Отговори
# 705

Супер! Heart Eyes  bouquet Последният път като я пуснаха по ТВ- то  усилих до край и мъжа ми каза, че вече бил убеден, че ми има нещо... Mr. Green
Той открил топлата вода Mr. Green

# 706
Хайде и аз тук,най-накрая с реална клавиатура,да се чува тупкане под пръстите  Mr. Green
вече си мислех,че ще ви догоня чак в новата тема,ама успях.  Hug

Много неща сте анализирали...ама то за кога и аз да се включвам,пък и вие сте изказали и моите мисли,така,че само ще допълня:

За тути-фрути под завивките  Mr. Green и аз си мисля,че ни показаха три пъти.След РД на Корай,за мен със сигурност ни загатнаха за това. Нали Емир на сутринта и каза - вече знам защо остана - аз си го тълкувам така -спа с мен,значи ме обичаш,значи остана,защото ме обичаш  Flutter

Съгласна съм и с това
Цитат
Не Миси, той прояви интерес защото е различна, а не за да си доказва нещо.
Просто любовта пламна от пръв поглед.
Няма да забравя неговото учудване от това,че тя каза"довиждане",а не бай бай. И не веднъж го е казвал,дори като си говориха веднъж  (не съм сигурна дали в къщата в планината беше) той и каза,всичко започна от едно "довиждане". За мен ,Емир от самото начало разбра,че тя е различна и това го плени.  Heart Eyes

За приятелството на Фери - оправдавам я,та тя на кого да се довери? Един път Чепиков беше казал на Мехмет, в момент на откровения "тя не познава този свят,до вчера ти я водеше и прибираше от училище". Сега тя вижда нещо ново.Не е научена да се доверява и да споделя дори с приятелки. Веднъж се опита да се сближи с Гюндже и какво стана, тя я предаде. Еми как да се довери отново. За приятелство с Ханде...изобщо не подлежи на коментар за мен.Познавайки Ханде няма как да и се довери.Нищо,че накрая сценаристите се опитаха да ни поведат в тази посока.

# 707
  • В света на мечтите... ❤
Манкеее, тва е минало можешело...дай да говорим с фактология.
Фактите са налице и тва е. Joy Joy Joy

ЕМИР ФОРЕВЪР!!! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Пък и те не даваха кексовете им кат женени, та всичките му залитания ли да ни показват  newsm78
=

Ман Hug, виж пък за сметка на това  се нагледахме как Санемката , пардон Г-жа Бардакова, си лягаше под път и над път, с когото свари.... Joy Joy Joy Joy

Емии все някои трябва да попълва липсите  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 708
  • в подножието на планината

Супер! Heart Eyes  bouquet Последният път като я пуснаха по ТВ- то  усилих до край и мъжа ми каза, че вече бил убеден, че ми има нещо... Mr. Green
Звезде,чак сега ли се е убедил  Joy  Joy  Joy  Hug  Hug  Hug

Дани, Hug и на мен ми стана интересно, но изглежда е имал съмнения, колкото и странно да звучи... Joy Joy Joy

# 709
  • Още у мъглата ...
Вай бе като изтребители сте  #Crazy ама ми е чок готино да ви чета,много ми харесват всички менения,с някои моето се препокрива,с някои не,но ми страхотно приятна дискусията  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Охх и на Джейн и на Ренка песничките като ги чуя ми изплуват в главата ФЕмир,особено на Eksik веднага се сещам за сцената в колата  Heart Eyes

Продължавайте в същия дух аз ще се наслаждавам да ви чета Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Дани  Hug И аз основно четох, щот бях изостанала и докато прочета, те размислите и страстите позатихнаха, а нещо извънредно не ми е включва, мързи ме мисленето нещо  Mr. Green

# 710
Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дани Hug, и аз така, спомням си колата, и Фери щастлива, Емир тагава много не загря  Laughing, и после с Халил как я заболя главата, те бяха скарани  Sad

# 711

Звезде,чак сега ли се е убедил  Joy  Joy  Joy  Hug  Hug  Hug

Дани, Hug и на мен ми стана интересно, но изглежда е имал съмнения, колкото и странно да звучи... Joy Joy Joy
Ехх,значи си била на косъм да го заблудиш,ама те е хванал за една бройка  Joy  Joy  Joy  Hug

# 712

За приятелството на Фери - оправдавам я,та тя на кого да се довери? Един път Чепиков беше казал на Мехмет, в момент на откровения "тя не познава този свят,до вчера ти я водеше и прибираше от училище". Сега тя вижда нещо ново.Не е научена да се доверява и да споделя дори с приятелки. Веднъж се опита да се сближи с Гюндже и какво стана, тя я предаде. Еми как да се довери отново. За приятелство с Ханде...изобщо не подлежи на коментар за мен.Познавайки Ханде няма как да и се довери.Нищо,че накрая сценаристите се опитаха да ни поведат в тази посока.

Hug Peace

# 713

Тц, не любов от пръв поглед. Привлче го дръпнатото й отношение и то точно към "Господаря на нощта". А татенцето го беше учил, че няма жена, която да откаже на Сарафоулу.

# 714
Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дани Hug, и аз така, спомням си колата, и Фери щастлива, Емир тагава много не загря  Laughing, и после с Халил как я заболя главата, те бяха скарани  Sad
А,на мен обаче ми изниква първо сцената в колата,когато той я закара до тях след като Фери,беше завела Джан до къщата на майка му,понеже Емир не беше в училището и нямаше как да се прибере,тогава нали Емко още беше гузен,след като разбра истината за нещата с Корай,покрай историята със списанието и не знаеше как да се извини за това,което й наговори.А тя милата тогава чакаше да каже нещо,но той само си слуша песента и мълчи  ooooh! охх,любов  Heart Eyes

# 715
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дани,вие пък с Гъбака големи сте готованки ,аааааа да четяли само ,аз пък не се ли изкажа не мой заспа значи Joy Joy Joy И в живота съм така,все трябва да си кажа аз какво мисля  Joy Joy Joy
И аз се определям повече на Емко,и по-малко на Фера,ама много малко,и от Хандела имам малко и от Лара,и от Корайката,аве голям каръшик съм,зависи от ситуацията  Joy Joy

# 716
  • в подножието на планината

Открил той... Joy Joy Joy

# 717
Дани,вие пък с Гъбака големи сте готованки ,аааааа да четяли само ,аз пък не се ли изкажа не мой заспа значи Joy Joy Joy И в живота съм така,все трябва да си кажа аз какво мисля  Joy Joy Joy
И аз се определям повече на Емко,и по-малко на Фера,ама много малко,и от Хандела имам малко и от Лара,и от Корайката,аве голям каръшик съм,зависи от ситуацията  Joy Joy
Ми,аз си казах по-рано,че не ми се нагазва днес в дълбокото,затуй съм готованка  Mr. Green
А иначе при теб ситуацията с оприличаването нещо чок карашък работа дойде  Joy  Hug

# 718

Лека поправка... първо му се заклати ...интереса! Joy Joy Joy

newsm10

# 719
  • У Диспансера ...♥♥♥

Открил той... Joy Joy Joy
Моя пък само ме пита,коя песен турска съм слушала днеска ,да съм попеела малко  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт