Учители и училища ВАРНА 2014

• 174 680
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 120
Мами, знаете ли нещо за Черноризец Храбър - дилемата ми е голяма, дали да изберем г-жа Бъчварова (която наблягала на българския) или г-ж Миланова ( която била с математика). А ся  ooooh!!!!

# 121
Оле, ами да Sad Благодаря ти, много съм се заблудила  Confused
Добре, някой разполага ли с информация за учителите и приема в Раковски, тази година   bouquet

Учителите, които ще поемат 1 клас този септември, са тези на 4 клас в момента  Grinning

http://ourakovski.com/Uchiteli.html

# 122
Записвам се да ви следя. Колебая се между Найден Геров, Г.С.Раковски и Васил Друмев. Много ще съм благодарна за инфо и мнения!

# 123
 Здравейте мами!
begbie, аз записах сина си при г-жа Миланова, както и по-голяма част от децата, които сме в ПГ на Черноризец Храбър. Харесва ми жената като излъчване, много добри мнения чувам за нея, както и за г-жа Бъчварова, но тъй като Миланова е един от ръководителите на Родни балкани-зелени градски лагери, в моя случай това наклони везната.

# 124
Благодаря за мнението, надявам се и други да се включат. Аз самата днес ще ходя на "отворени врати " в училището и ще споделя как е минало  Peace

# 125
  • Варна
Добро утро на всички!
Записвам се в темата с цел да ми помогнете да направя своя избор. Детето ми ще е първи клас тази есен  и съм се ориентирала към следните училища във Възраждане- ОУ "Антон СТрашимиров" И ОУ 'Никола Вапцаров". Исках и в Гео Милев, но там предимството е адресната регистрация.
Ще се радвам на мнения от ваша страна, ако сте запознати с посочените училища.  bouquet

# 126
Моля дайте някакво мнение за СОУ"Пейо Яворов" нищо не можах да намеря като информация и отзиви  Embarassed A това ни е най-близко училище а другото близкo e ПЪРВО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ(бившoто Aлеко) ,но там няма да се запишeм Stop

# 127
  • Варна
Моля дайте някакво мнение за СОУ"Пейо Яворов" нищо не можах да намеря като информация и отзиви  Embarassed A това ни е най-близко училище а другото близкo e ПЪРВО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ(бившoто Aлеко) ,но там няма да се запишeм Stop
Племичката ми учи там. Тя много си харесва училището, не зная какво точно те интерисува, но бих попитала сестра си. Peace

# 128
Здравейте,
от прочетеното до тук все повече си мисля, че личното впечатление или поне съветът от първа ръка са от най-голямо значение за избора на училище. Именно поради тази причина си мисля, че дни на отворените врати, стига да има такива, биха били най-полезни за нас-родителите. Ако някой знае за ден на отворените врати за някое от училищата във Варна-нека споделя тук в темата....аз също ще го направя....За да можем да присъстваме и да зададем всички въпроси, които ни интересуват.  Simple Smile

# 129
За яворов учителите са Божилова и Николова и една нова, която тази година е за първа година в четвърти клас. Потърси си отзиви индивидуално.

# 130
Днес имаше ден на отворени врати в Черноризец Храбър, както писах по-рано. Заведох и бъдещата първокласничка и на нея й хареса, поне видя че няма нищо страшно Simple Smile Успяхме да се запознаем с г-жа Бъчварова, много мила жена ми се видя, но пак ще изчакам и срещата в нашето ОДЗ да се видим и с другите учители. Общо взето всички казват, че догодина учителите, които ще поемат първи клас са много добри.

# 131
Здравейте,може ли да споделите мнения за тези три основни училища: Цар Симеон,Й.Йовков и Д.Дебелянов......впечатления като база,преподаватели....?

# 132
Aми да ви кажа  аз вчера ходих дo  СОУ „П. Кр. Яворов" и ми казаха че заявления ще има февруари и април месец някъде ще има среща с родителите по градините.

# 133
Интересувам се от ОУ Йордан Йовков.Близо ми е като местоположение,но чувам че условията вътре са лоши,тоалетните стари..дали има истина в това?

# 134
  • Варна
Здравейте,
ако някой има инфо за Найден Геров и Черноризец Храбър моля да я сподели. И най-вече ме интересува занималня (първи и след първи клас), започване на часовете, отзивите за г-жите.

Общи условия

Активация на акаунт