Отговори
# 585
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ренате, аз не очаквах друго.  Joy Joy Joy Joy

Споделих момента в подкрепа на тезата си за лъжата... Joy Joy Joy

А, най-правилното което трябваше да направи Фера от самото начало беше да му сподели следните неща:

Блъска я с колата и тя казва следното;

"Абе аптал, виде ли как ми счупи тела дет татю го е взел с 3 годишен лизинг.
Какво ще ми купуваш бе...мой съм бедна ама не мож ми купи честта и достойнството.
Стой не ми барай Хуреда за автобуса, че требе се прибирам пешИ а знаеш ли къде е мазата на етилер?"

Пък да видим Емко влюбен ли е или не. Mr. Green

# 586
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вие в таз тема тоз клип гледали ли сте го  smile3506

Киарче,ако бяха сложили и някоя друга сцена от Емир Сарафолу и щеше да е бомба  Joy Joy Joy

# 587
  • Още у мъглата ...
Здравейте, аз съм на Асан.....малкия брат, оди ли ми бомбето!? ooooh! Joy
Охххх, много грозничък ми е Корайчик и един зъбатко, но пък много добра душа имаше та с това ме спечелваше, а като се ядосаше и ми приличаше на гущер-справка, сцената, в която Емко счупи носа на Илкер в коридора на унито.

Ааа, наде не обиждай Корайчик/Юсуф Laughing Зъбатко е един друг, дето си го слагаме в рамка за стряскане сутрин, че да скочим бързо  Mr. Green Joy Joy Joy

# 588
Наде, малко приличам на Лара, без минижупите, фибичките и корделките  Joy Joy Joy Joy Joy и аз така казвам истината, добричка съм  Laughing

Скрит текст:
Aniska welcome

Ренате, Мише,  newsm10 newsm10 newsm10

Охххх, тази Лара, приятно момиче с хубави очи, добродушна, а я обличаха Tired.....по последна мода. Joy
Ааа, не, онзи не е зъбатко, той е....бъъъррррр.

# 589
Манка  Hug Hug Hug  bouquet bouquet bouquet

По повод на поста на Ренате за Турция и техните нрави и обичаи, се спомням един твой страхотен пост за Фери и животът на едно момиче като нея в тази страна и нещата с които трябвада се съобразява, много ме впечатли и до днес го помня  smile3501 smile3501 smile3501

# 590
  • Още у мъглата ...

Киарче,ако бяха сложили и някоя друга сцена от Емир Сарафолу и щеше да е бомба  Joy Joy Joy

Абе аз съм го гледала клипа, що си мисля, че и в темата беше постнат, ама от кой  newsm78 не помня  Laughing

# 591
  • Варненска клюкарка
...поне 3 пъти я отрази...да е хванала. Joy

Три ли, аз ги броях два  Joy Веднъж на острова и веднъж на дивана, аааааа, или ти мислиш и като се върнаха от рд-то на Корай ли  newsm78

Ааа след рд-то имаше. Е ама те няма как да ни показват всяка близост нали Wink предполага се, че щом са женени и докато спяха в едно легло са се уважавали в този смисъл Crazy
Няма как  да бият камбаната всеки път, а и това е турски сериал където много внимават с тези неща  Mr. Green

Мен пък ми е чудно след като се обичаха Mr. Green на острова, как веднъж не се запита Фери да ли не е бременна. Все пак няма опит, даже за пръв път и е.... А онези майка и дъщеря как и набиваха канчето, че видиш лш Руята носи бъдещия принц и в същото време не се отчита факта, че Фери си ляга с Емко от известно време и това, че в момента не е бременна, не означава, че ще си остане все така това нещо и всеки момент и там може да се чуе благата вест....хич ги нямаше тези сценаристи значи  Twisted Evil

# 592
То за лъжата винаги можеш да намериш оправдание за себе си ,защо си я изрекъл.Като е така де отива да се хваща на хорото ,да си стои при Чепикови и Сие и да си бърка сладкото.То при нея хем боли,хем сърби  Crossing Arms

Ама, тя нямаше никакво намерение да се навира м/у шамарите. Гюндже много добре й описа компанията на богатите още в епизод 1 и според мен Ф. умишлено странеше от тях, но това предизвика ловния му инстинкт и тя както бягаше от него, така хукна към него  Peace

Те за нея бяха един далечен и неразбран свят  Rolling Eyes
Peace

# 593
  • София

А, най-правилното което трябваше да направи Фера от самото начало беше да му сподели следните неща:

Какво ще ми купуваш бе...мой съм бедна ама не мож ми купи честта и достойнството.
Стой не ми барай Хуреда за автобуса, че требе се прибирам пешИ а знаеш ли къде е мазата на етилер?"

И Емко хич нямаше да слезне от колата, а щеше да подаде глава от прозореца, да види, че тя е още на крака и да изчезне с мръсна газ  Laughing

# 594
Това, че бяха легнали и Емко малко голичък за мен не значеше, че са се кексирали трети път.
За мен пътите бяха два, те от караници, чупене на чинии и сръдни нямаха време да са уважават....тииии мен увЖаваш ЛИ МЪ....тц, нТЪ увЖавъм щото и ти мен. Joy

# 595
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ко да се пита...той Емко е викал...."Пай сееееееееееееее..." Mr. Green

# 596
  • Още у мъглата ...

И Емко хич нямаше да слезне от колата, а щеше да подаде глава от прозореца, да види, че тя е още на крака и да изчезне с мръсна газ  Laughing
+1  Peace

# 597
  • София
...поне 3 пъти я отрази...да е хванала. Joy

Три ли, аз ги броях два  Joy Веднъж на острова и веднъж на дивана, аааааа, или ти мислиш и като се върнаха от рд-то на Корай ли  newsm78

Ааа след рд-то имаше. Е ама те няма как да ни показват всяка близост нали Wink предполага се, че щом са женени и докато спяха в едно легло са се уважавали в този смисъл Crazy
Няма как  да бият камбаната всеки път, а и това е турски сериал където много внимават с тези неща  Mr. Green

Мен пък ми е чудно след като се обичаха Mr. Green на острова, как веднъж не се запита Фери да ли не е бременна. Все пак няма опит, даже за пръв път и е.... А онези майка и дъщеря как и набиваха канчето, че видиш лш Руята носи бъдещия принц и в същото време не се отчита факта, че Фери си ляга с Емко от известно време и това, че в момента не е бременна, не означава, че ще си остане все така това нещо и всеки момент и там може да се чуе благата вест....хич ги нямаше тези сценаристи значи  Twisted Evil

Бел, и да се чуе благата вест за Ферка, то това вече не е първородно дете, а в ТР май доста се държи на първородно, ако може и мъжко  Peace

# 598

За Емко ли ти е домъчняло, ей ти, дерзай  Laughing

Бел,   Peace добре че бяха Чаги и Хазал, че като се погледнеха и екрана пламваше.

Нарцис,  Joy Joy Joy

# 599

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт