Отговори
# 510
  • У Диспансера ...♥♥♥
Емко щеше ли да разбере?

Няма как да знаем какво щеше да разбере Емко, защото тя никога нищо не му споделяше.  Peace
Ан тъй,както каза той нещата които аз трябва да знам,ходиш и ги казваш на него,демек Каптана  newsm10

# 511
  • София
Прости му толкова лесно защото много добре осъзна,аджеба какво доведе до тази поява на Руя в живота им.И му прощаваше и приемаше повечето неща,защото се чувстваше виновна за лъжите си ,и един вид ся ще търпя,когато си траех и не казах коя съм всъщност.Тя сама прати връзката им в тоя развой ,и всичко си имаше предходни събития ,които тя с нейните лъжи докара.И пак казвам,тя отлично съзнаваше каква вина има за случващото им,та  за това и преглътна  Thinking

Ирче, и той не й остана длъжен с лъжите: веднъж скри за бебето. Ако Руя не беше дошла пред вратата, аз не знам, как щеше да й каже?! И най-безочливо я излъга за обаждането на"Р". Погледна я в очите и я излъга  ooooh!
Да за Р я излъга...ауууууууууууууу непростимо...тя нали не го лъга в очите една година... Joy Joy Joy
Пък за Руя искаше да й каже на ферибота, ма на Ферка не й се слушаше...той от де да знай, че оная е на вратата лепната...? Mr. Green
Щеше да й каже...100% Ама Руя по-бърза от тока та стана страшно. Joy

Той трябваше ВЕДНАГА да й каже, за да не направи нейната грешка. Трябваше да й сподели още същата вечер, а не да чака острова, разходки, целувки, кексове, мексове и после: "Оле, ще ставам баща". Според мен Ферия изненада и него с по-спокойната си реакция. Той за мен очакваше, че тя ще го напусне и затова мълча като риба не часове, а дни наред  Rolling Eyes

# 512
Да не започваме темата с целувката между Левент и Фериха, защото ако това се беше случило в реала все ми е на акъла, че за три години заедно само с тази целувка щяха да останат. Ама нали Фери е светица в отношенията си Емир трябваше така да ни представят нещата.  Peace
Киара, аз пък си мисля, че не пет, ми и десет години да беше с Левент пак само на ниво целувка от негова страна щяха да си останат.
Фери е от типа, че, ще се отдаде само на мъжа когото обича, поне с това впечатление съм останала за нея в това отношение, докато Емко си е пощелив и дашен.

# 513
Да не започваме темата с целувката между Левент и Фериха, защото ако това се беше случило в реала все ми е на акъла, че за три години заедно само с тази целувка щяха да останат. Ама нали Фери е светица в отношенията си Емир трябваше така да ни представят нещата.  Peace
Киара, аз пък си мисля, че не пет, ми и десет години да беше с Левент пак само на ниво целувка от негова страна щяха да си останат.
Фери е от типа, че, ще се отдаде само на мъжа когото обича, поне с това впечатление съм останала за нея в това отношение, докато Емко си е пощелив и дашен.
Peace

# 514
  • София
Емко щеше ли да разбере?

Няма как да знаем какво щеше да разбере Емко, защото тя никога нищо не му споделяше.  Peace
Ан тъй,както каза той нещата които аз трябва да знам,ходиш и ги казваш на него,демек Каптана  newsm10

Нещата, които тя трябваше да разбере, ги разбра от Руя, Едже и компания (бебета, маскени балове и прочие)  Tired Не е ли същото  newsm78

Не оправдавам Ф. за лъжите, просто и той не й ги спести  Peace

# 515
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
дин се върнал от плаване, влязъл в къщи
и що да види - бебе.
- А ве, жена, кво е тва бебе? Мен ме няма
12 месеца, пък ти - бебе!
- Ти къв си бе? - рекла жена му.
- Ми, къв - моряк! - рекъл оня.
- Ми, кът си моряк, ко са прайш на
математик,аааааааааааааа
Joy Joy Joy Joy
То и тя трябваше да каже,ма чака една година,и разходки и целувки и предложения за брак  и пръстена взе,и хем му казала да ,хем му казала не  ooooh! И тъй не дочакахме да и дойде музата за разговор  ooooh!

