Учители и училища ВАРНА 2014

• 175 026
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 540
  • най-шареното място
Обади се в училището. Ще получиш най-точна информация.

# 541
Здравейте! Някой знае ли кои ще са преподавателите на първокласниците в ""Найден Геров"? Интересува ме най-вече Марияна Рухова,но ще съм благодарна на всяка информация и за другите преподаватели,които поемат първолаците..
Здравей, тя в момента е на 3 клас, т.е. ще поеме първи клас сигурно 2015-2016 г . Можете да отидете до училището и най отпред има списък кои учители са на 1,2,3,4 клас аз от там се ориентирах. Ние живот и здраве ще сме предучилищна тази година и после при нея Simple Smile

# 542
  • Варна
Някой знае ли в "Найден Геров" след 4-ти клас разформироват ли класовете и в 5-ти клас има ли ново сформиране на класове?

# 543
chocolina, във всички училища такова преразпределение зависи от това колко деца са се преместили  в друго училище, от кои класове са и дали няма желаещи да запълнят бройките ..
А да зависи и от това какъв език изучават. Ако са в паралелка с руски / немски, която е една за цялото училище и випуск не се разформирова, а си  остава маломерна..

# 544
  • Варна
До колкото знам, в "Найден Геров" след 4-ти клас се прави паралелка със засилено изучаване на математика. На моя приятелка детето е в това училище и спомена, че ще има класиране на желаещите за тази паралелка.

# 545
  • Варна
Няма мераци дъщеря ми за математическа паралелка, повече клони към хуманитарните науки  Grinning
В паралелка с английски език е в момента, май са 4 такива, има 1 с руски и 1 с немски.
Т. е., да разбирам, че, ако има много деца, преместили се в други класове или пък отишли в тази математическа паралелка, има голяма вероятност да ги преразпределят в нови паралелки. Rolling Eyes

Питам, защото ми се иска да подбера евентуалния класен ръководител (ако има такава възможност), но, ако класът ще се запази в досегашния си състав няма да тормозя дъщеря си и да я разделям от приятелчетата й, така че ще се примиря с който и да е класен. Peace

# 546
  • най-шареното място
Миналата година Геров имаха много деца приети в МГ и доколкото знам, след отделянето на математическата паралелка са допълнили първите класове. Тази година отново има много приети деца и вероятно схемата ще е същата /макар паралелките да са повече/. Предполагам сегашният класен ще е от най-голяма помощ по вълненията ти. Вероятно обаче ако не е последната паралелка, няма да има промяна.

# 547
Няма мераци дъщеря ми за математическа паралелка, повече клони към хуманитарните науки  Grinning
В паралелка с английски език е в момента, май са 4 такива, има 1 с руски и 1 с немски.
Т. е., да разбирам, че, ако има много деца, преместили се в други класове или пък отишли в тази математическа паралелка, има голяма вероятност да ги преразпределят в нови паралелки. Rolling Eyes

Питам, защото ми се иска да подбера евентуалния класен ръководител (ако има такава възможност), но, ако класът ще се запази в досегашния си състав няма да тормозя дъщеря си и да я разделям от приятелчетата й, така че ще се примиря с който и да е класен. Peace

Моето мнение е,че  математическите паралелки в "Найден Геров" се оформят като най-силните паралелки и преди три години като бях пред същия избор класната ни до 4-ти клас  ни посъветва да си подадем молба за такава паралелка,за да не се разпръсне много класа по различни паралелки и голяма част от бившия ни клас е в едната мат.паралелка, по-малка част във втората и само 3-4 деца не бях писали в молбите СИП-математика и ги пръснаха по други паралелки. Но определено двете  така наречени математически паралелки са с най-силните ученици от випуска.

# 548
  • Варна
арт мама, enigm@, благодаря! Hug

# 549
Учителите,които ще поемат първолаците в "Найден Геров"са:С.Стоянов;Н.Трайкова;Й.Рухова;А.Савова и Момчилова.
Всяка информация за тези преподаватели ще ми е ценна.За С.Стоянов и Момчилова открих по нещо в стари теми,но са останалите три госпожи няма абсолютно нищо..Мами на четвъртокласници,пишете моля Praynig

# 550
  • най-шареното място
Когато започне записването вероятно ще можеш да ги видиш и да си поговорите.
Двамата, които споменаваш и Рухова са много приятни /тя е млада усмихната учителка/. За другите нищо не знам.

# 551
  • Варна
Много моля за информация относно учителките Марияна Стоянова и Нина Райчева в ОУ "Захари Стоянов"! Колебая се между двете, а нямам почти никаква информация за тях...

# 552
Коя от началните учителки ще вземе паралелката с немски език?За Найден Геров става въпрос

# 553
Моята дъщеря сега завърши 4 клас в П.К.Яворов.
Класна й беше г-жа Николова. С ръка на сърцето си мога да кажа, че това е един прекрасен учител, човек и приятел на децата. Дребосъчетата които сега ще са първи клас при нея, ще са истински късметлии. Тя е спокойна, търпелива и много отдадена на това да научи децата на много ценности и извън учебния материал. Научи ги да обичат да четат, да творят заедно, да мислят креативно. За мен тя е пример за добър и успешен учител. Препоръчвам ви я с цялото си сърце.

Първи клас бях записала дъщеря си в Патриарх Евтимий. /това е друго квартално училище/ Преместих я без въобще да се замисля, след като класната й каза че тези деца ще са проблем само 4 години за нея, да му мислим ние като родители. Децата бягаха от час /в ПЪРВИ клас/ и тя така и не успя да ги научи да я слушат. Няма да казвам името на бившата й класна, защото не е етично и правилно. Но ще кажа, че от класа й през годините напуснаха много деца, което е показател за слабата й работа.

Много е важно да изберете първият учител на децата си. Защото това ще е човекът, който ще постави основите, върху които те ще изградят моделът си на учене и усещането си към учението въобще.
Децата трябва да учат спокойни и щастливи.
УСПЕХ на всички първолачета Simple Smile)

# 554
Според мен, пък, е много правилно да се каже на коя учителка в първи клас децата ѝ имат отсъствия и "бягат от час", за да я избягват останалите родители. Може пък да има доволни от нея родители, които да се изкажат в нейна подкрепа. Така ще стане ясно, че подобно учителско поведение не е "норма" за училището и поведението на един конкретен учител няма да наруши общото впечатление от училището въобще.

Общи условия

Активация на акаунт