преглътна  Thinking

# 489
  • в подножието на планината
Да не започваме темата с целувката между Левент и Фериха, защото ако това се беше случило в реала все ми е на акъла, че за три години заедно само с тази целувка щяха да останат. Ама нали Фери е светица в отношенията си Емир трябваше така да ни представят нещата.  Peace

Киара, Heart Eyes както винаги ... newsm10

Клодиии, Hug Heart Eyes

# 490
  • София

Но после отиде и се ожени за нея нали? Laughing

Ожени се, ама щеше ли да се ожени, ако тя му беше казала: "Аз....хмммм...в пристъп на слабост и гняв, преспах с Левент и забременях, но те обичам и искам да се омъжа за теб"  Whistling

# 491

Но после отиде и се ожени за нея нали? Laughing

Ожени се, ама щеше ли да се ожени, ако тя му беше казала: "Аз....хмммм...в пристъп на слабост и гняв, преспах с Левент и забременях, но те обичам и искам да се омъжа за теб"  Whistling
Може след 2 сезона само негово сърдене Laughing

# 492
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Миси , веднага ще ти опонирам Mr. Green
В хижата Емир каза..."не знам как бих реагирал точно...може би щах да мисля, че съм цивял в лъжа, ли бих ти простил по лесно...'
"Може би бих ти казал "Ела със всичките си истини и лъжи..."
"Да не ти повярвам беше изтезание, да ти повярвам беше смърт"

Дали нямаше да й прости а? Mr. Green
Дали любовта му не пламна още като и се разходи по кунките...дали в работната стая не и каза, че това че тя е бедна би било без значение и вярващия в класовите различия е тя...а?

Сега да зачешам Нарцисчева с нейните проби-грешки Mr. Green

Нямаше да се променят... Peace Защо????

Защото когато се сдобриха на сутринта в леглото си казаха:

"Вече ще те слушам повече" -Емир
"Вече ще говоря с тебе " - Фериха
И най-важното ; "вече няма да правим същите грешки"

Какво изпълниха от тези неща?
Дали Емир слушаше повече...?
Дали Фериха говореше с него? Яле пъ на път за Щатите и по време на развода дори...?
Кое изпълниха от тва дет си обещаха...? Нищо!!!!

# 493
  • София
Прости му толкова лесно защото много добре осъзна,аджеба какво доведе до тази поява на Руя в живота им.И му прощаваше и приемаше повечето неща,защото се чувстваше виновна за лъжите си ,и един вид ся ще търпя,когато си траех и не казах коя съм всъщност.Тя сама прати връзката им в тоя развой ,и всичко си имаше предходни събития ,които тя с нейните лъжи докара.И пак казвам,тя отлично съзнаваше каква вина има за случващото им,та  за това и преглътна  Thinking

Ирче, и той не й остана длъжен с лъжите: веднъж скри за бебето. Ако Руя не беше дошла пред вратата, аз не знам, как щеше да й каже?! И най-безочливо я излъга за обаждането на"Р". Погледна я в очите и я излъга  ooooh!

# 494

Има разлика голяма.  Naughty Първо Фериха е жена, за нея сексът има много по- различно значение отколкото за Емир, второ на нея "тези неща и бяха далечни" така че това нямаше да означва преспах с някого, за да ти отмъстя, а аз те забравих и продължих напред. Влюбена съм в този човек и чакам дете от него. Ако Фериха си беше легнала с Левент, никога нямаше да се върне при Емир. Емир знаеше само един живот преди Фери - жени, коли, заведения и алкохол и когато се разделиха той се върна към него.  Peace Двете неща са несравними за мен.

Общи условия

Активация на акаунт