# 516
  • София
С 2 думи сценаристките ни показаха, какво да не се прави в любовта  Joy

# 517
Наде и аз мисля, че Фери би била само с мъжа, който обича, но изхождам от фактите такива каквито ни ги представят. Фериха се връща след три години, прекарани с Левент. Години, през които той я е образовал и издържал. Не мисля, че има мъж на тази земя, който да не очаква нещо в замяна на това и жена, на която не би и се наложило да избира или образование и пари, или да се оправя сама.  Peace Говоря за това как ми се струва логично от житейска гледна точка, а не как стана по сценарий.  Peace

# 518
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не  е същото,защото тя даде тон за тия лъжи с нейната .Ако не беше дала такъв щях да кажа,да права е ,той много гаден Емир,но при тия обстоятелства е напълно оправдано действието му за Руя ,а и със сигурност щеше да и каже,малко време му трябваше,може ли на медения им един вид уикенд,да го изтърси  Thinking

# 519
Скрит текст:
дин се върнал от плаване, влязъл в къщи
и що да види - бебе.
- А ве, жена, кво е тва бебе? Мен ме няма
12 месеца, пък ти - бебе!
- Ти къв си бе? - рекла жена му.
- Ми, къв - моряк! - рекъл оня.
- Ми, кът си моряк, ко са прайш на
математик,аааааааааааааа
Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

# 520
  • Още у мъглата ...
Yaman : "No kissing, I don't care about scenario and stuff like that. I will take Sebnem to those hospitals we used in AFK, you will live married and happy forever" lol (helena)  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Абе каквото и да се говорим, носталгията е огромна, вижте за какво става въпрос, страниците във фейса и туити са препълнени с колажи, снимки и клипове и не намаляват, даже и в дните когато има нови серии и на двамата, горчивия вкус, който остави плазмодия и 40 разбойника  Joy няма да се преглътне и  #Sniper #Sniper #Sniper #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ох, как можах точно в последния час да не мога да съм на компа  Rolling Eyes То такива размисли и страсти, ама чета подред и съм съгласна с голяма част от мненията  Grinning Peace
Но като стигнах до тук, ме заглозга чувството за авторство  Joy Joy
Този първия колаж си е моя, те хубу да му сложили думи (които са горе-долу и мойто послание де  Laughing), ама си е мой, не на Хелена  Rolling Eyes Whistling

# 521
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе аз установих, че май трябва да се върнете на преговор. Mr. Green

Аз поне го знам филма с репликите та не мой ме бутнете... Whistling

Готова съм да го изиграя без сценарии... Joy

Та като се върнете на преговор и погледнете в детайлите...ще се съгласите с много неща които споделих.
Ама тя и ваща не е лесна....ще се сблъскате с реалността, после няма да размахвате помпони...пък сте си изградили един образ на ситуацията дет толко ви отърва, че няма на къде повече.

# 522
  • София
Не  е същото,защото тя даде тон за тия лъжи с нейната .Ако не беше дала такъв щях да кажа,да права е ,той много гаден Емир,но при тия обстоятелства е напълно оправдано действието му за Руя ,а и със сигурност щеше да и каже,малко време му трябваше,може ли на медения им един вид уикенд,да го изтърси  Thinking

Можеше да й каже преди заминаването  Peace

# 523
  • в подножието на планината
Хайде, сега...ако аз бях израснала в такъв богаташки квартал, сред такива гадни богаташчета/Джансута/, които считаха Фериха за втора ръка човек и винаги и го натякваха дори и да виждаха, че в много отношения тя е по - добра от тях, щях да използвам всяка удобна ситуация да им натрия носовете, пък и тя не предполагаше, че ще се влюби в Емир толкова силно, за нея в началото всичко беше като шега, до там я оправдавам, но че продължи да лъже и след като разбра, че го обича вече - НЕ... Rolling Eyes

# 524
Ирче, за Руя  newsm10 но за Едже няма оправдание.  smile3515

Екстри - ВиАйПИ, пиши отдолу на Хелена да не краде  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт